CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Suara Mirip Dato' Siti Nurhaliza, Lelaki Ini Cuit Hati Netizen. Merdunya!

19-7-2019 11:10 AM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 6109| Komen: 23|Original author: Oleh: Mat

Description: Dalam beberapa tahun yang lepas, sudah banyak kali kita menyaksikan penyanyi baru atau individu yang mempunya suara mirip dengan penyanyi terkenal di Malaysia. Jika anda masih ingat, pernah tular suat ...
Dalam beberapa tahun yang lepas, sudah banyak kali kita menyaksikan penyanyi baru atau individu yang mempunya suara mirip dengan penyanyi terkenal di Malaysia. 

Jika anda masih ingat, pernah tular suatu ketika dulu apabila individu yang bernama Fairuz mempunyai rupa dan suara mirip seniman Malaysia, Tan Sri P.Ramlee.


Beberapa hari lepas, tular di laman sosial apabila ada seorang lelaki yang mempunyai suara mirip Dato' Siti Nurhaliza. Video yang berdurasi selama 23 saat itu menunjukkan lelaki itu menyanyi lagu Comel Pipi Merah nyanyian Dato' Siti Nurhaliza. 

Lebih mengejutkan, video itu seolah-olah seperti lip sync kerana suaranya sama amat dengan Dato' Siti!


"Aafiyah anak ibu"


Jarang sekali kita jumpa lelaki yang mempunyai suara seperti wanita, lebih istimewa apabila sama seperti Dato' Siti. Cuba bayangkan jika dia dodoikan korang sebelum tidur, boleh sampai tengah hari tidur gamakya! - CARI 

1

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • duri_durians

  • natrahn

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 19-7-2019 11:28 AM
Ala bosannya berita...
Quote Bersotong 19-7-2019 12:10 PM
esk luse jd ponen la bdk ni
Quote awanysss 19-7-2019 12:12 PM
dah masuk motif viral punn.. sekali dgn budak yg siti shower tu..
helok2 suara jantan skrg
Quote tagas 19-7-2019 01:18 PM
hanak hekan @sitilu nih

stok semburit smpai kenyang
Quote goss79 19-7-2019 02:34 PM
wow sejibik suara dia. once dia habis nyanyi tepuk tgn tu alahai patah ke dek hahahah
Quote hyie 19-7-2019 03:21 PM
obviously hadek2 siti shower tu lagi la...siap buat ig review lagi...ko hade?
Quote nb_17 19-7-2019 04:26 PM
90 percent sebijik...10 percent lg sbb suara heols ada husky skit..
Quote RatuDunia94 19-7-2019 10:45 PM
Bosann lahh.. xdenla sama pon.. lebih mirip kpd suara syura, elly mazlein, intan sarafina jah..
Quote renko 20-7-2019 09:47 AM
mesti pondan ni
Quote exclusive_vvip 20-7-2019 10:29 AM
RatuDunia94 replied at 19-7-2019 10:45 PM
Bosann lahh.. xdenla sama pon.. lebih mirip kpd suara syura, elly mazlein, intan sarafina jah..

hahaha...3-3 org ni obviously sengaja tekan suara nak bagi bunyi mcm siti nurhaliza kan...mungkin la mmg dah ada iras siti sikit2, tapi time diorg memula jadi retis dulu, ketara sgt la dok tekan2 suara nak bagi mcm siti...ewwww sgt..sapa ek komposer diorg tu...
Quote giyomi 20-7-2019 02:01 PM
jantan ker...hurm...suspisis akak
Quote Boomibulat 20-7-2019 02:11 PM
Pondannya ko dekkkk.....
Quote sleepandream 20-7-2019 04:06 PM
geli lahh... iols tutup mata pun dapat tau tu bukan mak iti
Quote MsPercy 20-7-2019 07:16 PM
perasan tak, org yg suara sama dgn mak iti kebanyakkan lelaki kan.
Quote aijinmisaki 21-7-2019 11:23 PM
MsPercy replied at 20-7-2019 07:16 PM
perasan tak, org yg suara sama dgn mak iti kebanyakkan lelaki kan.

dan ponen
Quote EvieWanKenobi 22-7-2019 12:39 AM
baca tajuk je dah...
Quote Ladybird910 22-7-2019 11:13 PM
So kiranye jejanzzz la ctdk ke org msia ni suka sore laki jah??


{:yameteh
Quote kaklong32 23-7-2019 04:20 PM
dah kenapa sume nk jadi sore mcm ctdk
Quote VirusDetected 23-7-2019 04:29 PM
dik menten jd lelaki tau

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 05:03 PM GMT+8 , Processed in 0.071616 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top