CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Neelofa Sedar Penonton Belum Move On, Rindu Kehadirannya Dalam MeleTop

9-1-2020 12:20 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 20563| Komen: 157|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah tak ada lagi kelibat Neelofa dalam rancangan MeleTop.
Dah tak ada lagi kelibat Neelofa dalam rancangan MeleTop.

Sekarang, Neelofa sedang fokus untuk mengembangkan kerjaya di Indonesia dan bakal terbang ke sana untuk memulakan perbincangan beberapa projek.




Bukan itu sahaja, personaliti ini juga sedang dalam rangka mencari material sesuai dan merancang untuk berlakon di Indonesia.

"Selepas MeleTop, saya nak cuba bina kerjaya di Indonesia. Jadi saya minta semua doakan supaya keputusan yang dibuat ini membawa tuah, berkat dan dipermudahkan," katanya kepada Media Hiburan. 



Dalam masa sama Neelofa sedar masih ramai lagi yang belum move on dan merindui kehadirannya dalam MeleTop.

"Insyaallah, penonton secara perlahan-lahan akan boleh menerima pengganti saya. Saya ada atau tiada, rancangan masih akan meletup. Tapi, saya akui chemistry antara saya dan Nabil mungkin susah wujud dengan orang lain," tambahnya.


Foto: IG

Tak habis lagi teka-teki siapa yang bakal menggantikan Neelofa sebab sekarang ini hos berlainan berganti-ganti setiap minggu.

Kita nantikan. - CARI
3

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Fly_over 9-1-2020 12:25 PM
nexttttttt
Quote seri_mawr 9-1-2020 12:31 PM
bila meletops....aku nak tgk....hahahhaa......

since lopa dh x jadi host ni nak layan la jugak .....
Quote buragazz 9-1-2020 12:44 PM
Aduhai.. besau bakul dia angkat...
Quote umbut 9-1-2020 12:45 PM
Ko yg x move on.. move je lah.. bagi org lain
Quote puanserama 9-1-2020 12:48 PM
nexttttttttttttt
Quote violetungu 9-1-2020 12:48 PM
Bercakap mendongak ke langit sangat..
Quote cikanggun 9-1-2020 12:50 PM
Perasan + koya terlebih + mabuk ketum ke lopak ni
Quote ira_229 9-1-2020 12:53 PM
Edited by ira_229 at 9-1-2020 12:54 PM

haha...yg tak habis2 merempan kan lobenak...
bagi i erra jadi host 10x better...dia ada buat homework lepas tu dia witty...tak bosan..hopefully kalau dia jadi host ttp jadilah host yg sopan bukan asal boleh..bersin kat mic..n yg penting jgn bawa segerombolan family kat meletop..
masa ada awie bukan main dia kenakan awie...i suka walaupun bukan fan dia...just suka gitu2..
Quote mesmerize 9-1-2020 12:53 PM
tak rindu la sis.. seronok pulak tengok erra jadi pengacara sementara selasa lepas.. boleh tahan rancak dia mengacara .. nampak happy aje n dia tahu mencelah kat mana yang patut.. takde la sorang rancak sorang kaku..
Quote inspiro92 9-1-2020 12:58 PM
Apsal mata dia mcm kena conteng dengan crayon oleh bdk tadika .comot.
Quote RumiMenari 9-1-2020 01:05 PM
Tapi jahhhh... Kl jahh tgk komen kt youtube ramai suke erra ganti hari tu... Sapo yg tak move on ni jahhh... Jahh dgn perkataan "move on" masih tak move on lagi walau dh masuk 2020..
Quote MatDeghem 9-1-2020 01:08 PM
Sejak hajjah benti jadi host ... Bg mat dah Tak tengok meletop!!!!
Bg mat tak boleh move on... Macam dah ada tanda2 nak murung.  Menciiii!

#nangiskatbuncukatil
#sedeymacamzizang






Quote Aunty_Acid 9-1-2020 01:10 PM
psl memutar bglah dgn dia
si malang mn la nk rindu kt ko
Quote kiah_mai_pulak 9-1-2020 01:11 PM
hanjjinggggggggg koserrrrr ah rindu, tgk pun takk
Quote kiah_mai_pulak 9-1-2020 01:12 PM
cikanggun replied at 9-1-2020 12:50 PM
Perasan + koya terlebih + mabuk ketum ke lopak ni

koya sungguhh nate beghukk sekor tu. hahahahaha
Quote domok 9-1-2020 01:13 PM
Perasannya 🤭
Quote Incanto 9-1-2020 01:17 PM
takkan nak u turn kot jah?
Quote nishikido 9-1-2020 01:20 PM
Bukan penonton tak move on tapi kau..program hiburan tu takkan jatuh kau takde, silap2 kau yang bakal dilupakan sedikit masa lagi.. pergilah jelah indon sana tu,kat sini pon ramai yg menyampah je..
Quote RumiMenari 9-1-2020 01:21 PM
MatDeghem replied at 9-1-2020 01:08 PM
Sejak hajjah benti jadi host ... Bg mat dah Tak tengok meletop!!!!
Bg mat tak boleh move on... Mac ...

Apakah ini tanda berakhirnya koleksi pic bang mat????

Lihat semua komen(157)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.089328 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top