CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Dahlah Kepam, Mahal Pula! Fasha Sandha Geram Kena Tipu Beli Barang Online

20-4-2020 10:53 AM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 25359| Komen: 180|Original author: intan

Description: Dahlah kepam, mahal pula! Fasha Sandha geram kena tipu beli barang online
Pelakon yang kini sarat hamil, Fasha Sandha mengakui kecewa kerana barangan yang dipesan online, ternyata indah khabar dari rupa. 

Kredit foto: Instagram Fasha Sandha

Fasha yang meluah perasaan geram dan kecewa beliau di laman instagramnya kelmarin, telah mendapat reaksi peminat.

Menurutnya, dia telah memesan bantal khas untuk ibu mengandung yang dikenali sebagai 'materniti pillow' supaya tidur lebih lena kerana kandungannya yang semakin sarat dari hari ke hari.


"Realiti dan jangkaan.. memandangkan dah masuk third trimester, badan dah mula lenguh dan perlukan bantal ini..,"

"...sungguhla kepam..teruk, bad quality," luahnya lagi.

Fasha turut terkilan di atas kualiti barang yang dipesan kerana sudah lama menunggu hampir tiga minggu untuk sampai ke tangannya.


Ramai peminat yang mengikuti luahan Fasha termasuklah rakan artis mengatakan bahawa kualiti barang yang dibeli online memang sangat berbeza dengan yang dibeli di kedai, maka perlu berhati-hati apabila memilih kedai online.

Mungkin pembawakan budak agaknya, Fasha menjadi lebih emosi daripada biasa. Sabarlah ya! - CARI
1

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote edsassin 20-4-2020 10:56 AM
Aku tengah fikir2 nak beli bantal ni....betul ke kepam?
Quote MisXoXo 20-4-2020 10:58 AM
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak beli lipstick fs..kami guna sket dh patah xlama.beli lg baru sbb support produk dia..also patah xlama guna .now dia pot pet pula..dlm mcm ni..jgnlah kecam org meniaga  smpai mcm tu sekali.cer dm dn mnta ganti rugi..sian pula ..
Quote CiliPadiSedap 20-4-2020 11:27 AM
MisXoXo replied at 20-4-2020 10:58 AM
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak  ...

setuju yang kasihan siap sebut nama kedai kt lazada.  lipstick sis sekarang pakai apa? tukar jenama lain je sis. cari yang betul2 berkualiti
Quote idril 20-4-2020 11:38 AM
kalau beli online ni mmg kena redho ya sis.....
Quote Tinot7 20-4-2020 11:45 AM
Patut testing dulu, beli satu. Kalau puas, beli lagi. Online dgn yg dpt tak semestinya sama.
Quote sarah82 20-4-2020 11:45 AM
Jap.. Mata aku teruk sangat kot rabun.. Tapi aku tengok warna sama saja mcm dlm iklan.
Quote Kuasaberganda 20-4-2020 11:47 AM
pi la beli kat keramat au3. siti ada shoplot kekabu boleh request nak bantal pjg mcm ular pon ade. shoplot lama satu line dgn bengkel kereta. takpon order jela kat ryzal jaafar. dia anak tokey kilang kekabu kot. custommade
Quote lil_honey 20-4-2020 11:48 AM
MisXoXo replied at 20-4-2020 02:58 PM
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak  ...

dia beli online kat lazada, ambik masa lama nak sampai..
better letak je rating dekat lazada tu..
tapi yelah, ibu ngandung agaknye..emosi sampai nak masuk dlm IG.
Quote pearl.silver 20-4-2020 11:53 AM
Ship dr china ke sis..
Quote timah03 20-4-2020 12:03 PM
Tapi rasa nya badan dia lagi besar dari bantal tu... Tu yg tak dapat menampung tu...
Quote Acikgomen 20-4-2020 12:08 PM
Beli je kat mothercare harga sama je dgn online seller yg suka menipu tuh
Puas ati
Quote nazzse 20-4-2020 12:10 PM
Edited by nazzse at 20-4-2020 04:38 AM

Beli je lah kat happkaido tu, takkan sengkek sangat kot..
Quote kiah_mai_pulak 20-4-2020 12:11 PM
bodoh nya.. tu pun nk meroyan kat socmed.. direct yg jual barang ke x boleh ke? dh tua pun bengapp
Quote KIM.K 20-4-2020 12:14 PM
Maternity pillow tu nampak lebih kecik dari gambar asal. Mesti tak selesa pun pakai mp tu
Nampak China sangat
Quote KIM.K 20-4-2020 12:15 PM
Edited by KIM.K at 20-4-2020 12:19 PM
Acikgomen replied at 20-4-2020 12:08 PM
Beli je kat mothercare harga sama je dgn online seller yg suka menipu tuh
Puas ati


Iols cadangkan jangan beli
Quote uori 20-4-2020 12:17 PM
sebab tu sebelum beli kena baca review betul2
Quote KIM.K 20-4-2020 12:17 PM
Anak aku nanti korang jangan hadiahkan M*therc*re chuols. Bagi Anakku or pasar malam pun takpe jangan sekali2 jenama shial tu
Quote Acikgomen 20-4-2020 12:20 PM
KIM.K replied at 20-4-2020 12:15 PM
Iols cadangkan boikot cawangan diorg. Rac*st

Sorry yach antara happikido dgn mothercare, acik lebih suka beli hadiah kat anak org dari mothercare sbb murah
Quote fliphair8 20-4-2020 12:20 PM
nazzse replied at 20-4-2020 12:10 PM
Beli je lah kat happkaido tu, takkan sengek sangat kot..

Hokay, ni hakak punya pandangan sahaja ye...ngape hakak rasa fs ni sejenis kedekut? Or she memang tak brand conscious sangat? Or dia jenis manage her spending unlike most artist yg menayang how luxury their life is?

Lihat semua komen(180)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 08:31 PM GMT+8 , Processed in 0.071831 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top