CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bekas Isteri Radhi OAG Dah Jumpa Pengganti, Nak Kahwin Lepas PKP

27-4-2020 04:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14198| Komen: 64|Original author: OIeh: Saiful

Description: Hampir setahun bercerai, bekas isteri Radhi OAG dah temui pengganti.
Hampir setahun bercerai, bekas isteri Radhi OAG dah temui pengganti.

Nur Shahira Ayu Zahiri, 26 kata dia ada perancangan untuk berkahwin dengan kekasihnya namun masih belum menetapkan tarikh kerana menunggu tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berakhir.


Ayu dan kekasih, Foto: mStar
"Bila dan bagaimana kami kenal biarlah rahsia. Yang pasti dia seorang yang baik, penyayang dan bertanggungjawab. Saya harap semua orang doakan yang baik-baik," katanya kepada mStar Online.

Sebelum ini, Ayu dan Radhi bercerai pada 16 Julai 2019.

Foto: mStar
Hasil perkongsian hidup, merka dikurniakan dua orang cahaya mata berusia 5 dan 4 tahun.

Ayu menambah, kehidupannya kini lebih bahagia bersama anak-anak dan akan memulakan perniagaan tudung pada hujung tahun ini.

"Tudung itu mempunyai batu kristal Swarovski dan saya akan berikan nama ShafiraExclusive."

Foto: IG
Semoga dipermudahkan segala urusan. Kita tunggu khabar dari Radhi. Dah ada pengganti juga ke? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 27-4-2020 04:26 PM
So bekas bini artis pun kite kene tau ke die nk kawen?
Quote umbut 27-4-2020 05:00 PM
Bagus.. larikan diri dari laki mat pet.. jangan bertahan sampai tua.. run for your life
Quote kiah_mai_pulak 27-4-2020 05:08 PM
ayooooo sepul.. smpai dekat ig ed bini retis pun kau bertenggek laparkan gosip ya... sepul2.. dh 2020 ni sepul... up sikit lah hidup kau tu sepul
Quote meow_tompok 27-4-2020 05:29 PM
ayat ujung... marketing tudung
Quote gold_teeth 27-4-2020 06:01 PM
Ni budak loqstaq skolah asma kut? Sbab penah bca wife dia dari kedah alor staq
Quote aina_shaira 27-4-2020 06:11 PM
gold_teeth replied at 27-4-2020 06:01 PM
Ni budak loqstaq skolah asma kut? Sbab penah bca wife dia dari kedah alor staq

orang orang perempuan dari kedah memang lawa lawa no...
Quote primarikey 27-4-2020 06:17 PM
aina_shaira replied at 27-4-2020 06:11 PM
orang orang perempuan dari kedah memang lawa lawa no...

Arini ko menggodeh ig org je ke sepul..
Quote Tinot7 27-4-2020 06:19 PM
kadang2 rase kecian kat sepul. mcm takde berita lain
Quote sleepandream 27-4-2020 08:06 PM
ok jah sepul tulis berita...
mana lagi nak dapat content PKP ni...
Quote Xim 27-4-2020 08:15 PM
kiah_mai_pulak replied at 27-4-2020 05:08 PM
ayooooo sepul.. smpai dekat ig ed bini retis pun kau bertenggek laparkan gosip ya... sepul2.. dh 202 ...

Bhaahhahaha....dia lupe unsubscribe ex bini radhi la tu....
Quote Kenabertaubat 27-4-2020 10:29 PM
Manis bini dia, bertahi lalat atas kening
Quote doubleA 27-4-2020 10:32 PM
Well, sepol being sepol, ada ke benang sepol semenggah? Tapi reputz cari kan kebal walau benang level sampah

Btw comel anak2 nya, semoga bahagia la ya
Quote salamon 27-4-2020 11:43 PM
bodgos dah la sendu giler..mujur ade sepul ni je yg selalu open thread...menangis iolss membacanya..!!
Quote awenda507 27-4-2020 11:49 PM
Wahh laju betul dah dapat pengganti
Quote jasmeen 27-4-2020 11:50 PM
salamon replied at 27-4-2020 11:43 PM
bodgos dah la sendu giler..mujur ade sepul ni je yg selalu open thread...menangis iolss membacanya.. ...

syukurlah ada thread kans
Quote KIM.K 27-4-2020 11:52 PM
Sepul ni sape ye kenapa lagi femes dari berita dia
Quote salamon 27-4-2020 11:53 PM
jasmeen replied at 27-4-2020 11:50 PM
syukurlah ada thread kans

ye cuolss...semakk la dok dkt bod ci tu..penuh dgn acikk2 toksikk..so sickk..!!

Quote Sham143 28-4-2020 05:09 AM
Alhamdulillah.. Semoga berkekalan sehinga ke akhir hayat...Aamiin
Quote rainbowrainz 28-4-2020 06:36 AM
Manis betul muka ex radhi

Lihat semua komen(64)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 04:54 AM GMT+8 , Processed in 0.083331 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top