CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Power Rangers Kini Kembali Lagi, Tapi Boleh Berjaya Ke?

24-12-2019 11:16 AM| Diterbitkan: m.manis| Dilihat: 4056| Komen: 16|Original author: M. Manis

Description: Siri adiwira Power Rangers yang diadaptasi daripada siri Super Sentai yang popular dalam kalangan kanak-kanak era 90-an dikatakan bakal berdepan dengan projekrebootterbaru. Namun kali ini ianya berada ...

Siri adiwira Power Rangers yang diadaptasi daripada siri Super Sentai yang popular dalam kalangan kanak-kanak era 90-an dikatakan bakal berdepan dengan projek reboot terbaru.


Namun, kali ini filem tersebut berada di bawah Paramount Pictures. Walaupun projek ini dilihat agak berisiko namun Paramount Pictures sanggup mengambil risiko menghasilkan reboot demi menghidupkan kembali francais tersebut.


Foto: Pinterest

Ini kerana cubaan Lionsgate dalam menghasilkan filem Mighty Morphin Power Rangers pada 2017 mendapat kritikan ramai kerana dikatakan sebagai tidak masuk akal.


Filem reboot ini akan dikendalikan oleh pencipta The End of The F***ing World, Jonathan Entwistle bersama dengan Patrick Burleigh (Peter Rabbit 2: The Runaway) sebagai penulis skrip.


Foto: Cinemablend


Power Rangers merupakan harta intelek Hasbro yang turut memiliki ROM, Transformers, Micronauts dan G.J Joe. 


Pada tahun 2017, Hasbro dan Paramount Pictures telah menandatangani perjanjian kerjasama eksklusif selama lima tahun yang mana keduanya akan berkerjasama menghasilkan beberapa filem live-action. - CARI 

1

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (8 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • puanbintang

  • Terkejut

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 24-12-2019 04:19 PM
Yang betul2 meminati mereka je pasti bagi sokongan yang tak begitu mengenali krik krik krik je
Quote kukukatablog 24-12-2019 06:37 PM
zaman kecik2 dulu obses giler....
Quote aleesyasofia 24-12-2019 08:11 PM
pasti iolss nonton..
Quote Perawankota 24-12-2019 08:27 PM
Kecik2 dulu Minat lah tgk..
Quote RatuDunia94 24-12-2019 11:42 PM
Power Rangers merah kat atas tu "salah parking" ke??
Quote delia3003 25-12-2019 09:26 PM
Reboot ke? Ingatkan sequel utk versi flop tahun 2017. Ada tengok kat astro, hauk nye ler patut ler flop
Quote Noraniza_Iblis 26-12-2019 04:52 PM
Iolss salah sorg karatz PR..
dulu siap pujuk mak iols...
cari suit Power Rangers sebijik tu..
haha..tp tk dapat..
dpt baju superman kt pasa malam..
sedeihh
Quote puanbintang 27-12-2019 04:27 PM
yeayyy! go go power rangers!
Quote chinta89 12-1-2020 09:21 AM
menggamit memori sgt
Quote DianaSaksen 28-1-2020 04:06 PM
delia3003 replied at 25-12-2019 01:26 PM
Reboot ke? Ingatkan sequel utk versi flop tahun 2017. Ada tengok kat astro, hauk nye ler patut ler f ...

kita tengok sekali jer..pernah tayang kat astro..storyline boring filer..movie mmpr yang first juga aku tengok berulang kali
Quote lonso 30-1-2020 09:31 PM
Mmg hauk pun... Baik tgk yg dulu2 punye filem lg best storyline dia.. Dgn cgi ntah apa2
Quote gigahertz 2-2-2020 10:20 PM
lonso replied at 30-1-2020 01:31 PM
Mmg hauk pun... Baik tgk yg dulu2 punye filem lg best storyline dia.. Dgn cgi ntah apa2

org dulu2 menipu pakai akal. jadi kita tak terperasan cerita tu cerita tipu. keluar la kat mana2 pun xde rasa dungu menengoknya.tapi cerita sekaramg semua CGi. kita dah tau cerita tu x logik.lagi kita kena tipu.xde la serah tengkuk bazir masa situ
Quote gigahertz 2-2-2020 10:22 PM
Dulu punya power rangers actrrss yang berlakon muka cantik tapi buah dada macm xde. x tahu hilaang pergi mana. tapi power rangers baru ni buah dada ..adoi
Quote AfiLaiCR 7-2-2020 09:21 AM
Kalau xde citer yg lagi menarik pastu review and trailer macam okay bolehla layan kut.
Quote xijasmine95 14-3-2020 07:05 PM
iolls sanggup ja gi tgk kat wayang.. tapi nak puji or lahar, depends on the movie lah.. haha..
Quote silverfly 21-5-2020 05:51 PM
kita dah tau cerita tu x logik.lagi kita kena tipu.xde la serah tengkuk bazir masa situ

Lihat semua komen(16)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:44 PM GMT+8 , Processed in 0.077816 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top