CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Lelaki Ini Rakam Reaksi Isteri Apabila Diajak 'Bertiga' Bersama Teman Baik

21-4-2020 10:38 AM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 30947| Komen: 168|Original author: Mat

Description: Tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) adalah waktu yang sesuai untuk kita meluangkan masa bersama dengan yang tersayang.Terbaru, tular sebuah video di laman Twitter yang melihatkan seorang lelaki m ...

Tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) adalah waktu yang sesuai untuk kita meluangkan masa bersama dengan yang tersayang. 

Terbaru, tular sebuah video di laman Twitter yang melihatkan seorang lelaki meluangkan masa lapangnya bersama si isteri dengan menjawab soalan-soalan daripada Instagram Story.

'Soalan yang tak patut dijawab oleh suami depan isteri'

Dengan tajuk 'Soalan yang tak patut dijawab oleh suami depan isteri', lelaki ini menjawab soalan-soalan yang diajukan daripada netizen.


Namun begitu, soalan-soalan yang dijawab oleh beliau di hadapan si isteri dilihat agak terlalu sensitif dan tidak sesuai untuk dijadikan sebagai tatapan buat netizen.




Video ini mendapat reaksi negatif netizen yang beranggapan lelaki ini telah melampaui batas sebagai seorang suami meskipun ianya hanyalah satu gurauan kepada si isteri. Berikut adalah beberapa komen daripada netizen:

"Perkara ni tak lawak"


"Kesian isteri dia"


"Konon cool lah tu"


Adakah gurauan seperti ini sesuai untuk dijadikan sebagai tatapan buat umum? Apa komen anda? - CARI
2

Bagus
10

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (23 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 21-4-2020 10:42 AM
Kalau ada anak mesti anak kau malu dapat ibu bapa bodoh
Quote CardiGans85 21-4-2020 10:42 AM
Not cool at all.

Quote beatgirlX 21-4-2020 10:50 AM
Share skit gmbo laki bodoh ni...muka isteri terang2 nampak..
Hello suami yg x patut digelar suami...ko dah jatuhkan maruah dia sebagai seorg isteri..tlg la jg perasaan isteri kalau dahh soalan mcm ni dah melampau..bukan pasal cool ke tak tp mmg bodoh
Quote eyansss 21-4-2020 10:56 AM
benda ni kalau bergurau berdua pun tak patut berlaku, ni kan pulak terang2 depan orang ramai...  aku benci lelaki bangsat macam ni...
Quote sonatalady 21-4-2020 10:56 AM
Viralkan gambar laki tu.biar dia tau malu sebagai lelaki.
X de family ke..x de adik beradik..saudara mara ke sampai bodoh mcm ni sekali.
Kesian isteri..agaknya pn br tau suami dia mcm ni.
Quote evlinne 21-4-2020 10:58 AM
Bodoh sial laki nie
Kelakar ke buat camtu. Apa reaksi bini ko ek
Aku suspek muka dia hodoh kepam buncit gigi kuning hisap vape  
Quote matbad 21-4-2020 11:00 AM
Simpan utk diri sndri dah la..baik gila dari bodoh
Quote ais_kosong 21-4-2020 11:01 AM
zaman sekarang semua benda nak jadi bahan lawak dan nampak cool.
Cuba bini buat mcm tu. Dia rasa cool ke x?
Quote epal21 21-4-2020 11:06 AM
Dah kenapa gambar suami yg diblurrkan? Kesian si bini dapat laki bangang.
Quote miszclassique 21-4-2020 11:10 AM
Mesti muka takleh go kan sebab tu kena gurau macam ni... Sakit mental
Quote CikB 21-4-2020 11:11 AM
astaghfirullahalazim....
Quote Nes3in1 21-4-2020 11:15 AM
Lelaki ni mmg bodoh. Bodohnya berganda 100 bila dia tunjukkan pada umum di twitter. Mohon mereput segera. Tq.
Quote Suchi 21-4-2020 11:18 AM
eyansss replied at 21-4-2020 10:56 AM
benda ni kalau bergurau berdua pun tak patut berlaku, ni kan pulak terang2 depan orang ramai...  aku ...


Iols tunjuk ni kat suami iols, dia pun cam terkejut siap bebel2.

Amenda laaa tah2 suami dia nih mmg ade fetish pelik2 cthnya nk 3some ngn bff binik
Quote Nes3in1 21-4-2020 11:19 AM
Lelaki ni ada ciri2 seorg lelaki yg bila outstation melanggan pelacur then dia akan brag depan kawan2 dia ttg aktiviti itteww.
Quote Sazida 21-4-2020 11:29 AM
Bodoh nya jantan tu. Nmpk sgt ko simpan hasrat nak main dgn bff bini sendiri. Babi la jntn mcm ni. Helok ko**k tu potong bg anjing
Quote VuJiE 21-4-2020 11:34 AM
lelaki macam ni la yang nak set2 isteri solehah tapi diri sendiri shaiton in disguise.. jawab soalan bodo macam tu dah tentu dia dah imagine siap2
Quote lattehazelnut 21-4-2020 11:34 AM
Belambak laki camni.. konon bini sporting la ape la.. tapi diorg humblebrag xde la bodoh nak gi rakam n share kat public..
Internet never forget.. ko insaf pun nanti screenshoot dah bertebaran.
Quote fliphair8 21-4-2020 11:46 AM
Bila bodoh tu free....siler kecam jantan kabaret ni berjemaah bawang rangers sekalian! We can do it! Israel pun kita penah bom ape sangat laaa jantan murahan pensil 2b ni!
Quote rogayahtop 21-4-2020 11:48 AM
kesian pekupis dpt laki bodoh.  jumpa pun kat twitter kut.

Lihat semua komen(168)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:21 AM GMT+8 , Processed in 0.079207 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top