CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Nak Menang Gold Bar?

20-3-2019 04:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 5135| Komen: 14

Description: Anda mahu menang gold bar?Mahu hadiahkan pada orang tersayang atau buat kejutan pada mereka?Jom sertai peraduan SHARE ARTIKEL CARI MENANG GOLD BAR, mana tahu anda mungkin pemenang bertuah yang kami c ...


Anda nak menang gold bar?


Mahu hadiahkan pada orang tersayang atau buat kejutan pada mereka?

Jom sertai peraduan SHARE ARTIKEL CARI & MENANG GOLD BAR, mana tahu anda mungkin pemenang bertuah yang kami cari. 

Bagaimana? Lihat cara-caranya seperti di bawah:




PENTING!!
Untuk sertai, isi butiran anda dalam Google Form, KLIK DI SINI.



Peraturan:
1. Terbuka kepada semua warga Malaysia.
2. Penyertaan adalah tiada had, anda boleh share sebanyak mana pun link artikel CARI (KLIK DI SINI UTK PILIH ARTIKEL PORTAL CARIdi Facebook anda.
3. Namun, hanya 10 link (posting di wall anda, bukan link CARI/ Warrior) terbanyak anda diterima sebagai penyertaan dan anda perlu masukkan link tersebut dalam borang penyertaan
4. Minimum share (perkongsian) ialah 50 share, jika kurang daripada ini maka tidak layak menang.
5. Hantar penyertaan anda selewat-lewatnya 30 April 2019.
6. Pihak CARI berhak melanjutkan tarikh pertandingan jika tiada pemenang yang layak. 

3

Bagus
3

Marah
6

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (20 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • AJMatt

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ferr_Remy 20-3-2019 04:49 PM
Nak nak nak!!
Quote safriehalim 20-3-2019 04:51 PM
Lantik org yg betul jadi admin fb Cari, pasti lebih 50 share sehari utk 1 Artikel.
Quote afidahhb 20-3-2019 05:21 PM
Giler xnak gold bar {:hooray
Quote bellaa 20-3-2019 05:32 PM
nakkkkk !                          
Quote sheqim 3-4-2019 02:41 PM
Xde fb, malas pulak nk bukak acct fb..
Quote meow_tompok 3-4-2019 04:50 PM
malasla nak main fb.... fb so yesterday
Quote GigaMom 3-4-2019 04:54 PM
Nak je gold bar. Tp x pernah yakin sgt dgn permainan camni. Terasa sedih if terbaca wall kawan2 yg gigih share benda.ginii.  {:thief
Quote muggleDylla 3-4-2019 06:15 PM
yg gigih blh la ni..50 share ko..
Quote CARI-MAMS 4-4-2019 11:49 AM
ini contoh cara share di fb masing2:



Capture.JPG

Capture2.JPG
Quote CARI-MAMS 4-4-2019 01:02 PM
muggleDylla replied at 3-4-2019 06:15 PM
yg gigih blh la ni..50 share ko..

tak susah pun awak...contoh harini awk letak 1 artikel CARI kt wall awak..

buat benda yg sama dlm beberapa kali..contohnya 4-5 hari....nnt tgk la jumlah TOTAL share yg awak dpt tu (daripada semua artikel yg awak letak di wall awak)...mgkin blh dpt lebih 50 shares..
Quote top5complete 5-4-2019 09:21 PM
wajib kena ada 10 link ke?
Quote top5complete 5-4-2019 09:27 PM
WAJIB 10 LINK KE?

1 LINK = 50 SHARE

10 LINK = 500 SHARE

ATAU MACAM MANA?
Quote CARI-MAMS 8-4-2019 04:32 PM
bukan...jika 1 link awak = 50 shares, maka sudah cukup....

jika tidak, kena ada 10 link= 50 shares....pokoknya nak 50 shares minimum, 10 link tu maximum...
Quote bananes 18-6-2019 03:26 PM
nak  jugakkkk

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:53 AM GMT+8 , Processed in 0.079582 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top