CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Lepas Adik, Abang Pula Masuk Wad" - 2 Minggu Rita Rudaini 'Berumah Tangga' Di Hospital

12-3-2019 05:59 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6012| Komen: 34|Original author: Oleh: LilRose

Description: Hati ibu mana tidak gundah-gulana selepas seorang, seorang anak kesayangan terpaksa dimasukkan ke hospital.
Kredit foto: IG Rita Rudaini


Hati ibu mana tidak gundah-gulana selepas seorang, seorang anak kesayangan terpaksa dimasukkan ke hospital.



Menerusi Instagramnya, pelakon Rita Rudaini berkongsi mengenai kesihatan anak sulungnya, Airit Rayyan Rizqin yang dimasukkan ke hospital akibat jangkitan Rota Virus selepas anak keduanya, Airit Qaqa Arjuna dibenarkan keluar hospital.

"Lepas Qaqa kena Influenza B, petang adik keluar, esok abang Ryan pula masuk akibat jangkitan virus Rota," tulisnya.







Rata-rata netizen bersimpati dan mendoakan supaya anaknya itu cepat sembuh. - CARI
6

Bagus
7

Marah
6

Terkejut
9

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote munchkin 12-3-2019 06:26 PM
Dah keluarkan kan? Dah pergi bercuti dah pun ke mana tu hari ada kat ig dia
Quote nolya 12-3-2019 07:33 PM
Sabar ajelah Rita.  Bukan mudah menjadi ibu tunggal yg harus hadapi segala masalah seorang diri.  Begitulah Allah menguji kekuatan dn ketabahan seseorang.  Pengalaman itu kelak akan menjadikan Rita lebih dewasa dn matang untuk menghadapi segala dugaan dn rintangan.  InsyaAllah,  ada hikmah di sebaliknya.  Dlm pada itu,  kawal hati, kawal perasaan dan kawal juga kalimat.  Yakini Allah sentiasa ada membantu,  maka berdoa banyak2 tapi jgn cakap banyak2.
Quote guesswho09 12-3-2019 07:34 PM
Wad mcm kat prince court
Quote TravellingBear 12-3-2019 07:41 PM
Apasal nama virus sama dgn nama sheols yg uolss semua nick kan
Quote TravellingBear 12-3-2019 07:41 PM
Apasal nama virus sama dgn nama sheols yg uolss semua nick kan
Quote RatuDunia94 12-3-2019 08:02 PM
Knp dgn tgn anak sheols tu??
Quote Sazida 12-3-2019 08:03 PM
guesswho09 replied at 12-3-2019 07:34 PM
Wad mcm kat prince court

Prince court ni hosp swasta paling mhl kt mesia ke? Ke ada lg yg lagi mahal? Tgk retis majority pegi prince court
Quote teen_angelJB 12-3-2019 09:31 PM
RatuDunia94: Knp dgn tgn anak sheols tu??

Nk drip air kaka...
Bebudak mmg selalu cam tu sebb tgn depa ni gatai nk mncabut..so kena balut over sikit...
Quote cikgujun 12-3-2019 11:11 PM
Sazida replied at 12-3-2019 08:03 PM
Prince court ni hosp swasta paling mhl kt mesia ke? Ke ada lg yg lagi mahal? Tgk retis majority pe ...

Pantai Bangsar lg mahal, fan doctor2 lg bagus & berpengalaman
Quote kiambang 12-3-2019 11:14 PM
munchkin replied at 12-3-2019 06:26 PM
Dah keluarkan kan? Dah pergi bercuti dah pun ke mana tu hari ada kat ig dia

Tempat shooting rasanya sebab tak nampak Ryan .. dik mok je kelihatan .
Quote guesswho09 12-3-2019 11:29 PM
Sazida replied at 12-3-2019 08:03 PM
Prince court ni hosp swasta paling mhl kt mesia ke? Ke ada lg yg lagi mahal? Tgk retis majority pe ...

Lebih kurang dgn hospital swastw yg lain
Quote munchkin 12-3-2019 11:43 PM
kiambang replied at 12-3-2019 11:14 PM
Tempat shooting rasanya sebab tak nampak Ryan .. dik mok je kelihatan .

Ah ah. Dik mok kurus tiggi satu pic tu macam arjuna pulak. Masih kat hospital lah anak tu. Moga segera sembuhhhhhh
Quote doubleA 13-3-2019 01:41 AM
Gws rayyan
Quote blekkep 13-3-2019 08:10 AM
munchkin replied at 12-3-2019 11:43 PM
Ah ah. Dik mok kurus tiggi satu pic tu macam arjuna pulak. Masih kat hospital lah anak tu. Moga se ...

dh discaj dh...before die up pic lg
Quote azimodin 13-3-2019 08:38 AM
cikgujun replied at 12-3-2019 11:11 PM
Pantai Bangsar lg mahal, fan doctor2 lg bagus & berpengalaman

SJMC pon mahal. Doctor dah tua2, nama pon dato'/Datin gichew. Tapi parking mmg susah nakmatei tak kira masa
Quote OsHiN_hOnEy 13-3-2019 08:43 AM
cikgujun replied at 12-3-2019 11:11 PM
Pantai Bangsar lg mahal, fan doctor2 lg bagus & berpengalaman

A&E pantai tu sedih sgt keadaan dia, tak menampakkan sisi area mewah pun
Quote eyansss 13-3-2019 08:44 AM
Sazida replied at 12-3-2019 08:03 PM
Prince court ni hosp swasta paling mhl kt mesia ke? Ke ada lg yg lagi mahal? Tgk retis majority pe ...

it depends on treatment jugak...  dan doc...  haritu anak aku admitted kat gleaneagles, lagi mahal dari pcmc...  kalau bersalin, columbia asia puchong lebih kurang harga ngan pcmc...  kawan aku bersalin kat pantai bill lagi tinggi...  tapi aku suka pcmc sebab bilik luas...  pastu paed anak aku kat sini n ortho yang aku suka pun kat sini..:
Quote cikgujun 13-3-2019 09:47 AM
azimodin replied at 13-3-2019 08:38 AM
SJMC pon mahal. Doctor dah tua2, nama pon dato'/Datin gichew. Tapi parking mmg susah nakmatei tak  ...

Yup SJMC mmg mahal gilers, lagi mahal dr PCMC
I dilahirkan di SJMC, dulu mana ada private hosp bnyk sgt, so my mom dok jauh pun sanggup ke SJMC, i adik beradik semua born in sjmc
Quote chicozinn 13-3-2019 10:01 AM
terkesima meollss bila baca komen korang satu2 ni..meollss nk jejak kaki trun kat parking lot spital swasta pun pkir 100x sbb pkir duit beribu-riban..uhuk3

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 04:18 PM GMT+8 , Processed in 0.209558 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top