CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Mana Che Ta?" - Netizen Speku Che Ta Tak Mesra Dengan Ibu Mertua, Tapi Rupanya..

14-3-2019 04:47 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 12233| Komen: 54|Original author: Oleh: MieJo

Description: Pelakon dan pengacara, Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta sememangnya dikenali sebagai seorang yang amat gemar berfesyen dan seringkali mengadakan majlis keraian secara mewah dan eksklu ...
Pelakon dan pengacara, Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta sememangnya dikenali sebagai seorang yang amat gemar berfesyen dan seringkali mengadakan majlis keraian secara mewah dan eksklusif. Namun, baru-baru ini timbul spekulasi yang kurang enak didengar apabila sambutan hari lahir ibu mertuanya hanya diadakan secara sederhana di rumah tanpa kehadiran artis jelita itu.



Perkara ini mula timbul apabila kakak ipar kepada Che Ta, iaitu Shasha Saidin memuat naik video dan beberapa foto di mana dia meraikan sambutan hari lahir yang ke-73 ibunya itu di rumah dan hanya bersama keluarga kecilnya. 


Kredit foto : Ig Shasha Saidin

Persoal ketidakhadiran Zain dan Che Ta..

Kredit foto : Ig Shasha Saidin

Malah, ada yang tertanya-tanya mengenai hubungan Che Ta dan ibu mertuanya itu kerana jarang sekali melihat Che Ta memuat naik gambar bersama ibu kepada suaminya, Zain Saidin

Kredit foto : Ig Shasha Saidin

Komen-komen tersebut mendapat perhatian Sasha yang kemudiannya menjelaskan yang Zain dan Che Ta tidak dapat hadir sekali kerana mereka kini sedang berada di China manakala seorang lagi adik beradik mereka berada di United Kingdom. Tambah Shasha, ibu nya juga merupakan seorang yang sangat merendah diri dan tidak sukakan majlis yang besar.

Kredit foto : Ig Shasha Saidin
Sambutan hari lahir Che Ta baru-baru ini yang sungguh meriah. (Kredit foto : Ig Che Ta)

Macam-macam lah netizen ni. Kalau semua dikongsi di media sosial nanti dikatanya menunjuk. Bila tidak ditunjuk, persoalkan pula kebahagiaan orang tu. -CARI 
6

Bagus
7

Marah
5

Terkejut
6

Sedih
5

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikbawang237 14-3-2019 04:48 PM
slalu nmpk cikta ni beli makanan dekat boomtown
Quote prettyuglybabe 14-3-2019 04:57 PM
cikbawang237 replied at 14-3-2019 04:48 PM
slalu nmpk cikta ni beli makanan dekat boomtown

dah rumah dia pun sebelah boomtown..
jadi tempat makan anok beranok la sana..
Quote virgo19 14-3-2019 05:10 PM
Aku baru je membawang dgn kawan aku semalam, cikta kalau buat mejelis tak pernah nampak family zain, asik family dia je.. tup2 hari ni keluar gosip ni
Quote aderaderker 14-3-2019 05:23 PM
Amboi amboi Che Ta,  pi London Paris berduyun gambaq hang haplod.
Pi China senyap2 je naa..
Quote Acikgomen 14-3-2019 05:34 PM
aderaderker replied at 14-3-2019 05:23 PM
Amboi amboi Che Ta,  pi London Paris berduyun gambaq hang haplod.
Pi China senyap2 je naa..

Ambik stok gucci chanel hermes nak melaram raya ke sis
Quote Sham143 14-3-2019 05:43 PM
Che Nah tk pandai berbahasa inggeris kot..hi..hi..
Quote RatuDunia94 14-3-2019 05:46 PM
Mesti mak zain pelik tgok lifestyle menantu nya yg serba lavish gitu..
Quote Awanku 14-3-2019 05:59 PM
Dgn ini maka disahkan bahawa cerita che ta beli bag copy ori dr china betul... hihi
Quote cicicumel 14-3-2019 07:20 PM
ramai retis g China tp x heboh kat IG. samada beli brg gred AAA atau nk buat produk baru.
Quote miracle_forever 14-3-2019 07:27 PM
aderaderker replied at 14-3-2019 05:23 PM
Amboi amboi Che Ta,  pi London Paris berduyun gambaq hang haplod.
Pi China senyap2 je naa..


teringwt masa kecoh kes driver dia mggu lps, ada forummer yg komen che ta mmg mcm tu.. kalau gi europe tiap saat nak upload.. gi china senyap sunyi je. dia pi borong handbag baru kot. tak pun stok zappatos zain tu
Quote PongKang 14-3-2019 11:04 PM
Sham143: Che Nah tk pandai berbahasa inggeris kot..hi..hi..


Baru nak taip.. dah ada yang tulis... hehe setuju sgt! {:good
Quote newyork 14-3-2019 11:10 PM
Bukan dia takleh pi obersee ke kes lhdn? Ke dah selesai?
Quote makneng 14-3-2019 11:14 PM
Double standard sgt nekta ek.. Best apa pi China.. Tipikal meleis mmg hadap Europe countries je eh.. Kosser ah
Quote kikiharris 14-3-2019 11:23 PM
Iols sorang je ke pening tgk sasha suka letak hashtag panjang berjela
Apapon happy bday aunty!
Quote aleesyasofia 14-3-2019 11:40 PM
bkn ke katanya sheolss tak blh g oversea..??
Quote pearl.silver 14-3-2019 11:59 PM
Mak zain muka kecik je.. Cute mcm ecah plak..
Quote Mamidingdong 15-3-2019 12:06 AM
cicicumel replied at 14-3-2019 07:20 PM
ramai retis g China tp x heboh kat IG. samada beli brg gred AAA atau nk buat produk baru.

sat lagi kena 'Fufu' dgn streetwearbusted
Quote hotmak 15-3-2019 12:15 AM
happy birthday aunty, ala kot makcik tak kisah, netizen pulak sibuk tanya menantu mana menantu mana

rasanya yg kata abang tu, abang dorang yg dulu kawin dgn hana tu kan, abang seibu rasanya
Quote asmara_me 15-3-2019 09:10 AM
kalau family members, dah sah2 kita tahu bila birthday kan, memang lah xyah sambut sangat, tapi for parents terutamanya, dan dan tu gak korg g berjalan, macam xde tarikh lain kan kan kan kan .. sice ce ta tu mmg semua nak show off

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:37 PM GMT+8 , Processed in 0.088864 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top