CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Proud Of You.." - Vivy Yusof Buat Kejutan Untuk Kakitangan Hospital Serdang

17-3-2020 10:41 AM| Diterbitkan: rikuren| Dilihat: 16412| Komen: 83

Description: COVID-19 - Vivy Yusof Buat Kejutan Untuk Kakitangan Hospital Serdang


Kakitangan dan sukarelawan di Hospital Serdang menerima kejutan yang tak dijangka oleh usahawan popular Datuk Fadza Anuar dan Datin Vivy Yusof.


Mereka dihadiahkan dengan pemberian beberapa buah penghawa dingin mudah alih untuk pihak hospital itu yang memberi rawatan kepada pesakit C0VID-19.


"Setelah mengetahui tentang perkara-perkara menakjubkan yang dilakukan kakitangan hospital/ sukarelawan, Saya dan suami terpanggil untuk membuat sesuatu kepada mereka.

Saya berhubung dengan pihak hospital untuk bertanya peralatan yang mereka perlukan dan saya memutuskan untuk menyumbangkan beberapa penghawa dingin mudah alih untuk mereka, ikhlas dari FV (Fashion Valet)."

Menurut Vivy, untuk permulaan, sumbangan ini diserahkan kepada Hospital Serdang dan akan menyusul ke Hospital-hospital yang lain.

Para pengikut Vivy menyambut baik usaha pihaknya atas sumbangan tersebut.

Kredit foto: Instagram Vivy Yusof

Baguslah kan. Rasanya siapa yang ada rezeki lebih macam  Vivy memang digalakkan memberi sumbangan pada pihak yang memerlukan macam petugas kesihatan kita ni.

Terima kasih diucapkan kepada semua petugas kesihatan. Anda adalah wira kami. - CARI 
4

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (17 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • shafashuha

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Budakmomok 17-3-2020 10:42 AM
tahniah fashion valet
Quote Sendu.com 17-3-2020 10:43 AM
Mesti masuk dlm love vivvy 3  hekhekhek
Quote Jorja 17-3-2020 10:49 AM
Social responsibility
Quote ellejo 17-3-2020 11:10 AM
tu ke muka sheols without make up?
Quote puanbintang 17-3-2020 11:11 AM
alhamdulilah, berkongsi rezeki
Quote fadz84 17-3-2020 11:16 AM
alhamdulillah.. at the same time derma2 cmni blh dpt pelepasan cukai..
Quote namieamuro 17-3-2020 11:21 AM
bagusla ade yg tlg ringankan beban utk staff hospital..ksian tgk dorg bertungkus lumus keje demi rakyat..

hrp rmi lg la sudi derma kekurgan peralatan kt hospital supaye semue pun selesa..

pasni mesti rmi ponder2 ngiKot jejak langkah vivy.....
Quote beta_carotene 17-3-2020 11:22 AM
Publicity stunt..
Quote RatuDunia94 17-3-2020 11:23 AM
Ingatkan bg tudung.. baru nk maki..
Quote rrgal 17-3-2020 11:32 AM
Alhamdulilah
Quote MsKathryn 17-3-2020 11:34 AM
Bgs la dia perihatin..
Quote husna_amal 17-3-2020 11:37 AM
Kalau usaha membantu masyarakat maka patut dipuji.
Quote Nana_Man 17-3-2020 12:12 PM
Good move and free publicity. yg lain2 dah kaya raya pun, pls do something k.
Quote aTiKah_aYuNi 17-3-2020 12:19 PM

Alhamdulilah
Quote addved 17-3-2020 12:26 PM
Sekarang kan trend, derma kena announce satu dunia. Whatever la Vivy, once hati busuk, forever hati busuk.
Quote bondeh 17-3-2020 12:30 PM
addved replied at 17-3-2020 12:26 PM
Sekarang kan trend, derma kena announce satu dunia. Whatever la Vivy, once hati busuk, forever hati  ...

hahahahhahhahahhah meolls tunggu komen selain memojaaaa
Quote NazRysha 17-3-2020 12:39 PM
muka mcm org lombok laki dia
Quote belilies 17-3-2020 12:55 PM
Mana yang kaya berjuta juta tu diam tak terkutik musim covid ni...... Kemahen tayang kekayaan kat utube ngan insta tp musim wabak ni jadik bisu.
Quote NonaNaga 17-3-2020 01:03 PM
muka she is tak make up...ada rupa anak rozita ibrahim yg bongsu...hehe

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:23 AM GMT+8 , Processed in 0.087548 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top