CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Karakter Transgender Pertama Marvel Cinematic Universe Akan Tiba!

6-1-2020 11:45 AM| Diterbitkan: Archaiv| Dilihat: 3745| Komen: 17|Original author: Archaiv

Description: sumber foto : screengeekBoss besar Marvel Studios, Kevin Feige mensasarkan untuk membawa diversiti ke dalam francais ini setelah kejayaan besarnya membawa Black Panther iaitu mewakili hero kulit hitam ...

sumber foto : screengeek

Boss besar Marvel Studios, Kevin Feige mensasarkan untuk membawa diversiti ke dalam francais ini setelah kejayaan besarnya membawa Black Panther iaitu mewakili hero kulit hitam yang memiliki filem standalone.

Setelah Avengers: Endgame berakhir, Fasa Keempat untuk francais ini akan bermula. Ura-ura bahawa dalam filem Black Widow yang akan ditayangkan bulan May ini akan memperkenalkan watak transgender tersebut.

Ketika ditanyakan semasa Q & A di New York film Academy tentang  wira trans akan muncul, Feige berkata: "Tidak lama lagi, dalam filem yang kita sedang usahakan sekarang."

Sebuah lagi filem Marvel yang akan dikeluarkan pada tahun ini, The Eternals, akan menampilkan karakter gay dan watak pekak - kedua-duanya adalah yang pertama untuk francais.


Pada tahun 2021, Shang-Chi dan Legend Of The Ten Rings akan menyiarkan wira Asia-Amerika pertama dalam filem Marvel - dan filem keempat dalam siri Thor akan menampilkan Tessa Thompson sebagai Valkyrie, yang dikenal pasti sebagai LGBTQ dalam komik.


Sumber Foto : elitedaily



Berkemungkinan filem-filem ini akan ditapis di kebanyakan negara. Sama seperti Filem Star Wars, babak dua orang wanita bercumbu telah ditapis, Walaupun Marvel Comics sudah pun memperkenalkan watak LBGTQ ke dalam lembaran lukisan mereka, belum tentu lagi negara-negara konservatif akan menerimanya. - CARI 


Rujukan : new.sky

3

Bagus
4

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cicicumel 6-1-2020 11:58 AM
Standard Hollywood. filem or drama bersiri mesti terselit watak lgbt. dlm siri Messiah kat Netflix pon ada. FBI gay.
Quote chicozinn 6-1-2020 12:03 PM
kalu dedulu bab ngeseks macam sok nak kiamat dlm movies dorang..la ni lbgtqrstuvwxyz plak..pening la aku
Quote supermum 6-1-2020 12:35 PM
Even Elsa Frozen pun dorang bizibody nak push gay agenda. Takleh ke tak involve sexuality dlm movie. Annoying betul. Even sex scene hetero pun aku annoy,apatah lagi lgbt.
Quote Artemesiaa 6-1-2020 12:48 PM
Kalau benar pasti akan ada protes penayangannya diluar negara
Quote CiliPadiSedap 6-1-2020 01:05 PM
chicozinn replied at 6-1-2020 12:03 PM
kalu dedulu bab ngeseks macam sok nak kiamat dlm movies dorang..la ni lbgtqrstuvwxyz plak..pening la ...

tanda2 akhir zaman ramai belalang kunyit yang dua alam, siap ada isteri anak lagi. dahi siap ada tanda sujud ( xpasti pakai celak atau kena hempuk bontot kuali)
Quote manjalara_01 6-1-2020 02:10 PM
cicicumel: Standard Hollywood. filem or drama bersiri mesti terselit watak lgbt. dlm siri Messiah kat Netflix pon ada. FBI gay.

Siri messiah tu propa sgt, makin melampau!
[Youtube]Ay2BNIK6sQI[/youtube]
Quote hyie 7-1-2020 03:32 AM
cicicumel replied at 6-1-2020 11:58 AM
Standard Hollywood. filem or drama bersiri mesti terselit watak lgbt. dlm siri Messiah kat Netflix p ...

artis holiwood pon memang ramai transgender sis...perjanjian syaitan konsepnya khuens
Quote stokin 7-1-2020 09:19 AM
Makin akhir zaman
Quote kambinggila 7-1-2020 10:04 AM
gi la google pasal valkryie ni.. watak komik kot. sama macam amazon la.. mana ada jantan.. fantasi komik tu
Quote Archaiv 8-1-2020 05:46 AM
kambinggila replied at 7-1-2020 10:04 AM
gi la google pasal valkryie ni.. watak komik kot. sama macam amazon la.. mana ada jantan.. fantasi k ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Archaiv 8-1-2020 05:47 AM
CiliPadiSedap replied at 6-1-2020 01:05 PM
tanda2 akhir zaman ramai belalang kunyit yang dua alam, siap ada isteri anak lagi. dahi siap ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Archaiv 8-1-2020 05:47 AM
Artemesiaa replied at 6-1-2020 12:48 PM
Kalau benar pasti akan ada protes penayangannya diluar negara

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Archaiv 8-1-2020 05:48 AM
supermum replied at 6-1-2020 12:35 PM
Even Elsa Frozen pun dorang bizibody nak push gay agenda. Takleh ke tak involve sexuality dlm movie. ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Archaiv 8-1-2020 05:48 AM
chicozinn replied at 6-1-2020 12:03 PM
kalu dedulu bab ngeseks macam sok nak kiamat dlm movies dorang..la ni lbgtqrstuvwxyz plak..pening la ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote Archaiv 8-1-2020 05:49 AM
cicicumel replied at 6-1-2020 11:58 AM
Standard Hollywood. filem or drama bersiri mesti terselit watak lgbt. dlm siri Messiah kat Netflix p ...

Terima kasih sebab sudi baca.
Quote nadie90 10-1-2020 07:37 PM
Nk breaking stereotype...agenda itu la.....ka penerbit yg nk kaut utg....ssuatu sgt agenda2 ni smua.....zmn dulu punya film ad ja karakter mcm ni tp xdak la beria nk menunjuk sgt mcm filem Marvel bru yg ni...sbb mmg WUJUD manusia mcm ni di mn2.....drama yg ad scene L.... yg ceq tgk pun cma EMPIRE ja...tu pun sbb OST best2...nasib dah last season
Quote Archaiv 11-1-2020 02:59 PM
nadie90 replied at 10-1-2020 07:37 PM
Nk breaking stereotype...agenda itu la.....ka penerbit yg nk kaut utg....ssuatu sgt agenda2 ni smua. ...

Terima kasih sebab sudi baca.

Lihat semua komen(17)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 11:05 AM GMT+8 , Processed in 0.071374 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top