CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Ustaz, Apa Hukum Isteri Buka Aib Suami Macam Zuriehan?" - Siapa Dengki Sangat ni?

3-6-2020 01:11 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14640| Komen: 48

Description: Berikutan mengulas mengenai isu artis bawa lari isteri orang, bekas isteri Cef Fikree, Syarifah Zuriehan Ben Yahya dituduh hipokrit.
Berikutan mengulas mengenai isu artis bawa lari isteri orang, bekas isteri Cef Fikree, Syarifah Zuriehan Ben Yahya dituduh hipokrit.



Dalam kemas kini Instagramnya semalam, Zuriehan memuat naik tangkap layar komen warganet yang menuduh dia membuka aib kecurangan suaminya di laman sosial.

Difahamkan, warganet terbabit tidak puas hati dengan kenyataan Zuriehan yang meminta pasangan membaiki masalah suami isteri bersama.



Malah, individu terbabit gigih bertanya kepada ustaz hukum situasi isteri membuka aib suami dipercayai ditujukan kepadanya.

"Apa hukum isteri buka aib suami di laman sosial untuk raih simpati walaupun benar suami salah," ujarnya.



Kredit foto: Zuriehan


Siap tag nama Zuriehan lagi sebagai contoh!

Tidak berdiam diri, Zuriehan menempelak individu terbabit.

"Gigihnya awak ni. Saya kan dah cerai masa saya post hal saya tahun lepas. Awak ni terkesan sangat smpai mesej ustaz kenapa ya?

"Malas nak layan, tapi macam panas sangat bontot awak," sindirnya pedas.



Skandal bekas suami buat akaun palsu untuk melahar Zuriehan ke ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (2 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote immaryjane 3-6-2020 01:22 PM
Dah same level dgn kemut the sisters ke ni? Back to back benang naik.
Baik2 org neutral, jd mnyampah.
Reporter cari bodo
Quote Kurex 3-6-2020 01:38 PM
Jgn kecam, nanti dituduh rasis oleh forumer tulus ikhlas..
Janda ni kan sangat berbakat dan ada kepentingan dari sudut ekonomi negara. Sgt2 diperlukan benang pasal dia untuk kita tau info terkini pasal ekonomi tau. Dia ni kan mangsa suami, tak baik marah. Sebab perempuan yg jadi mangsa bekas suami ni akan jadi ikon utk acik2 lain utk hubungan rumah tangga yg lebih bahagia tau...
Tak sabarnya nak tengok dia menghiasi drama tv & wayang... Mesti berbakat
Quote Kurex 3-6-2020 01:39 PM
immaryjane replied at 3-6-2020 01:22 PM
Dah same level dgn kemut the sisters ke ni? Back to back benang naik.
Baik2 org neutral, jd mnyampa ...

Tak baiklah menyampah, dia mangsa bekas suami, kena terima ok. Sebab akan datang dia jadi ikon.. harap dia tak dituduh transgender oleh puteri bunian
Quote munchkin 3-6-2020 01:40 PM
Kenapa sibuk mencapub hal orang lain zurie oi. Masalah runahtangga masalah peribadi. Kecurangan somi kau untuk bukti diri kau. Tiada kena mengena ngan orang lain. Youve made up your mind. So be done with it. Move on.
Quote Orix 3-6-2020 01:44 PM
Bukan sebab lakinya xde bg nafkah utk anak ke tu yg dia merempan balik ? Yg tanya ostakk psal buka aib tu lg la bangang. Dah kalau jantan tu sendiri x bertanggungjawab, aib apa lagi, dia sendiri yg mencari aib kekdahnya.
Quote matchstick 3-6-2020 01:45 PM
Nama syarifah Ben yahya tu nama keturunan kan...teringat dulu kt sekolah menengah ada senior nama syarifah fizreen Ben yahya binti Syed nama ayah dia..cantik orangnya, mata cantik mcm zuriehan ni jgk... agaknya satu keturunan kot deme ni
Quote sue_liah 3-6-2020 01:52 PM
pompuan kalau makan hati mesti kurus ek

lagi2 kalau laki curang ..kurus dh si zue ni
Quote KIM.K 3-6-2020 02:02 PM
Kenapa dengan gayah keli malaysia tu
Tak habis2 memangsakan zuriehan yang cantik
Zuriehan walaupun dah cerai takda pakai bling2 manik ke, simple je. Takut orang mengata dia cantik2 nak laki diorg

Quote belilies 3-6-2020 02:02 PM
Ex laki sheols ni ada fetish tido ngan bini orang. {:thief
Quote CrowneGlory 3-6-2020 02:08 PM
yg paling bangang chef tunjuk kote ni relaks2 je masih muncul di tv jual periuk belangan jd juri masakan bagai...pembaca berita bini sundal dah hilang dr radar...ttp jantan menang dlm apa2 kes, motip sangat tibi3suku masih bg chef tu muncul
Quote iminidin 3-6-2020 02:18 PM
CrowneGlory replied at 3-6-2020 02:08 PM
yg paling bangang chef tunjuk kote ni relaks2 je masih muncul di tv jual periuk belangan jd juri mas ...

Org lelaki mmg tak terjejas......
Quote nabila11 3-6-2020 02:27 PM
Dah kurus dia ni. Tambah cantik
Quote fadz84 3-6-2020 02:32 PM
I nmpk sorg je netizen yg berbalah ngn dia tu? Blh jd benang??? Come on wartawan cari... you can do better than this...
Quote Sazida 3-6-2020 02:36 PM
Lawa dia ni.
Quote Kurex 3-6-2020 02:56 PM
KIM.K replied at 3-6-2020 02:02 PM
Kenapa dengan gayah keli malaysia tu
Tak habis2 memangsakan zuriehan yang cantik
Zuriehan walaupun ...

Gayah2 aku takde la acah puteri bunian sengal
Quote umbut 3-6-2020 03:03 PM
Tu bekas suami hanat gila bijik bini org.. biarlah dia nak canang.. peringatan jaga3 ngan jate ni.. eeeee.. geli aku nengok muka ex laki yg acah2 pandai masak.. cam bagus je.. benci betul laki fetish ngan bini org siap tukar gambar tut.. phuiiiiii
Quote beatgirlX 3-6-2020 03:09 PM
Apa la rajin nau natizen tu??
Quote umbut 3-6-2020 03:12 PM
Fake acc tu.. mesti ex laki menyamar or bekas2 gf yg sakit hati
Quote husna_amal 3-6-2020 04:33 PM
Bende curang macam tu bukak cerita pun takpe sebab boleh jadi pengajaran dan taknak orang lain pula jadi mangsa. Dan lagi nasib lah nama baik ex terjejas , dah dulu tak reti menghargai.

Lihat semua komen(48)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:07 PM GMT+8 , Processed in 0.101465 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top