CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Tutup Dengan Tangan Je, Ansel Elgort Muat Naik Foto Seksi Untuk Dana COVID-19

24-4-2020 10:02 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 6072| Komen: 19|Original author: Oleh: rikuren

Description: Ramai indiividu terutama golongan selebriti berlumba-lumba membuat kebajikan ketika wabak COVID-19 melanda hampir di seluruh dunia.


Ramai indiividu terutama golongan selebriti berlumba-lumba membuat kebajikan ketika wabak COVID-19 melanda hampir di seluruh dunia.

Ramai beranggapan untuk melakukan kebaikan dan kerja amal hanya dengan cara menghulurkan bantuan atau pemberian barang kepada mereka yang memerlukan.

Bagaimanapun, konsep berbuat baik ini sebenarnya amat luas dan tidak terhad dengan hanya cara memberikan wang atau barangan keperluan terutamanya. 


Kredit foto: Sinar Harian

Pelakon Hollywood, Ansel Elgort ada cara berbeza membuat amal kebajikan. Teraju utama filem Baby Driver ini bergaya di bawah pancuran air kamar mandi dan hanya menutup alat sulit dengan tangannya. 

Menurut Ansel, dia berbuat demikian kerana ingin mengajak orang ramai untuk menderma kepada salah satu portal kebajikan Go Fund Me. Usaha tersebut dibuat bagi membantu mereka yang terkesan akibat penularan wabak maut itu.


Kredit foto: Instagram Ansel

Bagaimanapun, tidak lama kemudian foto tersebut telah dipadam oleh pihak Instagram, sekaligus mencetuskan perdebatan di kalangan peminatnya.

Namun, difahamkan jumlah kutipan dana tersebut telah berjaya dikumpul sebanyak ASD210,000 (RM918,000) setakat artikel ditulis.

Memang banyak cara nak buat amal jariah. Tapi, macam ni tak sesuai pula apa dilakukan Ansel ini. - CARI
1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • animefan

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 24-4-2020 10:11 AM
Eh betullah tu. Heols bukannya stok pelakon mesia nak tak boleh bahgai. Pelik betul reputs ni tulis artikel. Anyway iols suka ansel ni sbb syg gf.
Quote Kurex 24-4-2020 10:15 AM
Salah la cara macam ni!!!!!
SEBAB SEPATUTNYA DITUTUP DENGAN TANGAN KUREX...
Quote umbut 24-4-2020 10:34 AM
Biarlah... dia hollywood bkn malaywood
Quote hazada 24-4-2020 11:37 AM
Amal jariah celah mana pulak,set2 tak basuh bottom ni adoi tt
Quote matchstick 24-4-2020 12:28 PM
Jed Jedi pun dh sumbangkan gambar dlm bilik air masa awal pkp ritu..mungkin utk tabung retis
Quote lattehazelnut 24-4-2020 01:09 PM
matchstick: Jed Jedi pun dh sumbangkan gambar dlm bilik air masa awal pkp ritu..mungkin utk tabung retis

Euw nak muntah..
iols da la perut kosong ni..
Quote lattehazelnut 24-4-2020 01:10 PM
Kurex: Salah la cara macam ni!!!!!SEBAB SEPATUTNYA DITUTUP DENGAN TANGAN KUREX...

Takut kurex xlepas genggaman tangan nanti..
Quote GigaMom 24-4-2020 03:11 PM
Untungla dh nk sejuta gmbr gitu je
Quote Tinot7 27-4-2020 02:42 PM
camni ke cara nak kutip derma?
Quote dani-rox 28-4-2020 03:02 AM
siapa ambik gambar? bf dia ke?
Quote electricopop 28-4-2020 02:38 PM
dani-rox replied at 28-4-2020 03:02 AM
siapa ambik gambar? bf dia ke?

Bapak dia, Arthur Elgort yang tangkap kan:
https://ew.com/celebrity/ansel-elgort-nude-nsfw-photo/

Arthur ni fashion photographer, banyak shoot tuk Vogue magazine.
Kelas x bapak amik gambar bogel anak dia?
Quote Megikari 28-4-2020 03:09 PM
Kurex replied at 24-4-2020 10:15 AM
Salah la cara macam ni!!!!!
SEBAB SEPATUTNYA DITUTUP DENGAN TANGAN KUREX...

Ko posa ke tak ni rex
Quote dani-rox 29-4-2020 01:17 AM
electricopop replied at 28-4-2020 02:38 PM
Bapak dia, Arthur Elgort yang tangkap kan:
https://ew.com/celebrity/ansel-elgort-nude-nsfw-photo/ ...

BAPAK DIA??





Quote electricopop 29-4-2020 04:18 PM

Yep... bapak dia photographer and dia ada tagged IG bapak dia before kene delete... hebat bukan?
Quote iloveyou 10-5-2020 08:30 PM

aah dani, ayah dia yg snapkan pic. adik beradik elgort ni photographers. tgk la ig dorg, cantik jugak la pic
Quote dani-rox 13-5-2020 04:53 AM
iloveyou replied at 10-5-2020 08:30 PM
aah dani, ayah dia yg snapkan pic. adik beradik elgort ni photographers. tgk la ig dorg, cantik ju ...

entahlah sis. mungkin ai nih jenis old fashioned dan kurang berseni, mcm pelik jah apak ambik gambar anak bogel.
teringat kes si aktres Thora Birch, kedua2 makpaknya bekas pelakon porno. apak dia rajin tengok penggambaran adegan2 asmara anaknya. memandai2 drpd director soh buat mcm2 aksi, dan bg thumbs up lg. ewww.

Quote iloveyou 13-5-2020 11:08 AM
dani-rox replied at 13-5-2020 04:53 AM
entahlah sis. mungkin ai nih jenis old fashioned dan kurang berseni, mcm pelik jah apak ambik gamb ...

uiks, tu lagi awkward. pelik nye dgr tu cmne la ek 'suasana' tu masa kritik movie tu
Quote supernaturalee 21-7-2020 12:05 AM
dani-rox replied at 13-5-2020 04:53 AM
entahlah sis. mungkin ai nih jenis old fashioned dan kurang berseni, mcm pelik jah apak ambik gamb ...

Suka thora birch ni berlakon
Antara yg best American beauty, homeless to Harvard ke ape tajuknya
Dgn the walking dead

Quote putericahaya999 21-7-2020 08:37 AM
Kenapa tutup

Lihat semua komen(19)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.124935 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top