CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Elfira Loy Tak Mabuk, Alkohol Tak Baik Untuk Baby

22-7-2019 12:27 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16500| Komen: 88|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dijangka bersalin Oktober nanti, makin berseri-seri Elfira Loy. Tengok di Instagram, memang bahagia di samping suami tercinta.
Dijangka bersalin Oktober nanti, makin berseri-seri Elfira Loy. Tengok di Instagram, memang bahagia disamping suami tercinta.

Bercuti ke sana ke mari, ada peminat yang tanya Elfira tidak mengalami mabuk ke sepanjang hamil?


Foto: IG

"Hi El. Nak tanya sepanjang you pregnant, you ada mabuk-mabuk tak. Dan macam mana you atasi?

Tanya lain, tapi El jawab lain pula!

Tengok sendiri.


Kredit foto:


Disebabkan itu, ramai pula netizen yang terhibur. Katanya, kelakar juga Elfira ni tak faham soalan. Tapi ada juga yang kata, El sengaja je main-main.

Pun begitu, tidak kurang juga yang menuduh El pernah mabuk dulu, sebab tu jawab begitu!





Alahai, macam-macam pula spekulasi. Apa pun, diharap semuanya dipermudahkan untuk bakal ibu ini. - CARI
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prizadane 22-7-2019 12:34 PM
Okay el..nak buat lawak. Tapi punch line tak sampai
Quote barfi 22-7-2019 12:35 PM
Gossip thread paling bodoh utk harini..
Quote lyza2474 22-7-2019 12:39 PM
ermmmm okkk
Quote misslinkpk85 22-7-2019 12:41 PM
Serius sgt dia punya lawak smpai konpius netizen nk gelak atau nk buntang mata
Quote kiah_mai_pulak 22-7-2019 12:43 PM
barfi replied at 22-7-2019 12:35 PM
Gossip thread paling bodoh utk harini..

Kalau bahan gosip yg keluar dari @Cari-Saiful gemok ni mana pernah tak bodoh! Haha
Quote epuepy 22-7-2019 12:47 PM
samaada dia nii mmg dungu atau dia buat lawak .
Quote gujiwa 22-7-2019 01:01 PM
Ini pun jadi modal cerita.. hahahahahahahaah
Quote minahmanja 22-7-2019 01:26 PM
i rasa kalau kat ujung ayat tu dia letak lulz or emoji, mesti org paham kot dia bergurau..
Quote Orix 22-7-2019 01:28 PM
skala nguapan infinity yach
Quote rhea85 22-7-2019 01:29 PM
dia mmg bangang ke dia cuba buat lawak
Quote lotionmilo 22-7-2019 01:36 PM
Aik belom bersalin dah urat putus?

Nak buat lawak pon letaklah emoji kat belakang
Quote EvieWanKenobi 22-7-2019 01:40 PM
lawak apa ni??
Quote Zazashar 22-7-2019 01:44 PM
Lawak apa ni..
Quote ihtisyam1 22-7-2019 01:46 PM
More tu Tak paham soalan.... Sebab jwb panjang lebar
Quote Dilalah3385 22-7-2019 01:48 PM
Smlm byk kali jgk ak nk pahamkan igs dia ni. Ntah pape la...
Quote MissCarcosa9753 22-7-2019 01:49 PM
Sis terhibur
Quote CikKona 22-7-2019 01:57 PM
Fuyoh nampak bongkak nye, org tanye elok2 kot, mentang2 ngandung x mabok, hello pulisss.. Ahahahaha
Quote miminn 22-7-2019 02:02 PM
hambar....
Quote jijilaaa 22-7-2019 02:06 PM
sel sel otak ak tak berhubung lagi untuk ketawa dgn lawak dia ni

Lihat semua komen(88)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 08:44 AM GMT+8 , Processed in 0.064081 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top