CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Kurangkan BerTikTok, Tingkatkan Amal Ibadat' -Nina Iskandar Tutup Ruang Komen

24-4-2020 02:47 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4030| Komen: 17|Original author: Oleh: LilRose

Description: Tidak tahan dengan sebilangan komen yang ditinggalkan warganet, Nina Iskandar mengambil keputusan menutup ruangan komen di Instagramnya.
Kredit foto: IG


Tidak tahan dengan sebilangan komen yang ditinggalkan warganet, Nina Iskandar mengambil keputusan menutup ruangan komen di Instagramnya.


Kredit foto: IG

Sementara itu, di IG Story pula, Nina menasihati orang ramai supaya mengurangkan aktiviti berTikTok dan tingkatkan amal ibadat sempena bulan Ramadan.


Kredit foto: IG


Nina yang juga kini berada di Brunei berkongsi kepada orang ramai bahawa negara itu mungkin menetapkan puasa pada 25 April berikutan anak bulan tidak kelihatan.

Jangan pelik, ya!

Kredit foto: IG

Betul kata Nina, mana-mana yang kaki TikTok tu, dah boleh 'berehat' dan banyakkan amal ibadat, okey? -  CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 24-4-2020 02:56 PM
So ape cerita yang TT nak share ni?
Takat mende camni x yah la bukak thread.
Ko ni MN Sepul ke hape.
Mende xde kualiti cmni la nk buat thread.
Pasni gi la tgk IG rmuniah sidek ke, ebby yus ke, kartina aziz ke,
kongsi kat sini jgk
Forummer sini xde IG nk tgk.
So korang je yang tau berita terbaru ni
Bertuah kami ade korang yg share mende2 cmni
Quote irvene 24-4-2020 03:04 PM
Brunei not yet puasa hari ni sebab anak bulan belum nampak? siyess r? boleh ke mcm ni? sis tak tahu
Quote mieymiey 24-4-2020 03:18 PM
Motif benang ni timbul??
Quote September14 24-4-2020 03:34 PM
Ko stop je toktok tu... ppuan tgedik2 dlm tu mjatuhkn maruah sdri
Quote nazzse 24-4-2020 03:45 PM
September14 replied at 24-4-2020 07:34 AM
Ko stop je toktok tu... ppuan tgedik2 dlm tu mjatuhkn maruah sdri

Exactly, yg bertudung pun gedik bertiktok...
Baik tgok tiktok oversea terhibur jugak
Quote merissa 24-4-2020 03:59 PM
irvene replied at 24-4-2020 03:04 PM
Brunei not yet puasa hari ni sebab anak bulan belum nampak? siyess r? boleh ke mcm ni? sis tak tahu

of course lah sis according to negeri masing2 nampak ke tak anak bulan. bukan whole world sama
Quote belilies 24-4-2020 04:03 PM
Ewww. Takyah jadi retis le. So fake. Sebbaek iols kenal sheols jauh dulu dari zmn skirt pendek tiber bertudung lantas kepala vogel.
Quote Covid19 24-4-2020 04:06 PM
Iyolahhhhhhh
Quote buapakperut 24-4-2020 04:17 PM
ni apa ni.
Quote minah_selekeh 24-4-2020 11:10 PM

Ntah laa.. Aku cuba kaji jugak apa news-nya.. Macam takde benda yang penting pun..
Quote LadyCarefree 25-4-2020 12:05 AM
merissa: of course lah sis according to negeri masing2 nampak ke tak anak bulan. bukan whole world sama


Negara bukan negeri. UK posa start khamis.
Quote LadyCarefree 25-4-2020 12:07 AM
Retis poyo. Klau komen xpuji walau xkutuk dia akan block
Quote AmandaRollins 25-4-2020 12:48 AM
Kening ko buruk gillerr la sis....
Quote limaubali007 25-4-2020 12:59 AM
Comel baby dia..
Quote ReginaGeorge 26-4-2020 11:14 AM
Saja tanya, pompuan2 tiktok tu semua kenis bedal laki org ka? Atau pompuan2 calculator edition?
Quote Zaien 27-4-2020 03:23 PM
u r so nextttttt!
Quote Orix 28-4-2020 12:03 PM
merissa replied at 24-4-2020 03:59 PM
of course lah sis according to negeri masing2 nampak ke tak anak bulan. bukan whole world sama

hahahaha mcam lah setiap negeri/negara ada bulan sendiri... sah2 bulan tu 1 je, negara malaysia n brunei pun sebelah menyelah, so funny puasa tak sama...

Lihat semua komen(17)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.074856 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top