CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Filem & Drama Lihat artikel

Diari Ramadhan Rafique Bakal Kembali Pada Ramadhan Tahun Ini!

19-2-2019 12:03 PM| Diterbitkan: hafiz.ahmad| Dilihat: 13786| Komen: 81|Original author: Oleh:hafiz.ahmad

Description: Siapa masih ingat lagu ini tatkala sedang berbuka puasa masa zaman kecil-kecil dahulu? Drama TV3 yang bertajuk Diari Ramadhan Rafique ini popular sekitar tahun 2007 yang mengisahkan Rafique yang berpu ...


Siapa masih ingat lagu ini tatkala sedang berbuka puasa masa zaman kecil-kecil dahulu? Drama TV3 yang bertajuk Diari Ramadhan Rafique ini popular sekitar tahun 2007 yang mengisahkan Rafique yang berpuasa di kampungnya setelah pulang dari luar negara.

Antara pelakon yang membintangi drama meletup ini ialah Mirsad Hassan Kulasic, Rozita Che Wan dan Roy Azman. Tipulah kalau anda semua tak rindu drama ni!

Kredit foto: Instagram Country Universal

Buat peminat drama ini, ada berita baik untuk anda! Diari Ramadhan Rafique bakal kembali pada bulan Ramadhan tahun ini. Berita ini dimaklumkan sendiri oleh pihak production Country Universal di laman Instagram mereka. 



Lepas ni terubat sedikit rindu kita semua pada zaman childhood ya tak? Share artikel ni bagi ramai lagi yang tahu okay! -CARI
10

Bagus
11

Marah
13

Terkejut
10

Sedih
12

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 19-2-2019 12:05 PM
tak sabar aku nk tgk drama ni...rindu zaman kanak2
Quote MadameOnion 19-2-2019 12:15 PM
comelnya sarah ..kuih yang nak masuk mulut sarah
Quote gujiwa 19-2-2019 12:17 PM
Musim 3 la kan..
tapi suka yang musim pertama..

iols suke tgk che ta gelak tak ingat..
Quote Arry 19-2-2019 12:23 PM
suka Cheta masa tu... cantik, tak yah mekap berkati
Quote gelas_pelastik 19-2-2019 12:25 PM
can't wait
Quote archerfahid 19-2-2019 12:26 PM
Comelnya amek gmbr pose trobek..tp norish karman x de dlm gmbr tu

N kurusnya rafiquee...x sabar nk tgk.
Dulu citer nie penuh ngan nilai kekeluargaan n che sgt ayu ngan kurung cotton
Quote puteribaya 19-2-2019 12:42 PM
Arry replied at 19-2-2019 12:23 PM
suka Cheta masa tu... cantik, tak yah mekap berkati

me too nampak ori..cantik gila..kedesaan..melayu terakhir
Quote Suchi 19-2-2019 12:43 PM
Kenapa rumah batu tak guna rumah papan dah ker?
Kali ni che ta dah ade cucu2 plak kot.
Quote tintalangit 19-2-2019 12:51 PM
Masa tu zack zaidi terserlah aura Hero Remaja nya masa 2007 tu...

lepas heols aktif berpesatuan....makin sihat heols....
Quote miracle_forever 19-2-2019 12:51 PM
Arry replied at 19-2-2019 12:23 PM
suka Cheta masa tu... cantik, tak yah mekap berkati

kan masa tu che ta nmpk ayu & sweet sgt..dgn kurung cotton. simple je xde ropol2 mcm xmas tree.
Quote tintalangit 19-2-2019 12:54 PM
Edited by tintalangit at 19-2-2019 12:55 PM
Suchi replied at 19-2-2019 12:43 PM
Kenapa rumah batu tak guna rumah papan dah ker?
Kali ni che ta dah ade cucu2 plak kot.


dah lepas 12 tahun masing2 dah kayalah buat rumah batu
Quote laksmanabentan 19-2-2019 12:54 PM
acik norish karman tak nak buat comeback berlakon ker?
Quote September14 19-2-2019 12:54 PM
Zed  dlu kemain hensem tp hrtu nmpk kt mrt aduhai nper x jg imej tu.. tp cter ni mmg best teringt ptg2 layan sblm bbuke
Quote tintalangit 19-2-2019 12:57 PM
Yang body maintain cuma che ta dan Normah Damanhuri je yach
Quote fadz84 19-2-2019 01:10 PM
NK jd mak rafique dlm cite ni? Kalau dia xde, sape yg ganti? Xkn xde scene maknya plak kn.. ke scene maknya dh migrate g oversea pastu rafique blk kg nk visit sedara mara je..
Quote shania88 19-2-2019 01:14 PM
takkk sabbbarrrrrrrrrrrrrrrr
cite feberet time  dulu nih
den baru masuk u nih..cite ni kuar je terus sedih sayu..
sebb nak puasa dah jauh dgn family
cite ni lak pasal family

Cheta sgt la cantk dlm cerita ni..punyala simple makeup sikit2 je..natural je
la ni dah jadi cam pokok krismas

yg jadi anak2 che suka buli rafiq sepupu omputih diorng
sara je yg kwn dgn rafiq

yg jadi nenek normah damandhuri nenek yg penyanyang
sara tu time tu umur 5 -4 tahun kot..sekrng ni dah 17-16 tahun besar dah
suka sara time ni..comel&manja..baik hati.. tapi mulut becookkk
Quote alaa 19-2-2019 01:16 PM
saya suka.. saya suka!!
Quote sharlenetexas 19-2-2019 01:19 PM
Best. Tak sabar2 rasanya. Mengingatkan zaman iols bbnu berpuasa di perantauan
Quote sharlenetexas 19-2-2019 01:20 PM
fadz84 replied at 19-2-2019 01:10 PM
NK jd mak rafique dlm cite ni? Kalau dia xde, sape yg ganti? Xkn xde scene maknya plak kn.. ke scene ...

Bak kata komen ig tokpitput, takde gambar gantung bunga ala2 rani mukherjee ke?

Lihat semua komen(81)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:10 AM GMT+8 , Processed in 0.074796 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top