CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Backup Arkib Portal Lihat artikel

IKEA Berang Pengunjung Ghairah Beronani Dalam Bilik Pameran

12-5-2020 12:55 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11067| Komen: 53

Description: Syarikat kelengkapan rumah dari Sweden, IKEA memberi amaran kepada pelanggannya supaya tidak melakukan aktiviti tidak senonoh di dalam gudang mereka.
Syarikat kelengkapan rumah dari Sweden, IKEA memberi amaran kepada pelanggannya supaya tidak melakukan aktiviti tidak senonoh di dalam gudang mereka.

Memetik Daily Mail, IKEA akan memperketatkan langkah keselamatan selepas tular video wanita beronani di dalam bilik pameran di sebuah gudang IKEA di China.



Kredit foto: Daily Mail/AsiaWire

Video itu menunjukkan wanita separuh bogel terbabit melakukan aksi tidak bermoral di atas beberapa sofa dan katil tanpa segan walaupun kelihatan pengunjung lain lalu-lalang di belakangnya.

Video tular berkenaan kemudian mendapat perhatian pihak syarikat Sweden itu yang menyelar tindakan tidak bermoral individu terbabit.


Kredit foto: Haber Port


"Kami menentang dan mengutuk sekeras-kerasnya tingkah laku sebegini," katanya dalam satu kenyataan.

Difahamkan, IKEA telah membuat laporan kepada polis tempatan berhubung kejadian tanpa menyatakan nama cawangan terbabit.

Syarikat kelengkapan rumah itu pada Sabtu berkata, pihaknya akan eningkatkan langkah keselamatan dan piawai kebersihan selain memberi peringatan kepada pengunjungnya supaya tidak melakukan aktiviti tidak bermoral di dalam bilik pameran IKEA.


Gambar hiasan
Kredit foto: Daily Mail/Getty Images

Menurut beberapa pengguna sosial media China, kejadian dipercayai berlaku di wilayah Guangdong selepas kedengaran pengumuman yang dibuat dalam bahasa Kantonis menerusi video berkenaan. - CARI
5

Bagus
6

Marah
5

Terkejut
4

Sedih
7

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarah82 12-5-2020 01:10 PM
Kat sana kan depa gila jadi tiktok pemes.. Depa dpt dyut tajaan dari peminat.. Berpuluh ribu yuan sebulan. Siap ada agensi lagi.
Quote airmineral 12-5-2020 01:16 PM
gila. da xde beza dgn perangai haiwan
Quote nashrudean 12-5-2020 01:18 PM
plot twsit sgt..ingtkan lelaki..ha3
Quote umbut 12-5-2020 01:22 PM
Katil ikea pun ko stim ke
Quote Skuau 12-5-2020 01:23 PM
'lock...down' lama sgt.
Quote RatuDunia94 12-5-2020 01:23 PM
Ikea China x payah lah masuk.. bau taik hanjing lg wangi dr bau2 tilam bantal langsir dlm tu..
Quote Themilo 12-5-2020 01:42 PM
RatuDunia94 replied at 12-5-2020 05:23 AM
Ikea China x payah lah masuk.. bau taik hanjing lg wangi dr bau2 tilam bantal langsir dlm tu..

tu lom cerita pasal public toilet kan uols? hahaha.. Ikea pun dah bau babikkkk....
Quote Tinot7 12-5-2020 01:50 PM
buat vids tu pakai filter tak?

kat china mmg depa boleh buat duit dgn medsos.. apa depa buat pun iols tak tau.

[youtube]b8kboYqdABk[/youtube]
Quote Artemesiaa 12-5-2020 01:56 PM
Moga kat Malaysia tak ada yang terikut2 perangai macam tu.  Tapi tak dinafikan ada segelintir yang kesana bukan nak beli barangan tapi sekadar nak berselfie dan up dalam social media dengan nota tengah bersantai di hall rumah.  
Quote TalibanRock 12-5-2020 01:59 PM
ada link bideo..hahaha
Quote shark_eow7 12-5-2020 02:01 PM
yerrrr... buruknyaaa perangai
Quote Mina2215 12-5-2020 02:04 PM
Apa masalah pompuan tu tak ada perasaan malu lagi dah
Quote 234126 12-5-2020 02:32 PM
Tinot7 replied at 12-5-2020 01:50 PM
buat vids tu pakai filter tak?

kat china mmg depa boleh buat duit dgn medsos.. apa depa buat pun  ...

Yang sebelah dia masa dlm video  tu pun pakai filter juge ke? Hehehe sepesen je dagu mulut hidung.
Quote cikatilia 12-5-2020 02:45 PM
lahaiii dah kenapaaaa
Quote husna_amal 12-5-2020 02:51 PM
bangsa tik tok punya perangai lah ni
Quote dizekni 12-5-2020 03:42 PM
sarah82 replied at 12-5-2020 01:10 PM
Kat sana kan depa gila jadi tiktok pemes.. Depa dpt dyut tajaan dari peminat.. Berpuluh ribu yuan se ...

Tiktok ka

kot ye pun, onani kat khalayak ramai ni dah macam kucing kambing babi betina dah ni haha

apa nak jadi la geng prc wuhan ni

Quote sarah82 12-5-2020 03:44 PM
dizekni replied at 12-5-2020 03:42 PM
Tiktok ka

kot ye pun, onani kat khalayak ramai ni dah macam kucing kambing babi betina dah ni h ...

Kalau layan ig.. Mmg byk tiktok dari china x malu buat apa saja kat public.
Quote Tinot7 12-5-2020 03:48 PM
234126 replied at 12-5-2020 02:32 PM
Yang sebelah dia masa dlm video  tu pun pakai filter juge ke? Hehehe sepesen je dagu mulut hidung. ...

anything is possible...
there is no such thing as an ugly woman.. just a lazy woman..

[youtube]buMWJt7K4jM[/youtube]
Quote josephsyn 12-5-2020 03:54 PM
pm link hehe

Lihat semua komen(53)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:58 AM GMT+8 , Processed in 0.092898 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top