CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Alang-Alang Azad Jasmin Dah Bergambar Lucah, Post Je Porn Sekali!"

26-3-2019 10:48 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16171| Komen: 76|Original author: Oleh: Saiful

Description: Lama dah orang tahu tentang perangai gila-gila Azad Jasmin dengan isterinya, Eira Syazira.
Lama dah orang tahu tentang perangai gila-gila Azad Jasmin dengan isterinya, Eira Syazira.

Banyaklah video gurauan suami isteri ini yang mencuit hati peminatnya. Kadang-kadang bergurau kasar memang dah menjadi perkara biasa buat mereka.




Tapi gambar-gambar yang dimuat naik baru-baru ini telah menimbulkan rasa kurang senang netizen. 

Azad dilihat bergambar tidak senonoh dengan memegang 'kemaluan' dan 'buah dada' patung yang terletak di sebuah pantai di Indonesia.

Kredit foto: IG
Apa lagi ruangan komennya diserang oleh 'bawang-bawang'. Kata mereka ianya langsung tidak lawak dan biadab! 

"Tolong jaga hati kaum wanita.Langsung tak kelakar!"

"Alang-alang nak post gambar macam ni, post porn teruslah. Best sikit."


Tambah netizen, ada yang boleh dikongsi tapi sebaiknya perkara begini simpan sendiri untuk kenangan peribadi.

Bagaimanapun Azad atau Eira langsung tidak memberi respons dengan segala kritikan.


Mungkin bagi merek ia hanyalah gurauan semata-mata. -CARI
6

Bagus
4

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
7

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote laksmanabentan 26-3-2019 10:52 AM
video dia mencuit hati ker????
bukan bagi orang lain yea la kot...

tapi bagi aku mcm nampak kebodohan diri sendiri...
nampak kekepaman ... nampak kebusukan disitu...
Quote keys 26-3-2019 10:59 AM
laksmanabentan replied at 26-3-2019 10:52 AM
video dia mencuit hati ker????
bukan bagi orang lain yea la kot...


Betul. Tak tau celah mana mencuit hati. Bini dia je gelak sangat. Padahal tak lawak pon
Quote ibu_haritz 26-3-2019 11:00 AM
biadap..
Quote mieymiey 26-3-2019 11:03 AM
Alang-alang nak post gambar macam ni, post porn teruslah. Best sikit.


Hadapnya korang nak tengok porn mamat ni?
Quote laksmanabentan 26-3-2019 11:04 AM
keys replied at 26-3-2019 10:59 AM
Betul. Tak tau celah mana mencuit hati. Bini dia je gelak sangat. Padahal tak lawak pon

lega aku bila ada org setuju...
takut jer kena kecam tadi....

haah... gelak mengilai camtu... lucu ker????
da sendu di aidilfitri gamaknya kan...
Quote mixed 26-3-2019 11:07 AM
laksmanabentan replied at 26-3-2019 11:04 AM
lega aku bila ada org setuju...
takut jer kena kecam tadi....

aku x faham nape ramai suka kapel ni
suka bt video pastu bini gelak cam ponti mengilai

apa yg kelakar nya tah
dgn anak sulong sheol duk menari
tergelek2 mengundang pedo
dah badan tu semangat ya rabi

ajad ni dah npk mcm india bila dah gemuk
mmg dia mix india tp dah serupa keling mabok sorry la  npk busuk kepam
Quote Acikgomen 26-3-2019 11:08 AM
Ini lah contoh retis yg takyah belakon takyah nyanyi takde sangat produk seni tapi boleh bagi anak makan
Keja dorang hari2 buat insta review je. Retissssssssss paham tak retisss
Sori ye kak adibah noor, weols akan tetap panggil retis kalau setakat gini je kerja seni korang
Quote rospinki 26-3-2019 11:13 AM
jijik perangai mamak ni
tak malu ke kat anak2
menayang2 aib sdri
Quote laksmanabentan 26-3-2019 11:13 AM
mixed replied at 26-3-2019 11:07 AM
aku x faham nape ramai suka kapel ni
suka bt video pastu bini gelak cam ponti mengilai

da sendu uollls.... job berlakon takde... job nanyi pun takde...
cita2 besar nak bertabah kat Indonesia pun sayup2 jer....
beriya la dulu kata nak migrate ke Jakarta untuk jadi penyanyi..
akhirnya....

sesendu di aidilfitri...

Quote RatuDunia94 26-3-2019 11:14 AM
For me azad x kelakar tp nampak bodoh..
Quote mixed 26-3-2019 11:15 AM
laksmanabentan replied at 26-3-2019 11:13 AM
da sendu uollls.... job berlakon takde... job nanyi pun takde...
cita2 besar nak bertabah kat Ind ...

aah kan dulu kecoh nk migrate indon
skg senyap sayup dia aidil adha

xda dah meniaga MLM kan

Quote luvemedaa 26-3-2019 11:18 AM
Try hard sgt lahh couple nih. Euwwwwwwwwww
Quote laksmanabentan 26-3-2019 11:24 AM
Edited by laksmanabentan at 26-3-2019 11:28 AM
mixed replied at 26-3-2019 11:15 AM
aah kan dulu kecoh nk migrate indon
skg senyap sayup dia aidil adha



kebammm booommm.... seluruh Indonesia buat coverage minah nih....
akhirnya tersungkur ya... baru 4-5 bulan da tersungkur da....

KIPRAH TERSOHOR MALAYSIA:Eira Syazira Lebarkan Sayap ke Indonesia

Nama Eira Syazira memang belum dikenal luas di Tanah Air. Namun, kiprahnya di dunia seni peran di tanah kelahirannya Malaysia, tak diragukan lagi.
Bahkan, Eira Syazira punya julukan tersendiri di sana yaitu ratu air mata. Kok Bisa? ”Eira di Malaysia lebih dikenal sebagai ratu air mata. Karena sering diberi peran sebagai bintang utama baik sinetron maupun bioskop itu wanita yang sedih, menangis, yang dikecewakan, dikhianati,” ucap Eira Syazira, saat bertandang ke kantor redaksi Liputan6.com, Gondangdia, Jakarta, belum lama ini.

Sudah cukup lama Eira Syazira terjun di dunia seni peran, ia pun melebarkan sayapnya ke musik. Ia kini dikenal bukan saja sebagai pelakon tapi juga penyanyi.

Bukan tanpa sebab Eira Syazira tiba-tiba beralih dari dunia seni peran ke tarik suara. ”Ada satu sinetron yang booming waktu itu, judulnya Cinta Balqis. Eira ditawarin untuk menyanyikan soundtrack untuk sinetron itu. Peran aku di situ jadi Balqis, alhamdulillah sinetron dan soundtrack-nya booming banget,” ujarnya.


Lantaran itu, banyak penggemar yang menginginkan Eira Syazira bukan saja menjadi pemain, tapi juga menjadi seorang penyanyi.
”Dari soundtrack itu, akhirnya Eira jadi penyanyi. Tapi sebetulnya Eira punya impian, mau melanjutkan karier di Indonesia. Namun Eira tak dapat dukungan dari teman-teman karena tidak gampang. Alhamdulillah, berkat doa dan usaha, sekarang Eira mulai berkarier di Indonesia,” bebernya. (JIBI)





Quote mixed 26-3-2019 11:29 AM
laksmanabentan replied at 26-3-2019 11:24 AM
kebammm booommm.... seluruh Indonesia buat coverage minah nih....
akhirnya tersungkur ya... b ...

x faham sebut butir cite nok bahasa indon

kisah nya dah x laku ke kt sana


Quote laksmanabentan 26-3-2019 11:30 AM




Surat khabar kat Malaysia pun buat coverage minat ni nak berhijrah setelah dapat offer nyanyi di Indonesia....
akhirnya?????? sendu.... sendduuuuu.... sendu sesendunya.......



Eira Syazira berhijrah ke Jakarta

KUALA LUMPUR: Hampir tiga tahun tertangguh selepas dilamar syarikat pengurusan artis Indonesia, Eira Syazira akhirnya nekad berhijrah ke Jakarta, bulan depan bagi mengembangkan karier seni.

Bernaung di bawah Syarikat Positif Arts Entertainment yang menguruskan artis popular republik itu seperti Ayu Tingting, Wali Band, Matta Band dan Kerispatih, Eira mengaku keputusan berhijrah ke Jakarta cukup besar buat dirinya dan keluarga.

"Biarpun suami dan anak-anak ikut serta, tetapi meninggalkan keluarga dan tanah air untuk mencari kehidupan yang lebih baik di negara orang memerlukan kekuatan jiwa.

"Ada ketika perasaan takut menguasai diri, bimbang ditipu dan dipermainkan. Bagaimanapun, saya sudah hampir tiga tahun bernaung di bawah syarikat itu.

"Mereka melayan saya dengan baik hingga sanggup menunggu hampir tiga tahun. Sepatutnya, saya berhijrah ke Jakarta selepas melahirkan anak kedua, tetapi saya hamil tanpa sedar, tidak lama kemudian," katanya kepada BH Online.

Isteri kepada pelakon Azad Jasmin memberitahu, dia bakal menghasilkan album di bawah naungan syarikat rakaman, PT Nagaswara Sakti selain diberi peluang membintangi drama atau sinetron, Ramadan ini.

Eira berkata, dia juga perlu menunaikan janji untuk menyelesaikan rakaman lagu kedua berjudul Say ciptaan dan lirik dihasilkan komposer Indonesia, Endrru.

"Saya pernah merakamkan lagu Masih Ada Jodoh dua tahun lalu, tetapi tidak sempat dipromosikan," katanya yang ditemui selepas majlis pelancaran produk kesihatannya, Seri Lady di The Sanggul di sini, hari ini.

Eira yang yang melonjak nama menerusi drama Bara dan Cinta Balqis itu berkata, keputusan besar yang diambil untuk berhijrah ke Jakarta adalah atas doa, restu dan semangat suami.

"Kalau diikutkan, saya hanya mahu duduk di rumah menjaga tiga cahaya mata, apatah saya baru saja melahirkan anak ketiga.

"Bagaimanapun, Azad memberi semangat untuk saya melebarkan sayap ke Jakarta. Alhamdulillah, rumah dan kenderaan disediakan untuk saya.

"Saya akan ke Jakarta, lusa untuk rakaman lagu single kedua, tetapi kembali semula selepas urusan kerja selesai dan membuat persiapan berpindah," katanya.
Quote Star_el 26-3-2019 11:39 AM
ewww tu dahla patung budak kan?
pedo sangat
tbh aku asyik ingat diorang ni as scammer couple je XD
Quote Babanana 26-3-2019 12:02 PM
Kalau pelawak jenis buat lawak modal dia seks je, tak kemana lah.
Quote srisofe 26-3-2019 12:06 PM
Aiyo kalau aku simpan sendiri ja la nk bergambar bodo mcm tu..malu kut
Quote Managerara 26-3-2019 12:12 PM
Kat pesbuk sane tak habis org memuji lawaknye die..rengsa aku!!

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:05 AM GMT+8 , Processed in 0.082307 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top