CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Tak Sabar Tonton Avengers: Endgame, Ini Tawaran Istimewa GSC

9-4-2019 12:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 2037| Komen: 12

Description: Pastinya semua peminat superhero Avengers tidak sabar lagi menantikan filem terhebat tahun ini Avangers: Endgame yang bakal ditayangkan pada 24 April nanti di seluruh negara.Bagi meraikan filem Marvel ...
Pastinya semua peminat superhero Avengers tidak sabar lagi menantikan filem terhebat tahun ini Avengers: Endgame yang bakal ditayangkan pada 24 April nanti di seluruh negara. 


Bagi meraikan filem Marvel ini, Golden Screen Cinemas (GSC) dengan bangganya membawakan koleksi tumbler edisi terhad Avengers dan juga bekas metal yang super hot!

 

Paling menarik, kesemua item ini menampilkan watak superhero daripada Avengers sendiri! Ini termasuklah Captain America, The Hulk, Black Widow dan Thanos.

Anda boleh mendapatkan tumbler ini dalam set kombo yang merangkumi popcorn dan juga minuman ringan. Ia boleh didapati dengan harga RM28 dan ke atas.

Selain itu, GSC turut menawarkan bekas metal Iron Man yang merupakan satu-satunya di Asia dan hanya boleh didapati di Malaysia dan di GSC sahaja. 


Kombo bekas metal Iron Man ini boleh digunakan sebagai tempat menyimpan snek dan apa sahaja barangan anda. Kombo bersama minuman ringan dan juga popcorn boleh didapati pada harga RM45. 

Masih tak puas, anda boleh sahaja membeli setiap tumbler dan bekas metal ini secara berasingan atau pun secara kesemuanya sekali. 

Anda boleh membelinya secara online untuk kesemua item ini dengan harga RM138 sahaja. Selain itu, ia turut merangkumi 4 minuman ringan dan dua popcorn, sesuai untuk seisi keluarga. 


Kesemua kombo ini boleh didapati di GSC seluruh Malaysia kecuali di GSC Terminal One, Seremban. 

Untuk maklumat lanjut, boleh layari http://bit.ly/GSCEndgame atau pun social media GSC dengan hashtag #GSCEndgame.


Bagus
3

Marah

Terkejut
4

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • cmf_Kezman

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pia250110 9-4-2019 01:36 PM
hope berbaloi la p tgk sampai 3 jam..huuu aku tgk captain marvel biase2 je...
Quote akumak 9-4-2019 01:46 PM
Saja nak cakap, aku dah beli ironman tu n thanos hehe. Takut habis pulak kalau lambat2 {:nose
Quote Artemesiaa 9-4-2019 03:22 PM
Siap ada first show kul 7 pagi katanya siap buat pakej minuman hot dog dan key chain RM35 katanya
Quote tengah_bosan 9-4-2019 03:29 PM
ala mbo tak keluarkan apa2 product ke?

Botol marvel haritu lawaaaa
Quote chinta89 9-4-2019 03:40 PM
wahhhhh bestnya!
Quote mialunar 9-4-2019 04:20 PM
akumak replied at 9-4-2019 01:46 PM
Saja nak cakap, aku dah beli ironman tu n thanos hehe. Takut habis pulak kalau lambat2 {:nose

Cer post gambar iron man metal container..berbaloi x beli..iols tengah berkira2 ni
Quote bazarayamy 9-4-2019 04:26 PM
x kisah sangat pasal limited items ni... nak tgk citer nak tau mcm mana dia lawan thanos jer... walaupun still frust Blank Panther mati. oh weekend, tunggulah
Quote MarissaOberlin 10-4-2019 08:44 AM
tengah_bosan replied at 9-4-2019 03:29 PM
ala mbo tak keluarkan apa2 product ke?

Botol marvel haritu lawaaaa

MBO hakak dah tengok. Dorang released figurine kecil2 hauk tu. Nampak tak nice sangat. Better la bagi bekas popcorn macam promo Avengers dulu-dulu. Kad member design End Game pun takda u ols. Hauk sungguh hakak rasa
Quote Rajawali 10-4-2019 09:38 AM
tak sabarnya tunggu ramadhan menjelma
Quote lee_sakura 10-4-2019 11:16 PM
menarik ni...tak sabar iols nk terjah
Quote tengah_bosan 11-4-2019 11:06 AM
MarissaOberlin replied at 10-4-2019 08:44 AM
MBO hakak dah tengok. Dorang released figurine kecil2 hauk tu. Nampak tak nice sangat. Better la b ...

maigod!
Betul weh....
BAru tgk semalam dkt insta mbo
mmg hauk gileeee

Tak best langsung!~
Quote MarissaOberlin 12-4-2019 08:38 AM
tengah_bosan replied at 11-4-2019 11:06 AM
maigod!
Betul weh....
BAru tgk semalam dkt insta mbo

Pembetulan. bukan figurine tapi cup ayor tu haa. Kiranya figurine hauk tu berdiri atas penutup

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.125652 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top