CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Yatt Hamzah Diugut Bunuh Kerana Hina Israel

15-2-2019 10:27 AM| Diterbitkan: top5complete| Dilihat: 9177| Komen: 78|Original author: Oleh: top5complete

Description: Yatt Hamzah mendedahkan dia diugut bunuh gara-gara berkongsi kekejaman Israel di laman IG beliau.


Yatt Hamzah mendedahkan dia diugut bunuh gara-gara berkongsi kekejaman Israel di laman IG beliau.

Semalam, Yatt memberitahu dia telah hilang lebih dari 10 ribu pengikut di IG miliknya. Katanya, ini bukan kali pertama kejadian sedemikian berlaku.

"Dulu pun sama, selalu kena macam ni. Siap kena hack dan hilang IG dan FB.

"Ugutan bunuh pun dah pernah dapat. Agak-agak angkara siapa? tapi, saya taki kisah dan tidak berasa takut. Saya tidak akan berhenti," katanya.



Bukan mudah untuk menegakkan keadilan. Yatt berkata, dia tidak akan berputus asa dan tidak sama sekali akan tunduk biarpun nyawa melayang.



Kekejaman rejim zionis semakin hari, semakin meningkat terhadap penduduk palestin. Seluruh dunia sepatutnya membuka mata dan tolonglah boikot terus negara keji itu. - CARI
5

Bagus
8

Marah
4

Terkejut
5

Sedih
8

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • edmorita79

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nanny_1 15-2-2019 11:03 AM

Bukan IG ada cleaning ke untuk fake2 account semua ni? rasanya Siti dengan makcik puaka pun ada jugak turun followers.

acah-acah je yatt sejadah ni.
Quote akumak 15-2-2019 11:12 AM
Dah lama tak dgr cerita dia. Nampak kurang sikit berhashtag kali ni ya
Quote hijau_serindit 15-2-2019 11:13 AM
rasanya sebab IG buat clearance on fake accounts kan? rasanya ramai je yg kongsi pasal kekejaman israel ni. ape istimewanya dia sampai jadi perhatian utk hilang follower?
Quote pngky 15-2-2019 11:19 AM
apa ig dier yer?
Quote mieymiey 15-2-2019 11:27 AM
Gigih nak explain kenapa followers dia berkurang
Quote chicozinn 15-2-2019 11:51 AM
taktik nk bangkit dari kekuburan ke yatt sejadah?
Quote umbut 15-2-2019 12:02 PM
Ko dah knp yatt sejadah.. ko nak up diri ke.. sapa nak bunuh ko.. bkn ig ko famous kat luar negeri pun...propa
Lagipun ig ada buat clearance.. ko jgn perasan
Quote emelia1509 15-2-2019 12:03 PM
Euwww...
Perasannya dia..
Quote azimodin 15-2-2019 12:11 PM
Eww, perasan. Mahathir yang terang2 kutul israel pon x kecoh kena ugut bunuh bagai. koser~~~
Quote kibodwatriuh 15-2-2019 12:25 PM
set-set ni kalau tak syria, pelestin, yizrael, tudung, aurat. kata kunci set-set retis fefeeling pejuang isle.
Quote brastagi 15-2-2019 12:29 PM
habis ko rasa Tun M tu lagi lantanng bersuara aman2 je ke...
Quote GigaMom 15-2-2019 12:45 PM
Ni yg bini curang kn
Quote reddots 15-2-2019 12:58 PM
nanny_1 replied at 15-2-2019 11:03 AM
Bukan IG ada cleaning ke untuk fake2 account semua ni? rasanya Siti dengan makcik puaka pun ada ju ...

Hahhaha kan.. Otak mcm SS.. Bebal jer.. Padahal semlm dh ada news IG buang fake acc.so  ramai yg akan kuramg followers...
Quote kelip2_07 15-2-2019 01:05 PM
yatt kepala melekat nie mmg byk cite
Quote kelip2_07 15-2-2019 01:09 PM

xlah..ati dia tibe2 teralih..minah2 ajet2 warak nie ..xsgka btl perangai
Quote tzerya 15-2-2019 02:05 PM
Uols kenapa panggil sheols yatt sejadah?
Quote namieamuro 15-2-2019 02:07 PM
ajet2 sgt ni yatt..ramai gile kot yg kutuk yahudi terang2..elok je xde ugutan..penting sgt ke nk ugut yatt yg tah siape2 ni

kalau org ugut bunuh pn..plg tidak tun m la yg terang2 kutuk israel dpn2 dan halang israel masok msia..ha tu bru la layak nk terime ugutan sbb tun m bkn who are yus mcm yatt
Quote beta_carotene 15-2-2019 02:11 PM
Yatt sejadah, baring di riba suami sambil selfie dan pontianak di atas pokok
Quote beta_carotene 15-2-2019 02:12 PM
Yatt mengayatt.. yatt makanan tak selera..

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.074140 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top