CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Malaysia Tak Selamat Untuk Leon - Rihana Oksana Takut Leon Dirampas?

12-5-2020 11:29 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10810| Komen: 47|Original author: Oleh: LilRose

Description: Kisah kontroversi Rihana Oksana Veovodina dan anak lelakinya, Ismail Leon masih meniti di bibir ramai.
Kisah kontroversi Rihana Oksana Veovodina dan anak lelakinya, Ismail Leon masih meniti di bibir ramai.

Lebih-lebih lagi, hubungan mereka dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V masih menjadi teka-teki sama ada Leon bakal mewarisi takhta.


Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Rihana memaklumkan bahawa dia merancang berpindah ke luar negeri untuk menetap bersama anaknya.




Kredit foto: IG


Bagaimanapun, Rihana mendakwa Malaysia tidak selamat untuk Leon ketika ditanya warganet di ruangan komen sama ada negara ini termasuk dalam senarainya.

Dakwaannya itu menarik perhatian ramai yang memberi pelbagai reaksi berbeza.


Kredit foto: IG

Malah, ada yang membuat spekulasi Rihana enggan Leon menetap di Malaysia kerana khuatir anaknya itu akan dirampas pihak Istana.


Kredit foto: IG

Rihana kemudian menjelaskan sistem monarki dan soal politik adalah sebab mengapa Leon tidak selamat di Malaysia. - CARI
23

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 12-5-2020 11:43 AM
not safe tu wmerujuk sbb takut anak dia dirampas ke
dirampas oleh sape? abegong?
nak ke abegong rampas? bila rampas maksudnya tu confirm anak dia la kan? bila nak abes la cite dia ni

btw, comellll leon tu. ada rupa abegong. tapi apesal maknye macam makin xcun.. kurus sgt. terserlah tulang2nya
Quote umbut 12-5-2020 11:59 AM
Kesian pulak.. muda2 dah kena tinggal kena jaga anak sorang2 walau patut ko leh berhuha  enjoy lagi
Quote KIM.K 12-5-2020 12:17 PM
airmineral replied at 12-5-2020 11:43 AM
not safe tu wmerujuk sbb takut anak dia dirampas ke
dirampas oleh sape? abegong?
nak ke abegong ra ...

Rampas, MIA, tertakluk undang2 dalam negara
Oks ni terlalu renovate muka sangat dah nampak tua
Quote Groovykid 12-5-2020 12:22 PM
Gambar last tu mcm Harley Quinn..
Quote bedahmenjuyah 12-5-2020 12:27 PM
OKs ni dulu tak lawa. Sekarang bertambah2 tak lawa.
Quote RatuDunia94 12-5-2020 12:29 PM
Dah makin iras muka apaknyaaa..
Quote NazRysha 12-5-2020 12:35 PM
lahai comel sangat Leon
Quote electricopop 12-5-2020 12:45 PM
Muka sebijik bapak dia wey... comel.
Quote zulka 12-5-2020 12:45 PM
besornye  mulut pompuan ni...huduh lak
Quote luluaurora 12-5-2020 01:05 PM
abegong nk iktiraf ka?
Quote buragazz 12-5-2020 01:05 PM
Camne la leh terpikat gini gaya punya rupa..
Quote lonely_surina 12-5-2020 01:07 PM
rihana ada letak video dia mekap kat ig..
mmg cantik laa dia..
Quote Lengkong 12-5-2020 01:53 PM
Comelnya Leon

Quote belilies 12-5-2020 03:53 PM
Bodo la pompuan ni. Yang tumpang komen sokong sheols tu pun acah2 bagus je. Mintak puji. Bukannya anak tohan.
Quote Melur1 12-5-2020 04:11 PM
Saban hari semakin nampak iras abegong di wajah leon. Huhuhuhu
Quote MadameOnion 12-5-2020 05:08 PM
Ramai jugak penjilat kat ig dia
Quote LadyCarefree 12-5-2020 05:35 PM
Kenapa media msia perlu bg dia ni perhatian? Xhabis2 nk create kontroversi. Meluat dah.
Quote LadyCarefree 12-5-2020 05:36 PM
Aoa bodoh reporter ni menjadi teka teki Leon waris takhta? Bangangnya. Atau ko bukan rakyat msia ke reporter oi?
Quote LadyCarefree 12-5-2020 05:38 PM
umbut: Kesian pulak.. muda2 dah kena tinggal kena jaga anak sorang2 walau patut ko leh berhuha  enjoy lagi


Budak tu duit la. Banyak oooo sebulan budak tu dapat.

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:55 PM GMT+8 , Processed in 0.076675 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top