CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Sajat Dikafirkan Netizen Sebab Sambut Hari Kekasih Dengan Anak-anak

15-2-2019 02:25 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 4564| Komen: 13|Original author: Oleh: LilRose

Description: Sempena Hari Kekasih, Sajat memuat naik sebuah gambar seksi dengan kapsyen menunjukkan dia menyambut Hari Kekasih bersama anak-anaknya.
Sempena Hari Kekasih, Sajat memuat naik sekeping gambar seksi dengan kapsyen menunjukkan dia menyambut Hari Kekasih bersama anak-anaknya.



Sejak membuka akaun Instagram baru dan menukar namanya kepada Nursajadiah, Sajat sekali lagi mengundang kecaman netizen kerana menyambut Hari Kekasih di mana ia haram untuk diraikan umat Islam.



Bagaimanapun, segelintir netizen tidak dapat menerima dakwaan beberapa netizen yang melabel Sajat sebagai seorang kafir dan murtad.



Kredit foto: IG Sajat

Isu ini bukanlah isu baru kerana banyak selebriti tanah air yang beragama Islam secara terang-terangan meraikannya dan berkongsi di media sosial. Apa pandangan anda? - CARI
3

Bagus
4

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haryatie 15-2-2019 04:02 PM
lantak dia laaa...
Quote fushimi 15-2-2019 04:06 PM
bam jat nak sambut valentine pun korang sibuk
Quote MadameOnion 15-2-2019 04:11 PM
sah2 la dia pondan..takat sambut valentine apa ada hal
Quote None68 15-2-2019 04:49 PM
Kesian pulak aku nengok dia ni..famili dia buat apa je ek..
Quote Beribear 15-2-2019 05:22 PM
Semalam iolss beli kek kat SR, banyak spesis sajat ada kat situ.  Semua kaya2 eikk boleh buat surgery montot ngan tek. Dimples pon dorg buat sekali, kaya nau nau
Quote giyomi 15-2-2019 06:44 PM
Dah pihak berwajib pon masih lagi senyap ttg kejantinaan dia, so apa ada hal dgn valetine ni semua. Ada dia kesah
Quote Themilo 16-2-2019 01:44 PM
None68 replied at 15-2-2019 08:49 AM
Kesian pulak aku nengok dia ni..famili dia buat apa je ek..

family dia menumpang senang dia, so nak cakap apa? dibiarkan je la..
Quote lee_sakura 17-2-2019 12:41 AM
Themilo replied at 16-2-2019 01:44 PM
family dia menumpang senang dia, so nak cakap apa? dibiarkan je la..

ye btoi ada duit semua dihalal kan oleh mak bapaknya
Quote None68 17-2-2019 04:34 AM
Themilo replied at 16-2-2019 01:44 PM
family dia menumpang senang dia, so nak cakap apa? dibiarkan je la..

Gitu ler gayanya ek..adoi doii..
Quote eizarz 17-2-2019 03:49 PM
korang layan dia ni buat apa..mendapat la
Quote Sham143 17-2-2019 06:19 PM
Senang2 aje kafirkan orang..Mcm dia tahu dia mati dalam islam..Subhanallah..
Quote kaklong32 18-2-2019 09:52 AM
jantina pon bleh tukar2, apalah sgt sambut valentine kan bamjat
Quote azie5zoe 18-2-2019 10:26 AM
MadameOnion replied at 15-2-2019 04:11 PM
sah2 la dia pondan..takat sambut valentine apa ada hal

kaaannn...benda kat badan pun dia boleh ubah..inikan cara hidup..tak heran ler...

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 11:41 AM GMT+8 , Processed in 0.119654 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top