CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Malas Balas" - Manap Karaoke Dikritik, Mamat Khalid Enggan Isu Jadi Panjang

3-6-2020 10:31 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14072| Komen: 85

Description: "Saya malas nak balas. Kalau saya balas, ia akan berpanjangan."
"Saya malas nak balas. Kalau saya balas, ia akan berpanjangan."

Pengarah Mamat Khalid berkata demikian bagi mengulas beberapa kritikan berhubung filem terbaru arahannya.


Kredit foto: IG

Dalam perkongsian pengkritik filem di sebuah saluran YouTube, Manap Karaoke didakwanya filem sampah, tidak berkualiti dan antara filem paling teruk diarahkan Mamat Khalid.

Malah, karyanya turut dikatakan tidak lagi relevan dan berkualiti seperti filem terdahulu hingga dia disarankan mengundur diri sebagai pengarah.



"Bagaimanapun, saya bersyukur kerana ia dapat ditayangkan ketika PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dan PKPB (Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat) dilaksanakan," katanya kepada Harian Metro. - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matchstick 3-6-2020 10:36 AM
Tayang kt astro ke..x pernah dengar pulak tajuk filem ni
Quote Cumikucingku 3-6-2020 10:48 AM
Ye... byr rm15... rugi.
Quote mummyhakim 3-6-2020 11:02 AM

yer betul
rugi jer beli
Quote mrs_adr 3-6-2020 11:02 AM
aku beli... huhuhu mmg xbest....
Quote LostStar 3-6-2020 11:08 AM
rasa dah basi... mungkin lelepas hantu kaklimah lawak2 gitu masih boleh masok..
Quote anony-mous 3-6-2020 11:18 AM
Ada jugak org beli ye
Quote izamasha 3-6-2020 11:20 AM
nyesal beli .. syif malam raya lg best
Quote VespaSilbe 3-6-2020 11:27 AM
Tak pernah paham ngan filem dia
Enjoy lagi tgk kampung people
Quote Supersirap 3-6-2020 11:38 AM
Tajuk cerita macam menarik, rasanya filem ni dah lama kan shooting?
Quote bottombikini 3-6-2020 11:41 AM
member aku pun cakap suku pertama je best so aku pun malas nak beli

tunggu je la tayang kat tb
Quote NazRysha 3-6-2020 11:48 AM
rasa yang paling lawak cerita Rock, Rock ooo
dengan Man Laksa....ulang2 kali tengok hihii
Quote billionman78 3-6-2020 11:59 AM
antara karya Mamat Khalid yang best bagi aku..

1. Zombie Kg Pisang
2. Hantu kak Limah Balik Rumah
3. Hantu Kak Limah
4. Trilogi filem Rock except Rock Never Dai
5. Man Laksa
Quote umbut 3-6-2020 12:02 PM
Aku tgk yg free 30 minit tu best je.. hujung2 x best ke.. aku suka je film drama mamat.. cam 17,16 puasa dll
Quote kucingitam 3-6-2020 12:04 PM
billionman78 replied at 3-6-2020 11:59 AM
antara karya Mamat Khalid yang best bagi aku..

1. Zombie Kg Pisang

hat ni sokong...

selalu aku mmg tunggu nak beli filem abg mamat kat astro first..

tapi filem rock never dai dgn manap ni x teringin langsung nak tgk..sorry abg mamat.

17 puasa pun aku gigih beli dulu...


Quote haruslah 3-6-2020 12:05 PM
yg latest kurang mantap
manap karaoke mula2 best pastu kelaut
rock yg baru tu pon x berjay abuat i tgk wp free
Quote billionman78 3-6-2020 01:35 PM
kucingitam replied at 3-6-2020 12:04 PM
hat ni sokong...

selalu aku mmg tunggu nak beli filem abg mamat kat astro first..

paling best 16 puasa.

17 puasa dah agak kurang kick tapi still acceptable.
Quote kucingitam 3-6-2020 01:42 PM
billionman78 replied at 3-6-2020 01:35 PM
paling best 16 puasa.

17 puasa dah agak kurang kick tapi still acceptable.

hahah...ye la jalan cerita sama je sbnrnya..




Quote buragazz 3-6-2020 01:46 PM
izamasha replied at 3-6-2020 11:20 AM
nyesal beli .. syif malam raya lg best

betul.. syif malam raya kelakau.. manaf ni adik aku cakap rugi beli
Quote minahmanja 3-6-2020 03:31 PM
bodoh btul citer manap ni.. rugi la byr...

Lihat semua komen(85)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 06:36 AM GMT+8 , Processed in 0.079445 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top