CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nora Danish Didakwa Edit Gambar, Perut Buncit Tiba-Tiba Jadi Langsing

24-4-2020 12:20 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 29785| Komen: 119|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kecoh pula baru-baru ini bila ada yang mendakwa Nora Danish edit gambar, dari perut buncit berubah menjadi langsing.
Kecoh pula baru-baru ini bila ada yang mendakwa Nora Danish edit gambar, dari perut buncit berubah menjadi langsing.

Seorang pengguna di Twitter memuat naik dua gambar aktres ini yang nampak sama tapi sebenarnya berbeza.



Gambar yang dimuat naik di IG seorang jurusolek jelas kelihatan perut Nora yang kelihatan buncit.

Namun gambar yang sama dimuat naik di IG Nora sendiri nampak langsing pula.

Kredit foto: Twitter
Di ruangan komen, perkara ini menjadi bahan jenaka.

Kata mereka habis semua senget dalam gambar tersebut semata-mata nak edit perut nampak langsing. 

"Jari, glass frame belakang tu habis senget dia edit," tulis salah seorang netizen.

Namun, sesetengah yang lain pula berkata ianya adalah normal untuk edit gambar sebelum memuat naiknya di media sosial.

Foto: IG
Yang gelap, boleh putihkan. Yang nampak gemuk boleh edit jadi kurus. Kalau orang biasa pun nak nampak cantik, apatah lagi artis kan?

Yang penting Nora Danish tetap cantik dan 'meletup' walaupun dah beranak dua! -CARI
1

Bagus
1

Marah

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 24-4-2020 12:27 PM
Tgk bayang2 yang tibe2 warp pun dah tau edit.
BTW, gosip kah?
Quote evlinne 24-4-2020 12:30 PM
Nape tangan MUA tu hitam dri muka
Quote doubleA 24-4-2020 12:34 PM
Gambar mua nampak lebih real
Quote esteryen 24-4-2020 12:34 PM
slyfynx replied at 24-4-2020 12:27 PM
Tgk bayang2 yang tibe2 warp pun dah tau edit.
BTW, gosip kah?

jubin lantai pun dh bengkok..hahahas
.
normal kot semua kita2 pun edit gambar, superstar taiwan jolin tsai yg kurus melidi tu pun edit juga gambar sampai bengkok hotel room dia..
Quote Knowlee 24-4-2020 12:36 PM
Alamak... I ni kira ketinggalan zaman la upload gambar sendiri tanpa edit...
Quote samshik 24-4-2020 12:36 PM
Die dah tarap acik2.. So susuk terkeluar siket..
Quote esteryen 24-4-2020 12:36 PM
itulah penting kalau nak ambil pic, kita minta ambil ngan phone kita je, lepas dh edit mana2 yg patut hahahas baru send out to kawan2 xD
Quote Knowlee 24-4-2020 12:36 PM
evlinne replied at 24-4-2020 12:30 PM
Nape tangan MUA tu hitam dri muka

Itu namanya fondesen tebal kat muka...
Quote barfi 24-4-2020 12:37 PM
Malunyaaa kantoiiii
Quote irvene 24-4-2020 12:41 PM
esteryen replied at 24-4-2020 12:36 PM
itulah penting kalau nak ambil pic, kita minta ambil ngan phone kita je, lepas dh edit mana2 yg patu ...

aku ada kawan yang macam ni. amik gambar dr tepon dia, dia tgk muka dia hodoh. terus dia delit. hareyy. lepas aku dh tahu perangai dia mcm tu. mmg tak lah nak amik gmbr gune tepon dia lagi
Quote Mizlyn 24-4-2020 12:49 PM
Haha..jari makeup retis she tu sampai hilang hujung kuku
Quote irvene 24-4-2020 12:52 PM
Knowlee replied at 24-4-2020 12:36 PM
Itu namanya fondesen tebal kat muka...

hahahaha. lain kali cakna la sikit tangan tu, jgn muka je duk cakna. makeup kan sekali tangan tu
Quote lasagna 24-4-2020 12:55 PM
kantoi kantoiiii huhu malu wehhh.. cekap nurtizen kita spot the diff ya!
Quote sarahmirza 24-4-2020 12:58 PM
Hover sangat editnya..
Quote Lailerthee 24-4-2020 01:04 PM
Tapi i suka nengok neyqal tu ya Allah comel sungguh laa
Quote esteryen 24-4-2020 01:05 PM
irvene replied at 24-4-2020 12:41 PM
aku ada kawan yang macam ni. amik gambar dr tepon dia, dia tgk muka dia hodoh. terus dia delit. ha ...

hahahas! ;)
.
saya ialah, satu ambil gambar dari hp saya atau saya tunggu je kawan send  gambar kat saya. cantik saya post, xcantik, hellloo delete terus xD
Quote PinkyPie 24-4-2020 01:07 PM
Husband perli ex wife filter badan,  ...
Quote bungarose 24-4-2020 01:11 PM
Lain betul dr gambar asal
Quote matchstick 24-4-2020 01:12 PM
Buruk betul gmbr ori tu..padan la dia edit.tp dh tahu body X selansing zaman anak dara, pakai la baju yg sesuai. Lately nmpk ND ni suka betul pakai baju fabric organza color pastel gitu. X sesuai dgn sheols. Pakai baju yg sesuai ikut bentuk badan kan X payah susah2 edit gmbr

Lihat semua komen(119)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 04:08 AM GMT+8 , Processed in 0.072769 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top