CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Macam Mana Jaga Hubungan Dengan 2 Bekas Suami? Ini Tip Hana Azraa

18-5-2020 02:04 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 12349| Komen: 83

Description: Bekas isteri pendakwah bebas Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan dalam perkongsian terkini mendedahkan dia masih berhubung baik dengan PU Abu serta bekas suami pertamanya.
Bekas isteri pendakwah bebas Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan dalam perkongsian terkini mendedahkan dia masih berhubung baik dengan PU Abu serta bekas suami pertamanya.

Berkongsi perkara itu menerusi IG Storynya, Hana Azraa bagaimanapun menjelaskan ia bukan perkara mudah; "Bukan hari ni bercerai, esok terus okey".



Kredit foto: IG

Dari perkongsiannya itu, hubungan Hana atau nama sebenarnya Nurhanna Azra Mohd Zakir dengan bekas suami pertama sangat baik sampai lelaki itu pernah ke rumahnya bersama teman wanita untuk membawa anak mereka, Afifah Aisyah, 4, bersiar-siar.

Hana juga menjaga hubungan baik dengan ibu bapa bekas suaminya itu.

"Kalau ikut hati nak membenci tu, takkan buat hidup kita bahagia pun," tulisnya.

Katanya, kita perlu membuang ego dan belajar memaafkan serta terima takdir Allah supaya dapat berlapang dada.


Bagi Hana, dia menjaga hubungan baik dengan kedua-dua bekas suaminya itu demi anak-anak dan dia enggan menjadi seorang yang mementingkan diri sendiri. 


Kredit foto: IG Hana Azraa/mStar Online

Hana yang berkahwin dengan PU Abu pada Mei tahun lalu dikurniakan anak lelaki, Muhammad Uwais Al-Mateen pada 1 Februari. 

Doakan yang baik-baik saja buat mereka semua terutama Aisyah dan Uwais. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cruz2 18-5-2020 02:14 PM
Hana ex abu ni nk kekalkan hubungan baik ; erin ex farhan tak nak berhubung.mcm2 ragam ex pu2 nih
Quote VespaSilbe 18-5-2020 02:21 PM
Ko nak ajar bbnu apo dek?
Takpa kawen cerai kawen cerai byk kali?
Mudahnya hidup semudah ABC

Quote salamon 18-5-2020 02:24 PM
sakaii...ko bangga la dpt ramai ex suami gitooh
Quote Lailerthee 18-5-2020 02:24 PM
Alaaaaa geli nyaaa
Quote vee_zara 18-5-2020 02:25 PM
Whatever la betine. Tak de ke org nak tanya kat dia best ke menjalang sampai rosak perkahwinan org lain lps tu hg bercerai?. Apa pun bukan dia je yg salah. Abuto tu lg la bersalah.
Quote tagas 18-5-2020 02:42 PM
tips la sgt

bbnu nowadays nya married

kawen mudah cerai pun dgn mudah

Quote Anne.W 18-5-2020 02:42 PM
Eh hasanahnyaa kisah2 PU ni... Mampu gelak je. Byk betul janda2 yg mental. Well.. Dah rampas laki org play victim.. Now nak nampak suci pulak. Hmm... Utk yang suka mak janzzz sila fikir banyak kali ok.. Emotional baggage and psychological wreck are no jokes!!

Be prepared to go through the cycle for at least another 2round. Kalau laratlaaa... Hahahahaa
Quote tagas 18-5-2020 02:44 PM
tips la konon

acah acah berpengalaman mcm otai dah lama kawen jer bunyik nya

pd hal baru sehari dua berumahtangga & menjadik janda
Quote kakyungpilah85 18-5-2020 02:49 PM
Alaaa bongok ehhhh.... Diam2 sudah laa.. Bekas je pon
Quote Fur 18-5-2020 02:52 PM
Serius geli okkk. Kalau iye pun x perlu kot nak explain. Motippp apa kau nak sampaikan ni??
Nak ajak jejandas jadi mcm kau ke? Eewwww
Quote KIM.K 18-5-2020 02:58 PM
Sebenarnya aku tak puas hati..nak tau jugak kenapa muka body helok kena cerai time pregnant
Still tak faham
Quote sukacactus 18-5-2020 03:06 PM
Arini kita dgr citer para pencaras ya
Quote bedahmenjuyah 18-5-2020 03:11 PM
Sapa2 je lah mereka ni. Semak betul.
Quote awanysss 18-5-2020 03:28 PM
orang dulu bagi tips nak kekalkan keharmonian dgn suami..
bbnu bagi tips nak harmoni dgn bekas2 suami.. very konpiden yachh
boleh buat group whatsapp..
bakal suami ketiga better watch out..
Quote anilanil 18-5-2020 03:29 PM
Apa sumbangan minah ni kpd negara selain menaikkan jumlah populasi penduduk & kadar perceraian? Income tax? Ramai kot org lain pon bayar.
Quote top5complete 18-5-2020 03:29 PM
lelaki bodoh je nak kan ko lepas ni.. bukan second hand lagi.. 3rd hand hahaha
Quote Kurex 18-5-2020 04:04 PM
MADAFAKA!     
Quote selipar_hijau 18-5-2020 04:15 PM
Ada tak gambo Hana ni yg zoom sikit muka aku nak tgok lawa sangat ke dia ni. Elok laa perangai dok mengajar anak2 muda skrg ikut jejak langkah kau yg tak semenggah tu. Ibarat b*hsia tapi versi islamik
Quote allshares 18-5-2020 04:20 PM
Jadi, kene ikut jejak ko la kawin cerai kawin cerai pastu acah berbaik semua.

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:42 AM GMT+8 , Processed in 0.106140 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top