CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sejauh Mana Fattah Amin Bahagia Dengan Fazura? Di Tahap 100 Katanya...

28-3-2019 05:57 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 17003| Komen: 77|Original author: Oleh: Saiful

Description: Soal anak Fattah Amin kata dia akan kongsi jika Allah kurniakan rezeki itu kepadanya.
Soal anak Fattah Amin kata dia akan kongsi jika Allah kurniakan rezeki itu kepadanya.

"Kami sama-sama berusaha dan doakan kami dapat cahaya mata dalam masa terdekat. Ini rezeki yang kita tidak tahu.


"Kalau ada saya akan beritahu sebab benda ini tak boleh disorok,"katanya kepda mStar Online. 


Pasangan ini bernikah pada 27 November 2017 dan sejak itu ramai yang asyik tanya bila nak dapat anak.

Bagaimanapun tambah Fattah dia tidak pernah rimas dengan soalan tersebut.

Katanya ia lumrah yang perlu dilalui setiap orang selepas berkahwin.


"Saya tidak salahkan orang untuk tanya soalan. Bila kita bujang orang tanya bila nak kahwin, sudah kahwin orang akan tanya tentang cahaya mata.

"Apa yang boleh saya kata ialah doakan kami dapat rezeki zuriat."

Walaupun belum ada anak tapi Fattah mengakui yang dia berada pada tahap yang sangat bahagia.

Foto: IG
Fazura menjadi tulang belakang kepada kejayaan yang dikecapinya hari ini.

"Jika dikira tahap 1 sampai 10 saya kini tahap 10, tapi kalau 1 sampai 100 saya pada tahap 100."-CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (10 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 28-3-2019 06:10 PM
Tak habis lagi ke cerita pasal dorang ni
Quote leftrani_kel 28-3-2019 06:10 PM
Alhamdulillah..semoga bahagia Hingga akhir jahat..
Quote Cicisweets 28-3-2019 06:16 PM
Modal modal
Quote YomiuriLandMae 28-3-2019 07:04 PM
whatever lah.. kosser sgt
Quote RatuDunia94 28-3-2019 08:26 PM
Fattah mmg dah x berlakon ke?
Quote missflamingo 28-3-2019 08:28 PM
Baguslah kalau bahagia.
Quote missflamingo 28-3-2019 08:29 PM
Btw fattah ni byk job brlakon lagi ke yek? Cam sendu jah sekarang ni
Quote love_warrior 28-3-2019 08:31 PM
Alhamdulillah.. Semoga bahagia hingga hujung nyawa membawa ke syurga buat Fattah dan Fazura serta sesiapa yg mendoakan yg baik2 dlm ni. Aaminn Allahumma Aaminn
Quote cumie 28-3-2019 08:32 PM
RatuDunia94: Fattah mmg dah x berlakon ke?


soon start shooting untuk Samarinda TV3, heroin Amyra Rosli.
Quote cumie 28-3-2019 08:34 PM
missflamingo: Btw fattah ni byk job brlakon lagi ke yek? Cam sendu jah sekarang ni


baru habis shooting filem Mat Kilau.
Nanti shooting untuk slot Samarinda.
He ia doing well je.

gitu gigih jawab.
Quote NBM 28-3-2019 08:34 PM
dah la tu takpayah la kaco2 dorang nih, adoiii selagi tak jadi benda2 sensasi selagi tu la sibuk nak mengapi. Get a life plssss
Quote cumie 28-3-2019 08:37 PM
press yang sibuk tanya.
dia jawab je kan?
lepas tu dah merata blog update.
lepas tu kena kecam.
and the cycle continues.

pada i ok je.
yg butthurt tu, tutup je mata, skip news yang ni hahahaha
Quote virgo19 28-3-2019 08:49 PM
Apa punya soalan la.. mesti la dia cakap 100. Gila ke apa nak cakap 80 ke 90.
Quote aaz 28-3-2019 09:27 PM
Susahnya jadi artis nih.. kalau fatah cakap 5 ke 7 ke 9 ke mesti netizen persoalkan apa yg kurang.. soalan pasal anak tu sudah2 la dok tanya. Zaman la ni tak payah la nak kepoh mcm org tua dolu2..kwn I sampai stress sebab makhluk keliling asyik tanya soalan bila nak ada anak, merancang ke..hinggakan hubungan intim suami isteri pun dah tak nikmat sebab stress dok fikir kerja keras untuk buat anak
Quote Fettybombom 28-3-2019 09:38 PM
Boring n sendu berita from someone yg penah dijulang di abp 2thn lpas..nexxttt
Quote Fettybombom 28-3-2019 09:56 PM
Eh seriusla boring citer psl kehidupn laki bini je...cer promote sikit pasal lagu duet tu ke,org tak tanye ke..awak ponpang je la,wartaean mmgla suka citer dlm kain,tp awak kenela pandai  direct interview ke arah lain...
Fatah ada potential utk terus poppular coz ada rupa,tp jgnla jdkan diri tu boring
Quote Jajabeans 28-3-2019 10:18 PM
Ko gila nk ckp bahagia tahap 99?
Quote no_el 28-3-2019 10:28 PM
Moga bahagia till jannah. Jgn bila bgaduh pos kat socmed ye. Setakat ni kat ig xde yg meloyakan aksi kedua2nya. Light2 je romantika depa ni. Ok lah
Quote aderaderker 28-3-2019 10:31 PM
Cemerlang Tertinggi gtew ..

Lihat semua komen(77)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.080498 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top