CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

"Lepas Tengok Siccin, Rasa Macam Ada Yang Ikut Dari Belakang" - Siccin Pakai Mantera Betul?

25-2-2020 09:32 AM| Diterbitkan: irapie| Dilihat: 20985| Komen: 76|Original author: Oleh: coklatcadbury

Description: Menonton filem seram atau hantu adalah satu kebiasaan, namun yang menjadi luar biasa sekiranya kita terasa seperti dihantui setelah selesai menonton filem tersebut. Ia pastinya mendatangkan perasaan t ...
Menonton filem seram atau hantu adalah satu kebiasaan, namun yang menjadi luar biasa sekiranya kita terasa seperti dihantui setelah selesai menonton filem tersebut. Ia pastinya mendatangkan perasaan tidak selesa untuk menjalani hari-hari kita.


kredit foto: Carian Google

Rica Genesis melalui akaun Facebooknya berkongsi  pengalamannya selepas menonton filem Sinccin dari bahagian satu hingga enam.

Kredit foto: FB


"Lepas tengok Siccin, saya pandai takut.."

Kredit foto: FB

Penulisan ini dikongsi lebih enam ribu kali dan ada antara mereka yang memberikan komen pernah mengalami kejadian aneh selepas menonton filem tersebut.

Kredit foto: FB

Beliau menyarankan agar menutup suara video (ketika babak mantera dibaca) kerana ia dikhuatiri boleh membawa kesan buruk kepada keluarga dan kanak-kanak. Atau jika lemah semangat, jangan berani-berani cuba tonton!

Jadi, bagaimana? Anda berani menonton filem ini? - CARI

3

Bagus
2

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • amon_79

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akubest 25-2-2020 09:37 AM
siccin 5 ngan 6 sedap ke uolsss

ngarut je laaaa deme tu

kalau peminat citer hantu siccin tu ok je.
high level seram la tapi takla sampai trauma ke hape..

1 ngan 3 best rasanya
2 ngan 4 buhsan.

bg review sikit 5 ngan 6 chuols.
Quote husna_amal 25-2-2020 09:50 AM
ya ke ni mantera sebenar. entah2 ni strategi promosi je.
Quote morango 25-2-2020 09:52 AM
akubest replied at 25-2-2020 09:37 AM
siccin 5 ngan 6 sedap ke uolsss

ngarut je laaaa deme tu

betoi2.. rasa hantu turkey cam lagi real dari cerita hanti indon.. hantu melayu..
siccin 1 ke 3 best.. yg lepas2 tu cam tak seram sgt.. selain Siccin bole try layan Dabbe kat netflix.. pon bole la tahan seram... hehheh

Quote raihaneem 25-2-2020 09:54 AM
Sempat tgk siccin 1-3, pastu tkmau tgk
Fuhhhh jln cerita best, seram dan sadis
Mmg mcm real
Quote Megikari 25-2-2020 09:55 AM
Dah tengok siccin dengan dabbe... Ok la memang scary tapi idok la sampai rasa ada benda mengikut. Over sangat ko ni jah
Quote dewi_rina 25-2-2020 10:13 AM
Iols tak pernah tengok citer siccin ni, jenis penakut ngko
Mau kencing atas katil je kang, sebab takut nak ke tandas
Quote azimodin 25-2-2020 10:15 AM
Siccin 1 je yg aku betul2 enjoy & rasa seram terkejut. yan 2-4 macam x lekat sangat kat otak
Quote KIM.K 25-2-2020 10:29 AM
akubest replied at 25-2-2020 09:37 AM
siccin 5 ngan 6 sedap ke uolsss

ngarut je laaaa deme tu

Kental betul hati chuols tengok siccin ni. Iols xbleh digest. Takut
Quote KIM.K 25-2-2020 10:31 AM
Tak berani tengok horror movies yg handcore macam siccin. Memandangkan iols memang dah ada close proximity to haunting experience, buat serabut ja
Quote salmon-suki 25-2-2020 10:42 AM
akubest: siccin 5 ngan 6 sedap ke uolsssngarut je laaaa deme tukalau peminat citer hantu siccin tu ok je.high level seram la tapi takla sampai trauma ke hape.. ...


siccin makin lama makin ngarut..tu je ai nak ckp..sbg peminat setia horror{:handsome
Quote salmon-suki 25-2-2020 10:46 AM
Pendapat ai y suka tgok cter2 horror ni,siccin ni mcm xde efek sgt laa pn kt ai..xde plak terasa bnde ngikut..sbb dari kecik dah biasa pengalaman ngn paranormal nih..

Agaknya pmpuan ni delusional kot..yelaa..dah laa  xkeje kan,duk ngn tunang kt umah..attention seeker?{:smile
Quote Kurex 25-2-2020 10:47 AM
siccin tu bukan maksud dia jin ke pompuan???
Quote Ladybird910 25-2-2020 11:06 AM
Betul tu kim..xpyhla nk menakutkan diri..baikla kita tenang2 kan diri..byk lg benda lain kena wajib pikir aside from hantu2 ni..
Quote akubest 25-2-2020 11:09 AM
morango replied at 25-2-2020 09:52 AM
betoi2.. rasa hantu turkey cam lagi real dari cerita hanti indon.. hantu melayu..
siccin 1 ke 3 b ...

dabbe tu film ke series?
negara mana chuols?

ha ah
pembikinan seramnya helok perangai citer antu turki ni
dia lain la depada asia nyer antu
unique on its own


Quote Mfzg89 25-2-2020 11:10 AM
biase je.. korg ni gedik sgt..
Quote akubest 25-2-2020 11:12 AM
KIM.K replied at 25-2-2020 10:29 AM
Kental betul hati chuols tengok siccin ni. Iols xbleh digest. Takut

kaka mmg peminat filem seram chuolsss
tapi kaka pon takotttt giller!!!!
tapi i guess itu yg best kut
rasa takut gile tu hahahahhhahaa

akak kena tengok siang2 buto ngan anak2
anak2 akak pon sama dah ngikut suka tgk cite antu
depa pon layan je siccin tu

jgn tgk sebelum tido
nanti masuk mimpi
ko masuk citer tu hahahahahahhahaa
Quote akubest 25-2-2020 11:13 AM
Mfzg89 replied at 25-2-2020 11:10 AM
biase je.. korg ni gedik sgt..

tu la pasal
nak meremang bagai
suh pi tengok hantu kak limah jek laaa
Quote akubest 25-2-2020 11:14 AM
salmon-suki replied at 25-2-2020 10:42 AM
siccin makin lama makin ngarut..tu je ai nak ckp..sbg peminat setia horror{:handsome

ye ke?
so 5 and 6 tak best ke

siccin best gak la
tapi kalo ngarut tu mmg rasa nak lempang je

Quote nad014 25-2-2020 11:19 AM
sadis , kejam je tengoknya

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:25 AM GMT+8 , Processed in 0.158719 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top