CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Niena Baharun Macam Kacukan Mat Saleh!

19-2-2019 11:47 AM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 12930| Komen: 55|Original author: Oleh: top5complete

Description: Baru-baru ini Niena Baharu atau Datin Niena telah memuat naik gambar anak pertamanya di akaun instagram.Foto anak pertamanya itu mendapat pelbagai komen daripada netizen setiap kali Niena memuat naik ...
Baru-baru ini Niena Baharun atau Datin Niena telah memuat naik gambar anak pertamanya di akaun instagram.

Foto anak pertamanya itu mendapat pelbagai komen daripada netizen setiap kali Niena memuat naik foto baru.



Tidak dinafikan wajah anaknya betul-betul macam anak kacukan mat saleh. 

Nama anaknya adalah Adiel Mikael. Jom kita tengok gambar di bawah ini.



Ini pula adalah gambar Niena ketika dia sarat mengandung.


Antara komen komen netizen:

Untuk pengetahuan anda, Niena baharun yang popular menerusi drama "Jangan Benci cintaku" tiba-tiba lesap dari industri hiburan tanah air adalah kerana dia ingin memberi fokus kepada anak pertamanya. 

Mungkin lepas setahun Niena akan aktif kembali dalam industri ini. -CARI
5

Bagus
7

Marah
4

Terkejut
8

Sedih
5

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote None68 19-2-2019 11:54 AM
Naper nak mention klu mcm mat saleh? Klu mcm melayu x cukup cantik ke? X kagum langsung.
Quote chicozinn 19-2-2019 12:02 PM
aku ingat syura versi bibior tipis tadi..huhuhu
Quote lee_sakura 19-2-2019 12:04 PM
sbb anak dia putih je nampak mcm makt saleh, ce warna cekelat nampak la mcm melayu jawa
Quote naina 19-2-2019 12:07 PM
Uikss nampak.mcm anak omputih betolla.
Mak pak muka melayu tulen asli je
Awat anak nampak lain
Quote noor2 19-2-2019 12:15 PM
naina replied at 19-2-2019 12:07 PM
Uikss nampak.mcm anak omputih betolla.
Mak pak muka melayu tulen asli je
Awat anak nampak lain


Memang selalu mcm tu....mcm adik akak lahir anaknya kembar perempuan. .muka mmg macam mat saleh masa kecil. Sebab kulit putih dan bentuk muka pun mcm mat saleh. ..semua yg tengok tegur muka mcm mat saleh. ...sekarang budak2 tu dah umur 20 tahun. .hehe ..makin besar makin muka Melayu dah..tapi hidung tetap tinggi dan mata besar. .kulit putih. ..tapi x mcm.mat saleh dah. ..
Quote nisako 19-2-2019 12:31 PM
ape yang mat salehnye??????????
Quote rosannazmia 19-2-2019 12:42 PM
Niena baharun ni bkn yg laki dia dato muda yg main kayu tiga tu ke? Meols konfius!! Amponnn yach!
Quote kembarsiti 19-2-2019 01:25 PM
rosannazmia replied at 19-2-2019 12:42 PM
Niena baharun ni bkn yg laki dia dato muda yg main kayu tiga tu ke? Meols konfius!! Amponnn yach!

Tu elvina mohamad kak!  Dlm Melodi kelmarin kate dh settle... Die maafkan laki die...btw yg niena ni pun,  laki die mmg beli title datuk. Utk kelangsungan bisnes katenya... Laki die ni pun org kuat Umno bahagian. Kabel kuat hishamuddin katenya.. Sekian.
Quote babycc 19-2-2019 02:06 PM
None68 replied at 19-2-2019 11:54 AM
Naper nak mention klu mcm mat saleh? Klu mcm melayu x cukup cantik ke? X kagum langsung.

Tu satu.. kalau anak tugelap leh lak kata muka jawa.. pdhal aku ngan sepupu2 aku yg org jawa semua berkulit cerah..
Quote rosannazmia 19-2-2019 02:07 PM
kembarsiti replied at 19-2-2019 01:25 PM
Tu elvina mohamad kak!  Dlm Melodi kelmarin kate dh settle... Die maafkan laki die...btw yg niena  ...


Tq dik.. Keke.. Kaka konfius dgn muka2 pelkn baru ni..
Quote BoongaKertas 19-2-2019 02:18 PM
rosannazmia replied at 19-2-2019 04:42 AM
Niena baharun ni bkn yg laki dia dato muda yg main kayu tiga tu ke? Meols konfius!! Amponnn yach!

bukan kaka. hat tu lain, freehair+suami dato. niena baharun ni yg kapten mukhriz tu. iols suka tgk sheols ni sbb muka lembut.
Quote rosannazmia 19-2-2019 02:22 PM
BoongaKertas replied at 19-2-2019 02:18 PM
bukan kaka. hat tu lain, freehair+suami dato. niena baharun ni yg kapten mukhriz tu. iols suka tgk ...

Ok dik. Niena ni yg berlakun dgn abam abdol tu kan? Yelaa niena ni lah.. Hehehe..
Quote BoongaKertas 19-2-2019 02:33 PM
rosannazmia replied at 19-2-2019 06:22 AM
Ok dik. Niena ni yg berlakun dgn abam abdol tu kan? Yelaa niena ni lah.. Hehehe..

eh haah! DAAJ dia berlakon. hahaha! iols suka dia dlm kapten mukhriz tu even mcm gelenyar sikit
Quote watachiwa 19-2-2019 02:33 PM
putih melepak.. tgk omaknya sudah. ore kelate kan ade lah tu darah siam sikit ke ape.
tapi ye lah baby mmg comel jek..
Quote mieymiey 19-2-2019 02:49 PM
Iols konfius muka Niena ni dengan sorang pelakon yang laki dia tua tapi dressing macam BBNU tu. Shima Anuar kan?
Quote RatuDunia94 19-2-2019 02:53 PM
So nk kena speku sheols main dgn mat salleh ke?
Quote apedehal 19-2-2019 02:55 PM
lohh...manede macam mat saleh pun kalau tgk gmbar2 kat ig anak dia tu..biasa je. aduila netizen
Quote aleesyasofia 19-2-2019 02:56 PM
lawa anaknya.. mcm maknya.. putih selepuk..
Quote NeckPillow 19-2-2019 02:58 PM
perlu mention anak seperti mat saleh?
kalau anak seperti negro gimana?
kena buang ke hape...

Lihat semua komen(55)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:56 AM GMT+8 , Processed in 0.078693 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top