CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Mulut Macam K***k Memang Kena Pukul" - Coach Yin 'Panas' Dengan Perangai Sajat

9-1-2020 10:58 AM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 16794| Komen: 99|Original author: Oleh: ameenarara

Description: Tidak sangka sejauh ini hubungan Coach Yin dan Sajat. Selama ini, nampak baik-baik sahaja namun apa yang terjadi adalah sebaliknya.
Tidak sangka sejauh ini hubungan Coach Yin dan Sajat. Selama ini, nampak baik-baik sahaja namun apa yang terjadi adalah sebaliknya.

Dalam Insta Story, Coach Yin memuat naik status marah seperti ditujukan kepada Sajat dan pada masa sama Sajat juga memuat naik gambar kesan dipukul teruk hingga lebam, namun ia telah dipadam.



Foto: IG Coach Yin

Berdasarkan status tersebut, Coach Yin cuba mempertahankan apa yang dilakukannya pada Sajat. 

Dia juga memaki hamun perangai Sajat dan sebenarnya telah lama menahan sabar sehinggalah kejadian ini berlaku.


Foto: IG Coach Yin


Tambahnya lagi, Sajat juga suka maki hamun pekerja sendiri, namun disebabkan mereka makan gaji pekerja tidak berani meluahkan rasa marah.

Dalam post Insta Story Sajat pula, dia turut memarahi sikap Coach Yin yang tidak berubah dan memberi bayangan seolah-olah lelaki itu sudah banyak kali memukul Sajat sebelum ini.


Foto: IG Sajat

Foto: IG Sajat

Apapun, harap jangan dipanjangkan rasa marah di media sosial. Jadi modal pula untuk netizen menabur kejian. - CARI
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (15 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • rosasen

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awanysss 8-1-2020 06:14 PM
gituuu.. jantan ngan jantan gaduh mcm pondan
Quote sarah82 8-1-2020 06:21 PM
Wowwwwww.. Pedang vs pedang
Quote AbukRokok 8-1-2020 06:23 PM
pondan mulut mmg cam jilake
Quote prettyuglybabe 8-1-2020 06:27 PM
dayusnya pukul perempuan... ehhhh...
Quote timah03 8-1-2020 06:38 PM
Edited by timah03 at 8-1-2020 06:44 PM

Sajat maki2 makan dalam ke....?kalau syukri tu time marah memang la makan dalam....
Sajat tu dia marah pun jadi lawak je.....
Dia dah mengaku yg dia pukul kan....boleh lah report polis.....
Quote Nt-ViruS 8-1-2020 06:41 PM
pelawok pelawok
Quote epal21 8-1-2020 06:45 PM
Teruknya kena pukul. Macam mana agaknya diorang bergaduh ye. Mesti ganas. Iols dah lama tak follow diorang ni. Coach yin still dgn dia? Ingatkan dah lama putus.
Quote Rogue98 8-1-2020 06:47 PM
Sori Sajad...  aku x tahan nak gelak jer ni...
Quote fliphair8 8-1-2020 06:48 PM
Jantan v jantan....abaikan
Quote manehnya 8-1-2020 06:54 PM
Ala bro bro gaduh je pon... Apa nak vising  eh

Apa la bamjat, x lawan balik, naper bior... Tu la syg sgt kt bf, gitubla makan dia... Kapel bertaun x kawen has, abis madu sepah buang..
Quote TravellingBear 8-1-2020 06:54 PM
Mulut laser .... di balas violence ????
Quote spunk3d 8-1-2020 07:15 PM
Tak kawin lagi dah pandai letak tangan atas anak dara orang (gitchewwww).
Quote Megikari 8-1-2020 07:23 PM
I terbayang bamjat bila gaduh dengan bamyin keluar terus suara jantan dia. Terus i terimbas kenangan nengok bebudak lelaki bertumbuk kat sekolah dulu
Quote Knowlee 8-1-2020 07:25 PM
Masing-masing dah takde rasa malu. Bercinta sesama jantan, pukul memukul bagai, duk serumah mcm laki bini tapi both pun lelaki. Amende la hidup songsang tak tentu hala ni... Jiwa kacau memanjang. Nauzubillah...
Quote inspiro92 8-1-2020 07:30 PM
Cerekarama   e l gee bee tee
Quote gummiebear 8-1-2020 07:58 PM
Biasa lah tu bro2 bergaduh

Lawan lah bamjad. Ke bamjad insan yang lemah uhuk
Quote Acikgomen 8-1-2020 07:59 PM
prettyuglybabe replied at 8-1-2020 06:27 PM
dayusnya pukul perempuan... ehhhh...

Bukan pompuan besyer2 yach, pompuan ni ade fuh kat belakang pekataan perempuan tuh
Quote ReginaGeorge 8-1-2020 08:00 PM
Kejap lagi berbaiklah tu, lepas main pedang-pedang...
Quote Acikgomen 8-1-2020 08:01 PM
timah03 replied at 8-1-2020 06:38 PM
Sajat maki2 makan dalam ke....?kalau syukri tu time marah memang la makan dalam....
Sajat tu dia ma ...

Nak report polis kategori keganasan rumahtangga ke caner

Lihat semua komen(99)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:56 AM GMT+8 , Processed in 2.207551 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top