CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Polis, Sekolah Siasat Kes Guru Miang Sebar Gambar Di Grup Porno - KPM

15-2-2019 11:51 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7055| Komen: 23

Description: Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) mengesahkan mengenai seorang guru miang yang didakwa mencuri dan menyebarkan gambar gadis di grup porno.
Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) memandang serius mengenai dakwaan seorang guru miang yang didakwa mencuri dan menyebarkan gambar gadis di grup porno seperti tular di laman sosial.




Menurut mStar Online, KPM berkata, pihak sekolah di mana guru berkenaan mengajar telah menjalankan siasatan dalaman berhubung dakwaan itu.

Bagaimanapun, kementerian itu menyerahkan kes berkenaan kepada polis memandangkan guru terbabit telah membuat laporan polis mengenai kejadian.

Terdahulu, tular di Twitter apabila seorang wanita mendakwa terdapat individu memperkenalkannya sebagai pelacur di kumpulan sembang Matscandal.



Menerusi ruangan komen, ramai mengakui lelaki berkenaan merupakan seorang guru dan mendakwanya seorang guru yang gatal.

Namun, guru terbabit mendakwa kejadian itu hanya salah faham.

Guru dikenali sebagai Saufi itu mendakwa dia menyertai kumpulan sembang di aplikasi Telegram berkenaan dengan tujuan untuk memantau masalah sosial yang semakin parah hari ini.


Kredit foto: Twitter

"Apa yang saya lihat pelajar saya terlalu advanced dalam benda-benda macam ini.

"Sebagai guru, saya terpanggil untuk memantau masalah sosial yang berlaku dalam kumpulan sembang seperti itu," jelasnya yang terkilan dengan salah faham ini. - CARI
7

Bagus
4

Marah
6

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 15-2-2019 11:54 AM
Bukak jer lar pic jantan tue. Pic jantan tue bukak baju xde ker, yang? Tolong, yang! Tolong aii, ssstttt...
Quote prettyuglybabe 15-2-2019 12:02 PM
jantan-jantan tu dah sememangnya miang..
but ko pun amik gambar mengundang pastu post kat socmed kejadah..
simpan sendiri-sendiri tak boleh ke?

Quote ellZack 15-2-2019 12:07 PM
Bedah.Cun replied at 15-2-2019 11:54 AM
Bukak jer lar pic jantan tue. Pic jantan tue bukak baju xde ker, yang? Tolong, yang! Tolong aii, sss ...

I boleh confirm-kan laki tu tak hensem pun kak bedah. Tak berbaloi kak bedah nak telan air liur.
Quote buapakperut 15-2-2019 01:17 PM
dalam conversation WhatsApp group tu siap ada yang main indon ewww... jijik lelaki2 ni semua. kesian bini dia. muka cam harem gatal namatey.
Quote cekgihani 15-2-2019 01:57 PM
orang mcm ni patut dibuang keje. sangat tidak bermoral.
jangan nanti haruan makan anak sudah la
Quote kakaro940 15-2-2019 02:27 PM
cikgu2 gatal ni kdg x sedar diri wlupun da di warning masi jgk bt..mmg da jd tabiat kot..
Quote VirginLady 15-2-2019 03:13 PM
sapa rabun like me, turunkan sket spek mata tu..ha buleh la nampak 90% clear muka dia
memang tak ensem pun
Quote susukambingbest 15-2-2019 03:27 PM
Join grup sbb nk memantau msalah sosial lah sgttttt. Saper yg pecaya ckp pervert mcm ni mmg bodo larhhh. Ex studen pun ckp jntan ni miang lg mau tnjuk inesen. Yg pompuan pun bodo ambik pic mcm tu
Quote baghal_bortuqal 15-2-2019 03:32 PM
bak sini cemane nak juin group tu
Quote None68 15-2-2019 04:25 PM
Sama x herot jer yg pompuan pun pakai gitu rupa..yg lelaki biang keladi..ngam la tu, kawenkan aje..nyampah tol.
Quote giyomi 15-2-2019 06:57 PM
hahaha...alasan win, kekonon nak pantau. dah kantoi pandai2 lar cari alasan
Quote samasam90 15-2-2019 07:01 PM
cekgihani replied at 15-2-2019 05:57 AM
orang mcm ni patut dibuang keje. sangat tidak bermoral.
jangan nanti haruan makan anak sudah la

agak2 kena buang atau pindah tempat je? cc @chazey
Quote jazaa100 15-2-2019 07:07 PM
Nasib baik tak bg alasan wassap dia kena hacked
Quote armin 15-2-2019 09:28 PM
So sekolah dah buat apa? Ada baca cikgu ni suka pegang2 student dia. Ramai yg kena. Cikgu mcm ni pun nak simpan? Bahaya kot
Quote AyaqMeloSuam 16-2-2019 02:16 AM
Mcm x munasabah jer alasan bodoh cikgu... {:question
Klau besok2 pulis , kpm ngn mahkamah pircaya jugak xtau le nk kata apa.. dh terang2 wasep cnvsation tu  mngundang sesuatu sgtttt... muka cikgu jantan ni pun mcm kucin miang.. geli lah aku tgk ... xdpt nk bygkn cmna la dia dok wat pevert2 kt bdk2 kelas dia tu.. bdk tu 16 - 17 kot..
Quote precious_chicas 16-2-2019 03:13 AM
dah nak terkantoi tu cukup punya licik je beri alasan tak munasabah. Orang semacam ni patut kena buang je kerja tu sebab access dia terhadap minor terlalu mudah. Hari ni mungkin pegang2 dengan pembaris...esok2 kalau ada pelajar yg naif dah terkena..dah terlambat.
Quote batmana 16-2-2019 07:02 AM
Kalau Tiada tindakan cmni..

nanti org pandang kerjaya cikgu syurga pesalah seks..psl busuk2 pun cume tukar tmpt ajaa
Quote MarryPottet 16-2-2019 10:43 AM
Hanat tu pernah jadi cikgu seni kat smk kiaramas? Mujur hanat tak bagi alasan dia share gambar2 lucah tu sebab menghargai seni tubuh wanita
Quote GigaMom 16-2-2019 01:04 PM
Pic ppuan tuuuu
Mmg sesuai dibuat modal jantan2 sangap

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:31 PM GMT+8 , Processed in 0.084617 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top