CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Selepas Khloe Kardashian Dicurangi, Kini Giliran Kylie Pula!

7-3-2019 12:25 PM| Diterbitkan: bawangkecik| Dilihat: 7346| Komen: 35|Original author: Oleh: intan

Description: Jika anda peminat keluarga besar Kardashian serta sering mengikuti perkembangan selebriti adik-beradik itu, pasti tidak terlepas mengenai Khloe Kardashian yang dicurangi Tristan Thompson dengan sahaba ...


Jika anda peminat keluarga besar Kardashian serta sering mengikuti perkembangan selebriti adik-beradik itu, pasti tidak terlepas mengenai Khloe Kardashian yang dicurangi Tristan Thompson dengan sahabat baik adiknya sendiri, iaitu Jordyn Woods yang berteman rapat dengan Kylie Jenner

Kini, Jordyn dikatakan telah dipulaukan oleh keluarga Kardashian dek peristiwa tersebut. Malah, produk kolaborasi kosmetik antara Kylie dan Jordyn juga telah diturunkan harganya secara mendadak di laman web KylieCosmetics.com atas sebagai tanda protes.



Kini, desas-desus bertiup di udara Holywood apabila kekasih Kylie, iaitu Travis Scott juga dilaporkan curang. Sejauh manakah kebenaran berita ini?

Menurut laporan E!, Kylie menuduh Travis curang selepas menemui sesuatu yang mencurigakan di Instagram Travis.



Jurucakap Travis menolak dakwaan tersebut dan dikatakan, dia telah membatalkan konsert dan terbang pulang ke Los Angeles. Malah, Travis juga telah memadam laman IG miliknya untuk menunjukkan bahawa dia tidak curang seperti didakwa.



Sumber menyatakan bahawa perbuatan Travis itu membuatkan Kylie 'reda' dan 'kembali' semula untuk mempercayai Travis. Atau dengan kata lain, Travis Scott dan Kylie masih lagi bersama!

Selain itu, sumber turut menyatakan bahawa kejadian curang yang berlaku terhadap ahli keluarganya membuatkan Kylie berasa sangat emosi dan sedih kerana melibatkan sahabat baiknya. 

Ketiadaan Travis yang terlibat dalam konsert jelajahnya membuatkan situasi semakin buruk. Dengan kembalinya Travis, dilaporkan keadaan kembali pulih dan bahagia bersama anak mereka, Stormi Webster.




Pernahkah anda membuatkan kekasih anda menggelabah dan terus memadam laman IGnya? Kylie saja yang mampu okey! - CARI
8

Bagus
8

Marah
4

Terkejut
4

Sedih
1

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meteorspeed 7-3-2019 12:31 PM
anak beranak suka black..
Quote buragazz 7-3-2019 12:40 PM

Suka black yang ghuper tak semenggah..
Quote meteorspeed 7-3-2019 01:02 PM
buragazz replied at 7-3-2019 12:40 PM
Suka black yang ghuper tak semenggah..

kan..muka pecah tembok mungkin "senjata" nya pasti senak hehehe
Quote buapakperut 7-3-2019 01:09 PM
dorang ni suka sangat niggah, niggah amerika mana cukup satu lobang ja. yang bapak anak kylie tu dahle macam hobo
Quote buragazz 7-3-2019 01:13 PM
meteorspeed replied at 7-3-2019 01:02 PM
kan..muka pecah tembok mungkin "senjata" nya pasti senak hehehe

Yup...
Quote Juju89 7-3-2019 02:09 PM
Cantik,kaya, berpendapatan tinggi ,terkenal kenapa masih di curangi lagi?
Quote chicozinn 7-3-2019 02:24 PM
dorang ni mmg ske taste2 nigga ke?dri kimK melarat smpai ke kylie lak..

aku sbenarnya ksian kt kylie byak sgt alter muka pstu ade anak diusia remaja walaupun ade duit byak tpi hidup bebas zaman remaja tu xde sbab trikat ngn anak..
Quote MadameOnion 7-3-2019 03:05 PM
muka tua kylie ni
Quote luvemedaa 7-3-2019 03:14 PM
Ke gimik sajorkk
Quote RatuDunia94 7-3-2019 04:35 PM
Ujung2 anak nya mcm muka cucu peneroka felda jah..
Quote munchkin 7-3-2019 04:35 PM
Baru aku tahu bf si khloe ni tinggalkan kekasih pregnant utk bersama khloe.

Khloe ni sebijik cam bella blame semua pompuan. Jantan dia tak blame pulak
Quote joy_ah 7-3-2019 07:56 PM
Aku ingatkan kanye yang bakalan curang. Masih kekal setia rupanya orang tua tu pada kim ye.
Quote armin 7-3-2019 08:04 PM
Juju89: Cantik,kaya, berpendapatan tinggi ,terkenal kenapa masih di curangi lagi?

Sebab taste ghetto pprt hauk. Pilih jantan jenis tak classy
Quote armin 7-3-2019 08:05 PM
RatuDunia94: Ujung2 anak nya mcm muka cucu peneroka felda jah..

Adoi tergelak iols baca komen chuols
Quote BungaCitra 7-3-2019 11:36 PM
ada jugeekk retis mesia yg perasaan ala ala family kim
Quote annehuda 8-3-2019 09:50 AM
joy_ah replied at 7-3-2019 07:56 PM
Aku ingatkan kanye yang bakalan curang. Masih kekal setia rupanya orang tua tu pada kim ye.

sbb kanye tu ada sakit mental kot. sbb tu tak curang. hahaha
Quote annehuda 8-3-2019 09:54 AM
kylie pun rampas travis scott dr kawan baik die jugak. kawan baik die tu nama Justine Skye. Justine ni mmg crush ngan travis scott dr 2015 lg. skali tu jadi baby daddy si kylie plop. senyap2 sheols unfollow kylie kt insta last year


Quote rifaa 8-3-2019 04:09 PM
sebab tu kalo ada boifreng, jangan gedik2 tunjuk kat bestfren
peram je boifreng tu sampai hari nak kawen.
kang xpepasal kena cilok camni, terpaksa putus kawan.
Quote bellaa 9-3-2019 05:59 PM
Hauk sgt taste sepamili.

Lihat semua komen(35)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 09:19 PM GMT+8 , Processed in 0.074533 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top