CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Doa Diceraikan, Bekas Kekasih Suami Dengki Beby Tora Tora Dilayan Sweet

11-6-2020 12:30 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 32185| Komen: 190

Description: Tidak dinafikan sakit hati akibat putus cinta boleh membuat orang hilang pertimbangan hingga ada yang sanggup menyakiti diri sendiri atau orang lain terutama bekas kekasih dan pasangannya.
Tidak dinafikan sakit hati akibat putus cinta boleh membuat orang hilang pertimbangan hingga ada yang sanggup menyakiti diri sendiri atau orang lain terutama bekas kekasih dan pasangannya.

Itu yang dialami Instafamous Beby Tora Tora atau Atierah Zulfatie yang memuat naik tangkap layar komen dipercayai ditulis bekas kekasih suaminya, Apit Johari.



Habis dihinanya Beby Tora hingga mengeluarkan perkataan kesat dan menuduhnya sebagai perampas kekasih orang.

Malah, dituduhnya suami Beby Tora hanya mahukan duitnya saja.

Dalam hantarannya di Instagram, dia mendedahkan bahawa sering menerima mesej daripada bekas kekasih suami sejak mengikat tali pertunangan lagi.

"Ada perempuan merangkap bekas kekasih suami mendoakan supaya kami tak jadi kahwin," tulisnya.



Katanya, berbeza dengan dia dan bekas kekasihnya, tidak mendoakan yang buruk-buruk.

Di penghujung hantarannya itu, Beby Tora sempat berseloroh dengan mengajukan soalan buat suaminya.

"Awak ada berapa bekas kekasih ya?" ujarnya.


Kredit foto: IG Beby Tora


Dah Beby Tora selalu muat naik gambar sweet bersemut dengan suami, mana tak bekas kekasih semua cemburu, kan? - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KIM.K 11-6-2020 12:43 PM
Pasaipa..peluk lagutu
Hang nak cerita fetish laki hang ka
Quote prettyuglybabe 11-6-2020 12:45 PM
kalau betul laki tu tinggal gf nak kejar duit dia, i ucapkan selamat berjaga-jaga je la..
Quote misc 11-6-2020 12:58 PM
Sapa pompuan ni. No wonder ex lelaki tu nak muntah. Ai yg takde kaitan pun rasa pelik tgk video tu. Perangai mcm mak dgn anak je. Mak lagi dominan dari anak. Ke normal suami isteri berperangai camneh???
Quote chinta89 11-6-2020 01:02 PM
diorg ni sape???

prmpuan yg kata dia bahagia laki dia x kikis duit dia ni,.. bahagia mereka dh berapa tahun kawin??
Quote LostStar 11-6-2020 01:03 PM
apakah.. bukan perempuan ni kaya persis dato vida pon.. kot kalau mcm anak vida tu cikb ka.. elok la gak laki ni p.. ni depa tara tu ja.. tgk ig niaga sama ja.. usaha sama2.. apa yg pmpuan ni tabuq duit...
Quote bulanbulat 11-6-2020 01:08 PM
chinta89: diorg ni sape???prmpuan yg kata dia bahagia laki dia x kikis duit dia ni,.. bahagia mereka dh berapa tahun kawin??


Dia instafemes. Femes video makan.

Haritu nak kawin kurus sikit, ni naik balik dah badan
Quote sarah82 11-6-2020 01:11 PM
Meh aku jawab.. Hahaha..

Budak ni suka buat review makan2..

Depa baru nikah 2 tahun kot..

La ni depa berniaga ayam korea x salah aku.
Quote ellejo 11-6-2020 01:21 PM
jap kenapa ko tak jawab tuduhan dia yg ko rampas laki tu daripada dia?
Quote ellejo 11-6-2020 01:22 PM
prettyuglybabe replied at 11-6-2020 04:45 AM
kalau betul laki tu tinggal gf nak kejar duit dia, i ucapkan selamat berjaga-jaga je la..

lelaki skrg modus operandi memang carik perempuan berduit walau rupa tiada nan kepamz .
Quote misuke 11-6-2020 01:35 PM
sayang2 jugak.. duit hg tu jaga jugak beby ooii
Quote miraclehopes 11-6-2020 01:43 PM
tak payahla berebut jantan...kalo dia nk kau lama dah dia pinang kau dan kawen ngan kau...so dik move on dik...

..jadi perempuan ni kene jaga maruah....iiols ni kalau lelaki hati syaiton nirojim..ko offer jadi no 2  pun  tak hingin ..jadi mangsa dera jer nanti...kena belasah je.....yg ni takde kena mengena cerita thread tt..sekadar nasihat umum...{:good
Quote dewi_rina 11-6-2020 01:44 PM
Dah kenapa peluk2 gitu nak up dalam sosmed
Geli pulak tengok
Macam mek yan (Kuna) peluk faizul (Izzue Islam) -  (penangan drama Nasi Kerabu untuk Cik Abe)
Quote dewi_rina 11-6-2020 01:45 PM
ellejo replied at 11-6-2020 01:22 PM
lelaki skrg modus operandi memang carik perempuan berduit walau rupa tiada nan kepamz .

Sejenis laki biawak nak hidup senang
Carik pmpuan kaya yg boleh tanggung hidup dia
Boleh hidup senang lenang tanpa perlu bersusah payah
Quote prettyuglybabe 11-6-2020 01:46 PM
ellejo replied at 11-6-2020 01:22 PM
lelaki skrg modus operandi memang carik perempuan berduit walau rupa tiada nan kepamz .

khen.. memang la baru gf bf tapi kalau laki tu janji macam-macam dengan gf ujung-ujung kena tinggal sebab kejar pompuan lain pasal duit, sapa tak sakit hati..nasib baik la tak disantaunya..
selayaknya la jadi suami tapi taraf tapak kaki bini..
Quote dewi_rina 11-6-2020 01:46 PM
sarah82 replied at 11-6-2020 01:11 PM
Meh aku jawab.. Hahaha..

Budak ni suka buat review makan2..

Jap nak tambah
Kalau dia review makan tu ya hampon
Nasik sepenuh-penuh pinggan
Lepas suap makanan banyak2 dalam mulut sampai takde ruang

Quote sarah82 11-6-2020 01:48 PM
dewi_rina replied at 11-6-2020 01:46 PM
Jap nak tambah
Kalau dia review makan tu ya hampon
Nasik sepenuh-penuh pinggan

Hahaha.. X gamak nak tulis mcm tu.. Dia x buat org yg tengok teringin nak makan.. Tapi rasa menyampah.
Quote lattehazelnut 11-6-2020 01:55 PM
Xyah la nak up video sweet2 sgt mmg rmai yg dengki..
Quote Asdira 11-6-2020 01:59 PM
misc: Sapa pompuan ni. No wonder ex lelaki tu nak muntah. Ai yg takde kaitan pun rasa pelik tgk video tu. Perangai mcm mak dgn anak je. Mak lagi dominan dar ...


Tak kenai langsung kan..pemes tang mana ntah..
Quote dewi_rina 11-6-2020 02:03 PM
Edited by dewi_rina at 11-6-2020 02:04 PM
sarah82 replied at 11-6-2020 01:48 PM
Hahaha.. X gamak nak tulis mcm tu.. Dia x buat org yg tengok teringin nak makan.. Tapi rasa menyam ...

Rasa nak lempang kalau orang gini makan depan i
Terus cepat2 basuh pinggan
Buat putus selera
Yg dia suap laki dia tu lagi lah
Tahap muntah bukan muntah jeles, tapi muntah lain

Lihat semua komen(190)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:48 AM GMT+8 , Processed in 1.790033 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top