CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Kek Bernilai RM7,000 Sempena Hari Jadi Zoey Rahman

10-1-2020 11:15 AM| Diterbitkan: ameenarara| Dilihat: 10569| Komen: 55|Original author: Oleh: ameenarara

Description: Pelakon dan usahawan, Zoey Rahman, baru-baru ini menyambut hari jadi yang ke-35 bersama rakan-rakannya dan kelab peminat.
Pelakon dan usahawan, Zoey Rahman, baru-baru ini menyambut hari jadi yang ke-35 bersama rakan-rakannya dan kelab peminat. 

Sambutan itu merupakan satu kejutan untuk Zoey yang dirancang begitu meriah sekali.



Foto: IG Zoey Rahman

Seperti yang dilaporkan murai.my, apa yang paling menarik perhatian adalah kek hari jadi Zoey yang ditempah khas itu bernilai RM7,000!

Kek tersebut bukanlah kek biasa, malah di dalamnya tersembunyi hadiah hari lahir Zoey iaitu Iphone 11 Pro dan wang berjumlah RM350.



Menurut pembuat kek tersebut, pada mulanya dia tidak tahu untuk menerima atau menolak permintaan untuk membuat kek tersebut tambah pula ia merupakan kek untuk artis.



Akhirnya, dia memberanikan diri menyahut cabaran dan yakin dapat menyempurnakan tempahan kek seperti yang diminta. Ini adalah kek paling mahal pernah dihasilkannya.

Mesti makin popular pembuat kek berkenaan selepas ini. Moga Zoey juga semakin murah rezeki dan kekal awet muda walau usia sudah meningkat. - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 10-1-2020 11:20 AM
masih muda dan laku ...... kaup je ape yang di offer, Harap tak duduk goyang kaki. dalam pada itu cari ilmu untuk jaminan masa depan bila dah tak laku.  







Quote gujiwa 10-1-2020 11:27 AM
mane kek nye nak tgk
Quote September14 10-1-2020 11:28 AM
Bila muka dah plastic nampk x elok dah....
Quote Noraniza_Iblis 10-1-2020 11:36 AM
kek tu harga brp je...
yg mahal nye sbb iphone + cash tu...
sembang nk lipat aje
Quote EvieWanKenobi 10-1-2020 11:36 AM
gambau kek?
Quote kiah_mai_pulak 10-1-2020 11:38 AM
fake nya muka
Quote helicornia 10-1-2020 11:38 AM
ada peminat rupanya
Quote doubleA 10-1-2020 11:39 AM
Prihatin dan tak berkira sungguh kawan2nya. Mana kek nak tengok
Quote tintin22 10-1-2020 11:40 AM
untung la
Quote one_suria 10-1-2020 11:41 AM
Mana kek yg harga mahal tu?
Quote mieymiey 10-1-2020 11:44 AM
Bukak benang pasal kek tapi gambar keknya takder. Yang ada muka fake bottom sorang ni
Quote fliphair8 10-1-2020 11:46 AM
masuk perut jadik shit!
Quote KIM.K 10-1-2020 11:59 AM
La..mana kek nya
Quote Ina8895 10-1-2020 12:03 PM
Pedulik hapa aku
Quote mdhelmi 10-1-2020 12:07 PM
kek RM50 pastu letak rantai emas dlm tu
bole jadi ribu2 jugak
Quote AshkieLa 10-1-2020 12:24 PM
hope dia tak ngendeng siti nana lagi dah...
Quote RatuDunia94 10-1-2020 12:25 PM
Noraniza_Iblis: kek tu harga brp je...yg mahal nye sbb iphone + cash tu...sembang nk lipat aje



Ibarat letak berlian 100k sekstul dlm kek pandan RM5.. jd lah rege kek RM100 005
Quote lasagna 10-1-2020 12:26 PM
apooooo? cite kemain kek mahal, ntah2 design kek tak semenggah. sembang!
Quote i_is_kennot 10-1-2020 01:04 PM
Awet muda meh

Lihat semua komen(55)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.075092 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top