CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Dituduh Menunjuk, Ibu Hanis Zalikha Dikecam Riak Tayang Duit Belanja

18-4-2020 10:00 AM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 87675| Komen: 770|Original author: Oleh: intan

Description: Mungkin juga kerana niat yang disalah erti oleh netizen, ibu kepada Hanis Zalikha, Nani Rostam dikritik seolah-olah menunjuk duit yang diberikan Hanis Zalikha sebagai wang belanja untuknya.
Mungkin juga kerana niat yang disalah erti oleh netizen, ibu kepada Hanis Zalikha, Nani Rostam dikritik seolah-olah menunjuk duit yang diberikan Hanis Zalikha sebagai wang belanja untuknya.


Kredit foto: Astro gempak/IG

Menerusi Instagramnya, Nani memuat naik sekeping gambar memaparkan seikat wang kertas Rm100 berserta kapsyen "Rezeki dari Allah menerusi anak soleh dan solehah."

Kredit foto: Instagram Nanirostam

"JazakAllah Khairan Kathiran Hanis Zalikha setiap bulan bagi belanja buat mama. Semoga luas rezeki dan mendapat kebaikan di dunia dan di akhirat,"

Namun, terdapat segelintir netizen yang menganggap perkongsiannya itu sebagai riak dan menunjuk-nunjuk.



Nani kemudian didapati memadam posting berikut. Mungkin tak tahan dikecam agaknya. - CARI

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 18-4-2020 10:09 AM
Like someone i know.

Quote Labulababibu 18-4-2020 10:13 AM
Memang suka menunjuk pun..   Selalu menayang rumah dia yg besar tu tp selit2 dgn alhamdulillah, bersyukur segala bagai.. Tak suka org camni.
Quote Labulababibu 18-4-2020 10:14 AM
Memang suka menunjuk pun..   Selalu menayang rumah dia yg besar tu tp selit2 dgn alhamdulillah, bersyukur segala bagai.. Tak suka org camni. Sama lah dgn gambar tu.. Nak tunjuk anak dia mamapu bg duit byk pastu ambik gambar atas tikar sejadah dgn tasbih quran bagai..
Quote belilies 18-4-2020 10:16 AM
Berani tayang duit cash cenggitu. Esok lusa kene rompak baru padan ngan muka
Quote Siputjelly 18-4-2020 10:20 AM
laju maknani delete gambar. siap private ig lagi, tak sempat akak i nak stalk hahahaa

tak tahan kena kecam kot ehh {:smile
Quote Tinot7 18-4-2020 10:21 AM
Covering yourself in coins really shows off your net worth.

Quote bedahmenjuyah 18-4-2020 10:24 AM
Selayaknyalah dikecam..
Quote hyie 18-4-2020 10:27 AM
golongan begini lah yang patut pupus dulu dari muka bumi...si nani ni dah kertu pon perangai cam budak2 jijik sangat
Quote umbut 18-4-2020 10:28 AM
Sukalah anak bagi duit.. kalo x bagi ke belanja kena sindir2...
Quote aderaderker 18-4-2020 10:32 AM
MIL pun dapat sama jumlah kew?

Tanya je sbb yg sbelah sana tak suka flexing2 ni..
Quote fliphair8 18-4-2020 10:36 AM
Flex dengan selit doa2 yer....hmmmmmmmm
Quote KIM.K 18-4-2020 10:37 AM
Hanis ni masa dia freehair baru nak naik, mak dia la grooming nampak have2. Mak dia ada blog years ago aku suka baca
Her mom duk puji dia melangit anak yang baik, soleh, baik sangat mak redho dengan awak dunia akhirat

Aku baca terkagum sampai gini mak dia redho kat dia. Langit dengan bumi banding apa family aku dan kazen lalui padahal kami ni tak merayap, boyfren takde, tak main jantan tak minum

Bersyukurlah dapat family yang baik, jangan kutuk family orang. You taktau azab ada parent meroyan/depression takde doctorate/ulama/lejen boleh handle benda ni dalam rumah sendiri. Itulah ujian masing2
Quote SherryZass 18-4-2020 10:38 AM
Mak artis kettew. Kalau tak riak bukan dia lah, disulami kata2 kesyukuran zikir : Humblebrag
Quote SherryZass 18-4-2020 10:39 AM
Teringat yistana karsinah rostam yg bertingkat2
Quote Covid19 18-4-2020 10:43 AM
Wahh flatlay..ada Al-Quran..tasbih..atas sejadah ...solehahnya .
Quote shernazz 18-4-2020 10:49 AM
Baru.lepas berwirid
Satu sampul jatuh dari langit
Aku terkesima..sampul apakah itu
Di sampul itu, tertera nama ku..
Terus ku buka.. wang besar!!!!
Baru ku lihat pengirimnya

Ohh anakku yang solehah...
Mama perlukan duit dari mu sahaja...
Sebab mama masih lagi mampu baca quran..
Tanpa tangguh lagi, mama terus ambil phone dan tutup quran
Tangkap gambar wang yang dikirimmu
Lalu ku upload dengan rendah dirinya..semoga kau beriku wang lagi
Quote wak_pijah 18-4-2020 10:51 AM
Apa motif dia meriak tayang duit berbackground tasbih dgn quran segala?

Sungguh meloyakan
Quote LadyCarefree 18-4-2020 10:51 AM
Dia hantar duit guna lalamove ke?
Quote arffa 18-4-2020 10:52 AM
KIM.K replied at 18-4-2020 10:37 AM
Hanis ni masa dia freehair baru nak naik, mak dia la grooming nampak have2. Mak dia ada blog years a ...

Aunty karsinah ni mmg groom cara hidup orang have have. Baca blog dia dulu mmg gaya orang kaya. Tapi tu lah suaminya kerja apa ye? Bisnes kah?

Lihat semua komen(770)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.087809 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top