CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Inilah Busana Yang Sepatutnya Disarungkan Ahad Nanti - Atikah Suhaime

15-3-2019 12:36 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14855| Komen: 59|Original author: Oleh: LilRose

Description: Berat mata memandang, berat lagi bahu memikulnya. Bukan semua orang mampu move on dari sebuah perpisahan dengan cepat dan mudah.


Berat mata memandang, berat lagi bahu memikulnya. Bukan semua orang mampu move on dari sebuah perpisahan dengan cepat dan mudah.

Dalam kemas kini terbaru di Instagram Storynya, Atikah Suhaime dilihat agak kecewa dan terkilan apabila menyarungkan beberapa busana pengangtin yang sepatutnya digayakan dalam majlis pada hujung minggu ini.








Nampaknya, ia akan mengambil masa untuk Atikah bangkit kembali dari kesedihannya itu.





Dalam masa sama, Atikah berterima kasih kepada bekas tunangnya, Awi Rafael kerana menjaganya dengan baik sepanjang mengikat tali pertunangan.

Dia juga berharap agar perhubungan persahabatan antara mereka tidak akan putus.


Kredit foto: IG Atikah Suhaime

Nak buat macam mana lagi, terpaksa reda sajalah apabila hajat tidak kesampaian. Apapun, semoga Atikah kuat menghadapi dugaan yang melanda. - CARI
9

Bagus
6

Marah
8

Terkejut
8

Sedih
8

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Thecatnextdoor 15-3-2019 01:01 PM
Fuh sis komen no 1 {:spot{:spot{:spot
Quote Andyscenes 15-3-2019 01:22 PM
X boleh hilangkan rasa pelik dalam diri since tgk pic dia naked
Quote pavlovachoc 15-3-2019 01:26 PM
sedihnya .. bertabahla
Quote bulan_gerhana 15-3-2019 01:36 PM
ooo dah putus tunang ke?? eh ape punca.. iols lama x jengah bod ni.. kesibukan melanda.. ni pun mak nak release tension kejap..huhu
Quote Syzx18 15-3-2019 01:44 PM
Setuju sgt dgn atikah, never ever plan to have wedding ke ape2 event yg suwit muwit on your bday, takut x menjadi je. Sedih oo...
Btw iols x ketahuan pulak dia dah putus tunang. Bertabahlah dik.
Quote LadyCarefree 15-3-2019 02:00 PM
Andyscenes replied at 15-3-2019 01:22 PM
X boleh hilangkan rasa pelik dalam diri since tgk pic dia naked

Best ke? Tetek pon mcm xde
Quote lifeline 15-3-2019 02:03 PM
apsal eh dia putus tunangn ngn si awi tu
beberapa hari sblom weding pulak tu?

btw cecantik gak wedding dress beliau
Quote Mleeen82 15-3-2019 02:10 PM
Quote buapakperut 15-3-2019 02:23 PM
cantik baju kecuali yang no 2 tu. dah tak jadi kahwen, jadi kenangan la saja. iols rasa dorang takdela in love sangat. macam kurang chemistry pun ye. kalo tak haruslah sheol meratap hiba macam zulin aziz yang tah ye ke idok tu
Quote WandaMi 15-3-2019 02:26 PM
Sedih.. kwn aku pn ada yg putus tunang dkt2 nak kawen
Quote aza 15-3-2019 02:29 PM
mcam cerita yang dia belakon tu je, alif satar siti nordiana ngan dia.. cita apa yer.. cinta musim salju kot.. gitu la.. dia pun tak jadi kawen dalam cerita tu.
Quote tupperwarepink 15-3-2019 02:34 PM
kesiannya x berjodohan
semoga dapat jodoh yang lebih baik
Quote Yeehaw 15-3-2019 02:48 PM
Be strong atikah
Quote AbukRokok 15-3-2019 02:52 PM
ala siannye... meh come to daddy
Quote AbukRokok 15-3-2019 02:53 PM

bakat boleh dipupuk
bukit boleh dibentuk

Quote idayusoff 15-3-2019 03:01 PM
ala kesian pulak..semoga dua2 dpt jodoh yg lebih baik lg ye..takmo sedih2
Quote kaklong32 15-3-2019 03:12 PM
baju ke3 tu lawaaa
sabo lah ye dek
ada hikmahnya
Quote Andyscenes 15-3-2019 03:29 PM
LadyCarefree replied at 15-3-2019 02:00 PM
Best ke? Tetek pon mcm xde

Haha.. best tu tak la. Contoh mcm aku tenampak kau bogel depan aku, pastu aku jadi sengan bila jumpa kau n berborak dengan kau, walaupun bernafsu tapi susah nak explain
Quote manehnya 15-3-2019 03:30 PM
sian nya.. cantik baju2 tu.. tapi dah x dak jodoh..

Lihat semua komen(59)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:20 PM GMT+8 , Processed in 0.103804 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top