CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Dia Mulia Tak Nak Buka Aib Saya" - Warren Tak Salahkan Zain Dan Che Ta

9-1-2020 12:48 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9501| Komen: 28|Original author: Oleh: LilRose

Description: Adam Warren Fernandez Abdullah atau lebih dikenali sebagai Warren Fernandez menjadi perhatian ramai selepas meluahkan rasa kecewa terhadap kegagalan perniagaannya.
Adam Warren Fernandez Abdullah atau lebih dikenali sebagai Warren Fernandez menjadi perhatian ramai selepas meluahkan rasa kecewa terhadap kegagalan perniagaannya.


Kredit foto: FB Warren


Namun, berlaku sedikit salah faham apabila kegagalan perniagaannya dikaitkan dengan pelakon Zain Saidin menyebabkan isterinya, Rozita Che Wan (Che Ta) naik hantu dengan sebuah portal tempatan.


Kredit foto: IG

Warren menerusi Facebooknya bagaimanapun tidak menyalahkan pasangan terbabit, mahupun pihak media.


Kredit foto: FB Warren


Dalam masa sama, banyak puji-pujian diberikan kepada pasangan itu.

"Saya sayang semua rakan-rakan media kerana kita banyak bekerjasama selama ini. Publisiti sudah menjadi seperti periuk nasi mereka.

"Ada benarnya apa yang disampaikan, cuma ia telah disensasikan. Pokok pangkalnya, ada kebaikan dalam keburukan," tulisnya.


Kredit foto: FB Warren

Dalam postingnya sebelum ini, Warren juga dilihat kesal apabila penampilannya menyerupai wanita menjadi pengukur ketakwaannya.


Loading FB Post...

Apa pula kata Che Ta selepas ini ya? - CARI


1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 9-1-2020 01:21 PM
dah bulu mata pon serupa che ta
Quote Kurex 9-1-2020 01:21 PM
ponennya muka
Quote lovelytouch 9-1-2020 01:25 PM
Meskipun telah dibangsatkan tapi wartawan tetap gigih menyembah ratu bulu mata palsu yang berhati pelesu pelesit khueeenn
Quote chicozinn 9-1-2020 02:13 PM
eh kat memes puaka si warren ni mengaku dia khunsa..
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote ashilalat 9-1-2020 02:24 PM
So che ta rso nak maki2 lagi tak mamat pondan ni bila kena puji laki bini?

Rasain bila bergaduh dengan pondan, ayat2 bunyi memuji tapi hakikatnya memerli. Tp ada gak pondan lorong yg terang2 memaki hamun mention nama orang bila dalam kemarahan. But both pon pondan
Quote MadameOnion 9-1-2020 03:03 PM
warren menganjing ke atau mmg betul2 menjilat menyembah nekta tua kerepot laki bini?
Quote Tukul.Besi 9-1-2020 03:11 PM
Warren buat reserve psychology ni. Cuba baca betul2 statement dia
Quote epal21 9-1-2020 03:11 PM
Rcw nak maki balik pun tak tahu nak balas apa. Iols rasa warren ni perli secara halus.
Quote biJOU.la 9-1-2020 03:17 PM
Tukul.Besi replied at 9-1-2020 03:11 PM
Warren buat reserve psychology ni. Cuba baca betul2 statement dia

Reserve ke reverse?
Quote AshkieLa 9-1-2020 03:21 PM
just nak cakap.. nampak kurang inci betul zain kat gmbar dengan lelaki2 grouping (yg ade pakai baju merah) dgn bertiga pakai jubah tu..
Quote Tukul.Besi 9-1-2020 04:36 PM
biJOU.la replied at 9-1-2020 03:17 PM
Reserve ke reverse?

Reverse. Autocorrect
Quote natrahn 9-1-2020 04:39 PM

reverse tu..
Quote cmf_blingblings 9-1-2020 04:44 PM
Seorang kenalan baik aku Warren ni, lama dia di Langkawi and very nice person. Yes, tak ada siapa yg sempurna aku selalu usik foundation dia terlebih selepong, kena panas cair hahahhahah

Dia ni nak kata cerdik sangatpun tak tapi dia bagus dlm PR ja, lain pada tu dia mmg senang orang buli, akupun tak nak buka aib sesiapa, ini forum terbuka. Aku pernah makan minum semeja dengan dia tah berapa kali dari satu resort ke satu resort, mula dgn Four Seasons sampailah ke Sri Chenang yg dah bungkus tu.

Aku doakan kau tabah Warren, jgn mengendeng sangat dgn artis-artis tu semua, depa cuma baik dgn ko sebab nak guna penthouse buat photoshoot, produk launch etc...
Quote epal21 9-1-2020 04:48 PM
cmf_blingblings replied at 9-1-2020 08:44 AM
Seorang kenalan baik aku Warren ni, lama dia di Langkawi and very nice person. Yes, tak ada siapa yg ...

Warren ni kaya ke,uols? Ada penthouse? Kesiannya dia. Semoga dia tabah. Iols rasa dia tak kacau org tapi jenis lurus kot org amik kesempatan.
Quote yeepi_33 9-1-2020 04:50 PM
malas baca. baca tajuk je.
yawn.
Quote cmf_blingblings 9-1-2020 04:50 PM
epal21 replied at 9-1-2020 04:48 PM
Warren ni kaya ke,uols? Ada penthouse? Kesiannya dia. Semoga dia tabah. Iols rasa dia tak kacau or ...

Warren bukan kaya tapi dia PR manager banyak hotel di KL dan Langkawi. Bila news paper ke artis nak buat photoshoot mesti nak guna view lawa-lawa kan so call dialah..atas tujuan promosi, so tak payah bayar. Free gitu
Quote epal21 9-1-2020 04:54 PM
cmf_blingblings replied at 9-1-2020 08:50 AM
Warren bukan kaya tapi dia PR manager banyak hotel di KL dan Langkawi. Bila news paper ke artis na ...

Oh,i see. So drp situlah dia kenal artis2 ni ye.

Lihat semua komen(28)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:35 AM GMT+8 , Processed in 0.101702 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top