CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Video 'Tak Payah Balik, Mak Okey' Fauziah Nawi Undang Sebak

22-5-2020 08:46 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5466| Komen: 25|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tak perlu tunggu drama atau iklan, posting di Instagram Fauziah Nawi sudah cukup buat air mata kita menitik.
Tak perlu tunggu drama atau iklan, posting di Instagram Fauziah Nawi sudah cukup buat air mata kita menitik.


Kredit foto: IG


Berikutan kedegilan ramai yang mahu balik kampung untuk beraya bersama ibu bapa dan keluarga, Fauziah terpanggil untuk memuat naik posting ucapan Selamat Hari Raya.

Berserta hantaran itu, Fauziah muat naik video pesanan buat semua rakyat Malaysia supaya tidak pulang ke kampung bagi menyambut Aidilfitri.

"Tak payah balik, mak okey. Janganlah degil, nyawa tu lebih penting!" ujarnya yang turut mengingatkan orang ramai supaya mengamalkan penjarakan sosial.



Perkongsian itu mengundang sebak orang ramai termasuk golongan selebriti dan hampir semua komen ditinggalkan dibalasnya.


Kredit foto: IG

Memang sebak! Anda yang degil tu, dengarlah pesan Ibu ni. - CARI
2

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HoneyManjer 22-5-2020 09:10 AM
adeh sedihnye...raya sorang2 tak klaka...tapi nak buat cemana...ujian Allah...sabar dan redha...tahun depan kita raya la pepuas dgn mak ayah kita...

insyAllah aminnnn....

Quote Tinot7 22-5-2020 10:19 AM
Part akhir tu, nampak dia pun rasa sedey..
Quote nordin84 22-5-2020 10:39 AM
anak dia sorg jeke?ke ade ank lain?sedih plk tetibe..teringat daun ketupat kering
Quote Boomibulat 22-5-2020 10:39 AM
Memang la sedih..anak dia dh pergi sorang takkan balik2 lg selamanya..
Quote Lailerthee 22-5-2020 10:40 AM
Stay home stay safe. Jgn sbb kedegilan kite hbis 1kampung kne musibah. Lps tu kau jd bahan kecaman laa sampai bila2
Quote undukngadau 22-5-2020 10:53 AM
sayu & sedih tgk k.. tapi terpaksa la begini demi melindungi org tersayang kita..
Quote munchkin 22-5-2020 11:12 AM
Sensible. Bagus. Apa pun doakan terbaik buat aunty FN.
Quote Mawar91 22-5-2020 11:47 AM
nordin84 replied at 22-5-2020 10:39 AM
anak dia sorg jeke?ke ade ank lain?sedih plk tetibe..teringat daun ketupat kering

Rsenye MCM ade lgi sorg..x sure laki ke perempuan
Quote Fly_over 22-5-2020 01:18 PM
anak dia br lg meningal. belum play vid tu iols dh sedih tgk muka dia.
Quote Melur1 22-5-2020 02:00 PM
Lembut je FN jdi mak
Quote rosannazmia 22-5-2020 02:04 PM
Sedihhhnyaaaaaaaaa
Quote rosannazmia 22-5-2020 02:07 PM
Mawar91 replied at 22-5-2020 11:47 AM
Rsenye MCM ade lgi sorg..x sure laki ke perempuan

Anak sorang lg perempuan.. Huwaaa sedihnyaa. Dahla muka bu FN sebijik muka mak iolsssss
Quote azie5zoe 22-5-2020 03:04 PM
Mawar91 replied at 22-5-2020 11:47 AM
Rsenye MCM ade lgi sorg..x sure laki ke perempuan

Ada seorang lagi..perempuan..
Tetiba teringat iklan raya dia untuk telekugn siti khadijah tu...

Quote talia 22-5-2020 04:59 PM
Part “mak sayang awak” tu
Quote flyzpiz 22-5-2020 05:37 PM
Tak berapa minat sheolssss,mek luka suka wan maimunah,kartina aziz dan khatijah tan
Quote babydoll 22-5-2020 05:58 PM
Fauziah Nawi blh tahan lagi. jangan kalau Wan Maimunah buat video. sampai raya haji i dok nangis lg kot.

makkk!! nak balik tanah air! huwaaa!!
Quote nuryakmal 22-5-2020 07:01 PM
Knp nak kena buat video sedih. Allahu. Lagi la org semua nenggelitik nak blk sebab mak.
Adoi.

Buat video pasal our nation strength fighting covid tak boleh ke
Quote Esel768 22-5-2020 07:13 PM
Mak sayang semua anak2 mak.. Oh nooo
Quote aliazulaikha 22-5-2020 10:31 PM
Rindu pulak kat mak

Lihat semua komen(25)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.234058 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top