CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Best Jadi Janda, Boleh Pegang-pegang Laga Hidung" - Netizen Gesa Fasha Nikah Cepat

15-2-2019 01:22 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 16927| Komen: 91|Original author: Oleh: LilRose

Description: Peminat seni hiburan tanah air tidak asing lagi dengan kemesraan dipamerkan pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang kini menghitung detik menunggu hari bahagia mereka.


Peminat seni hiburan tanah air tidak asing lagi dengan kemesraan dipamerkan pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz yang kini menghitung detik menunggu hari bahagia mereka.

Bagaimanapun, video terbaru mereka mengundang kecaman keras netizen yang kurang senang dengan aksi kemesraan melampau ditunjukkan pasangan itu.



Dah nak melekat bibir masing-masing!



Video sempena Hari Kekasih yang dimuat naik menerusi Instagram Fasha itu memaparkan kemesraan mereka berpelukan dan kelihatan seolah-olah hampir bercumbuan.



Ramai yang kecewa dengan sikap ditunjukkan Fasha dan Aidil meminta pasangan itu cepat-cepat bernikah.



Namun, menerusi ruangan komen ada netizen mendakwa pasangan itu sudah bernikah, tetapi dirahsiakan daripada orang ramai.


Kredit foto: IG Fasha Sandha

Anda rasa mereka sudah berkahwinkah? - CARI
7

Bagus
5

Marah
7

Terkejut
5

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote buapakperut 15-2-2019 01:26 PM
kat belakang kamera maybe dah terlekat
Quote fizamn 15-2-2019 01:42 PM
mmg fasha dari dulu mmg mcm nie.. sebelum kawen lepas kawen dan menjanda... fasha mmg suka main laga laga.. mcm mcm dah dia dah laga..
Quote virgo19 15-2-2019 01:49 PM
Dunia retis sekarang ni macam dah back to zaman 90an kan.. zaman majalah mangga. Selamba buka tudung, menyeksi tunjuk body, berpeluk cium sesama couple.. sebelum2 ni kan mcm sopan je memasing, cover2 semuanya..
Quote cahaya_almas 15-2-2019 01:51 PM
Romantiknya.....tp pelik kan ..gigih jgk nak tyg kenapa....
Quote ira_229 15-2-2019 01:54 PM
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free...soalnya ko ni buat perkara mengundang dosa & ditegur.... betul ke dapat pahala?
Quote boboiyot 15-2-2019 01:56 PM
Artis.....apa la yang diharap sangat.....kang ckp banyak cik kupu2 meroyan.....(bukan semua mcm ni tapi almost kut)
Quote lostfaith 15-2-2019 02:02 PM
Fasha ni tak malu. Itu ajer. Orang lain bertunang bercinta gak. Dia ni over sungguh pastu tunjuk pada semua. Kat belakang lantaklah.kena kecam dia meroyan jawab
Quote Fafafarrahin 15-2-2019 02:05 PM
Die nie saje je nak suruh netizen mambawang taw. Errrr
Quote kiah_mai_pulak 15-2-2019 02:21 PM
Makin merenyamm jandha lahanettt ni sekorrr..
Quote kiah_mai_pulak 15-2-2019 02:22 PM
buapakperut replied at 15-2-2019 01:26 PM
kat belakang kamera maybe dah terlekat

Kan aritu kantoi beg mat ganja ni dlm bilik jandha renyam masa kat bali.. balik kl x menyempat kat airport dh feluk2 sium2. Dasarr jandha garit
Quote kiah_mai_pulak 15-2-2019 02:23 PM
cahaya_almas replied at 15-2-2019 01:51 PM
Romantiknya.....tp pelik kan ..gigih jgk nak tyg kenapa....

Dasar jandha garit lapar perhatian.. nk tunjuk dia la jandha paling bahagia.. mcm x pernah bahagia. Kosserrr
Quote mieymiey 15-2-2019 02:24 PM
Kang kata bodoh, marah.
Quote kiah_mai_pulak 15-2-2019 02:24 PM
ira_229 replied at 15-2-2019 01:54 PM
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free ...

X payah lah nk tegur2 si jandha garit sekor ni, dia mmg x kan ngaku salah.. siap bangga buat dosa, pastu acah2 dpt pahala sbb org mengata dia. Kosserlahhhh
Quote kiah_mai_pulak 15-2-2019 02:25 PM
lostfaith replied at 15-2-2019 02:02 PM
Fasha ni tak malu. Itu ajer. Orang lain bertunang bercinta gak. Dia ni over sungguh pastu tunjuk pad ...

Dh mmg keturunan x tahu malu sejak azali lg si jandha sekor ni
Quote kaklong32 15-2-2019 02:29 PM
kalo btol dah kawen kene la bgtau umum. sbb bleh menimbulkan fitnah

plus, ngko tu selebetriti kannn
Quote cikatilia 15-2-2019 02:39 PM
birah la hai janda sorg ni

dalam 1 malaysia dia sorg aje ke janda birah?
ke ada lagik? maybe x pemes?

Quote Acik2kepam 15-2-2019 02:42 PM
Nikah pebendanya bukan ke dia sendiri umumkan kat paper aritu nak nikah hujung bulan 3 kat perlis.
Tiap kali kuar gambar mengundang mesti ade la yg bekap kata dah nikah dendiam la itu ini lah.
Quote rosevelvet 15-2-2019 02:44 PM
ira_229 replied at 15-2-2019 01:54 PM
nanti klu kena hencap dengan netizen mulalah ucapkan terima kasih pada mereka sebab bagi pahala free ...

X perlu expect retis utk phm konsep "pahala free" tu. Agaknya sbb tu dia duk tunjuk mcm2 sbb nk pahala free kekdahnya. Kalu gitu, setan iblis yg byk pahala free sbb ramai org duk kutuk deol
Quote Yume 15-2-2019 02:48 PM
Teruskan kebodohan/kesombongan/mendabik dada kamu wahai fasha ... terserlah satu persatu sifat sebenar dia..sejak dia declare pd umum diorg bersama , semakin teruk cara pakaian dan adab kata2 dia. Ini lah penyebab kebrgkalian keluarga ex mertua x boleh nak hadam. Dia sendiri yg minta dibenci dan dikecam..

Lihat semua komen(91)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.089308 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top