CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mawar Rashid Nak Bertudung Sepanjang Bulan Ramadan

24-4-2020 05:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6727| Komen: 44|Original author: Oleh: Saiful

Description: Masuk je bulan Ramadan, ramai artis yang akan pakai tudung sebagai tanda menghormati bulan mulia ini.
Foto: IG

Masuk je bulan Ramadan, ramai artis yang akan pakai tudung sebagai tanda menghormati bulan mulia ini.

Tahun, Mawar Rashid pun sama. Katanya dia berniat untuk mengenakan tudung sepanjang Ramadan kali ini.


Niatnya itu dikongsi bersama peminat melalui Instagram dengan memuat naik fotonya manis berhijab.

Ini merupakan kali pertama dia cuba untuk bertudung untuk tempoh masa yang lama.


Isteri kepada Raf Yaakob ini juga sempat mengucapkan selamat berpuasa kepada semua peminat.

Tak ketinggalan dia juga meminta sesiapa yang tahu kedai yang jual tudung cantik-cantik untuk memberitahunya.



Perkongsian Mawar itu mendapat reaksi yang positf dari pengikutnya. -CARI


Bagus

Marah
1

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cicicumel 24-4-2020 05:28 PM
boleh geng Fazura la. Bertudung bulan puasa je.
Quote Lailerthee 24-4-2020 05:43 PM
Moga istiqomah
Quote hyie 24-4-2020 05:51 PM
berbondong2 lah netizen puji cantiknya kakak, semoga istiqamah, dan bla3 lagi...kowserr
Quote unguaurora 24-4-2020 05:54 PM
Retis2/freehair muslim kat malaysia ni mmg acah2 mcm baru convert islam ek? Padahal mak, makcik, nenek pakai tudung. Gi sek pun pakai tudung tp ayat x blh blah btl. "Sy baru nak belajar memakai. Doakan saya". Puihhhhhh!!!!!!
Quote slyfynx 24-4-2020 06:07 PM
So, nape perlu bg tau...
Dah la sepanjang Ramadhan.
Sepul.. sepul.
Gi cr ape Wan Hanafi Su buat pulak ye
Quote 3480 24-4-2020 06:30 PM
Ni la salah satu cth pbincangan kat tered Glen agama kemanusiaan tu.. wuihh nk tgelak baca ayat sendiri.. pbincangan.. dh tarap2 meeting
Quote kiah_mai_pulak 24-4-2020 06:38 PM
suka hati kau lahhh
Quote mixed 24-4-2020 06:38 PM
Nak follow msfake le tu

Quote buapakperut 24-4-2020 06:59 PM
kosser nyah
Quote buapakperut 24-4-2020 06:59 PM
slyfynx: So, nape perlu bg tau...Dah la sepanjang Ramadhan.Sepul.. sepul.Gi cr ape Wan Hanafi Su buat pulak ye

kahkahkahakahhh ini lawak
Quote bakingsoda 24-4-2020 07:05 PM
hormat kepada bulan romadhon melebihi hormat kepada tuhan? #tazkirahsblmberbuka
Quote Megikari 24-4-2020 07:13 PM
Ye betul saudara saudari... Masa bulan puasa je kita punya dosa pahala dicatat. Bulan lain dia ingat malaikat cuti agaknya
Quote salamon 24-4-2020 07:25 PM
sheols pon hadap jgk ea pujian dr netz...hampir ketawa
Quote Tinot7 24-4-2020 08:14 PM
Lain nau muka tanpa mekap.
Awat tiktok nampak peyut buncit?
Quote LostStar 24-4-2020 08:34 PM
Pakai tudung teros nampak mek klate..
Quote azwanaliori 24-4-2020 08:55 PM
Ala tu pun x paham2 korg ni, ape je job paling lebat bulan pose sebelum raya ni opkos la jual tudung n bende2 Islamik.
Quote EvieWanKenobi 24-4-2020 09:00 PM
motip terloncat2 belakang keta?
Quote LadyCarefree 24-4-2020 09:20 PM
Xyah nk suruh tag sngat la. Sebetulnya nk free
Quote selipar_hijau 24-4-2020 10:05 PM
Bulan syawal, zulkaedah, zulhijjah dia nak buat apa pulak?

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:13 AM GMT+8 , Processed in 0.074746 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top