CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Piano Dulu Seround! Pelanggan Lambat Pick Up Pesanan Ke Tu?

20-4-2020 09:00 AM| Diterbitkan: natrahn| Dilihat: 2537| Komen: 7|Original author: Oleh: natrahn

Description: Video berdurasi 32 saat yang memaparkan seorang penghantar makanan sedang bermain piano di salah sebuah lokasi penghantarannyabaru-baru ini, tular di media sosial.


Video berdurasi 32 saat yang memaparkan seorang penghantar makanan sedang bermain piano di salah sebuah lokasi penghantarannyabaru-baru ini, tular di media sosial.

Tindakannya itu dirakamkan individu yang berada di situ iaitu Izat Yuan yang kemudiannya berkongsi video berkenaan di Twitter.



Rider yang dikenali sebagai Amirullah itu kemudiannya tampil menjelaskan situasi sebenar apabila menyedari dirinya tular di media sosial. 


Menurutnya, selepas menghantar makanan kepada pelanggan, dia yang sedang menuju ke motosikalnya tiba-tiba ternampak sebuah piano yang berada di situ.

Dia kemudian mengambil peluang itu untuk cuba bermain piano dengan memainkan lagu Kisah Cinta Kita oleh Hafiz Suip dan Havana nyanyian Camila Cabello tanpa menyedari ada mata merhati selain gelagatnya dirakam.



Tambah penghantar makanan tersebut, beliau mengakui belajar bermain instrumen berkenaan melalui YouTube sahaja.





Kredit foto: Twitter Amirullah


Kredit foto: Twitter Amirullah

Setiap orang mempunyai bakat dan kelebihan tersendiri yang boleh digilap terutama bila ada minat. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. - CARI
2

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • PomenObersea

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 20-4-2020 09:29 AM
Dia nak hilangkan stress.... Iols pulak siap nyanyi lagu ning sambil kepit suara
Quote CiliPadiSedap 20-4-2020 09:40 AM
thread dh ada, ada kena sumpah jadi labi2 nanti
Quote Tinot7 20-4-2020 11:48 AM
Blaja main piano melalui utube je.. mmg hebat. Tak bazir duit pi klas piano.

Tambah penghantar makanan tersebut, beliau mengakui belajar bermain instrumen berkenaan melalui YouTube sahaja.
Quote rikuren 20-4-2020 11:48 AM
CiliPadiSedap replied at 20-4-2020 09:40 AM
thread dh ada, ada kena sumpah jadi labi2 nanti

        aiseh
Quote hyie 20-4-2020 11:59 AM
iols penah nak pegi daftar kelas piano tapi tauke kedai tu pandang slack je...tauke sepet. last2 iols kowser nak join...
Quote crazybeach 20-4-2020 10:25 PM
gituu. nanti boleh la drive piano jah nak hantar delivery ke customer sambil fefeling tiru mv acik vanessa carlton a thousand miles yach cam ni

[youtube]3aNtBC0MDaM[/youtube]
Quote hanakikan 20-4-2020 10:39 PM
dah basi...

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:21 PM GMT+8 , Processed in 0.072024 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top