CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Peminat Kecewa Penat Lelah Janna Nick Sebagai Leftenan Zana Tidak Dihargai Malah Dihina..

14-2-2019 04:56 PM| Diterbitkan: Cari-Amiey| Dilihat: 27552| Komen: 109|Original author: Oleh: MieJo

Description: Umum mengetahui yang hubungan penerbit JS Pictures, Sheila Rusly dan Janna Nick kini sudah tidak seakrab dan semesra dahulu. Jika dahulu, ramai yang mengagumi hubungan mereka yang saling tak ubah sepe ...
Umum mengetahui yang hubungan penerbit JS Pictures, Sheila Rusly dan Janna Nick kini sudah tidak seakrab dan semesra dahulu. Jika dahulu, ramai yang mengagumi hubungan mereka yang saling tak ubah seperti ibu dan anak. 


Kredit foto : Carian Google

Tidak diketahui apakah punca terjadinya perkara ini kerana mereka langsung tidak mahu membuka mulut apabila ditanya mengenainya.

Baru-baru ini timbul spekulasi yang Sheila dikatakan memerli Janna Nick menerusi beberapa entri di Instagram mengenai drama terbaharu terbitan JS Picture, Leftenan Zana dimana Janna merupakan pelakon utama drama tersebut. 

Kredit foto: Carian Google

Walaupun Sheila atau lebih dikenali sebagai Sis telah menyatakan bahawa tiada isu perli memerli yang berlaku, nampaknya peminat Janna masih lagi merasa kecewa. 

Semalam, Janna telah berkongsi video kepayahan yang dilalui olehnya sepanjang membawa watak Leftenan Zana tersebut. Video tersebut mendapat perhatian ramai terutama peminat Janna yang sedih dan kecewa kerana penat lelah pelakon kesayangan mereka itu tidak mendapat pengiktirafan JS Picture. 


Penat tidak dihargai malah dihina..

Kredit foto: Instagram Janna Nick

Tengok Leftenan Zana kerana Janna Nick pelakon utama..

Kredit foto: Instagram Janna Nick

Harap hubungan mereka kembali pulih..

Kredit foto: Instagram Janna Nick

Apa pun masalah yang dihadapi oleh Janna dan Sheila, diharap mereka dapat menyelesaikannya secara baik. Seronok melihat keakraban mereka sebelum ini. Doakan yang baik-baik sahaja! -CARI
5

Bagus
5

Marah
7

Terkejut
8

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matbad 14-2-2019 05:02 PM
Marketing ja ni buat2 la gaduh..mcm politik lerrrr
Quote kaklong32 14-2-2019 05:43 PM
ala propa je ni nak suruh org tgk drama dia
Quote sharlenetexas 14-2-2019 06:11 PM
@PristineOne Tentera wanita semua kena pakai tudung ke?
Quote airmineral 14-2-2019 06:58 PM
Xminat janna.
Quote RatuDunia94 14-2-2019 07:09 PM
Tup2 abis drama ni dorang comolot balik.. masyarakat tertipu... kenal sgt teknik marketing JS Pitcures ni..
Quote Victorioussss 14-2-2019 09:02 PM
Penat lelah?
Bkn kau belakon free pon

Alahai
Quote nipskacang 14-2-2019 09:04 PM
Constructive criticism je pon
Quote imanda 14-2-2019 10:06 PM
alahai yg komen sayu sgt tu ms sekolah dulu2 xpenah join koko unit uniform ke? lebih kurg gitu lerr pon, xyah laa beriya sgt nk hati tisu.
chaitt podahh!
atuk apak abg I askar n polis so I xheran sgt pon. janah ni takat blakon bape bulan je pon, bkn rutin btahun2.
Quote zie_indah 14-2-2019 10:10 PM
Hahhaaha rasa mcm marketing ja pun buat2 gado..tok sidang kemain lagi..
Quote Sazida 14-2-2019 11:13 PM
sharlenetexas replied at 14-2-2019 06:11 PM
@PristineOne Tentera wanita semua kena pakai tudung ke?

Non muslim tak. Muslim pun ade jua yg tak bertudung. Rambut pun ada tatacara pemotongan dia. Tak boleh panjang sgt,tak boleh pendek sgt. Tp kalau parade besar2 wajib pakai tudung utk keseragaman.
Quote Yume 15-2-2019 12:19 AM
Ai x pernah ada keinginan nak tgk rancangan yg ada melibatkan si janna ni ... janna now seakan hilang sudah auranya...sbb dia lah ai dah tak ngadap melodi..
Quote msdummy.2018 15-2-2019 12:24 AM
Yume replied at 15-2-2019 12:19 AM
Ai x pernah ada keinginan nak tgk rancangan yg ada melibatkan si janna ni ... janna now seakan hilan ...

Samalah.. Rasa bingit tone tuh
Quote mohdcrow 15-2-2019 12:26 AM
Kenapa tak dihargai pulak?...payment dapat kan? So nak perhargaan camna lagi? Puii
Quote Yume 15-2-2019 12:29 AM
msdummy.2018 replied at 15-2-2019 12:24 AM
Samalah.. Rasa bingit tone tuh

Betul..tonasi dia amat membingitkan.. dia ni byk berpura2 sungguh x natural...
Quote cha-cha 15-2-2019 12:42 AM
Dulu aku stay kat hotel di PD. And dorang ni tgh shooting cerita ni. Si SIStur & Jinglot dok marah2 suruh orang2 kat lobby senyap dan jangan tengok kamera/pelakon time dorang tengah rakaman.

Kitaorg trapped hujan lebat so tak boleh pergi mana2. Duduk je lah kat lobby tu. Alih2 acik2 yang ramai trapped hujan kat lobby kena marah sebab bising byr hotel mahal2 tapi kena marah sebab direktor peneraju utama tersohor di dunia nak shooting drama Jannot berambut palsu yang keras mcm sabut kelapa. Aku gelak je tengok muka masing2 acah2 production hollywood. So mula dari hari itu aku berazam untuk tak tengok cerita ni. SIStur tu berlagak sangat. Jannot ok je senyum2 sambil berambut palsu yg burok.. rajin pulak aku menaip panjang2
Quote MisXoXo 15-2-2019 05:38 AM
xminat muka fake sheila dn meluat tok sidang yg sejibik lelaki kepoh..bingit sgt tok sidang tuh..dgn naim apa ntah nama aka ank didik durang ke apa ke..mmg xminat..so mmg xtgk cite ni.i nk tau awat gadoo ja..psl drama tuh ybotherm.xkoser nk tgk.. dpt gaji kot berlakon..so pengorbanan apanya...dh ko berlakon kan...adoiii
Quote hanuma 15-2-2019 07:57 AM
patut la JN kena berpenat lelah bukan free berlakon tue...
Quote shuerin 15-2-2019 09:04 AM
MisXoXo replied at 15-2-2019 05:38 AM
xminat muka fake sheila dn meluat tok sidang yg sejibik lelaki kepoh..bingit sgt tok sidang tuh..dgn ...

muka sombong...blakon pn kdg tgk over-acting.
Quote wickedwisdom 15-2-2019 09:07 AM
cube lagi JN! HAHAHAHHA

Lihat semua komen(109)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:24 AM GMT+8 , Processed in 0.105655 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top