CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Tak Pernah Tikam Belakang Kawan" - Liyana Jasmay

14-2-2019 12:39 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7973| Komen: 22|Original author: Oleh: LilRose

Description: Liyana Jasmay menegaskan dia bukan jenis yang akan menikam belakang sahabat. Malah, menurut Astro GEMPAK, pelakon dan pengarah itu sangat menghargai nilai sebuah persahabatan.
Liyana Jasmay menegaskan dia bukan jenis yang akan menikam belakang sahabat. Malah, menurut Astro GEMPAK, pelakon dan pengarah itu sangat menghargai nilai sebuah persahabatan.


Bercerita mengenai filem terbaru arahannya iaitu Bella & Jammy, Liyana akui teruja dapat bekerjasama dengan kawan baiknya, Cik Puan Juliana Evans.



"Saya gembira dapat berkerjasama dengan Juliana. Kami lama berkawan rapat, sudah tentu kami punyai keserasian untuk berlakon bersama," katanya.

Ada sesiapa bercakap buruk mengenai persahabatan mereka? Kalau ada, jangan percaya kerana menurut Liyana, dia tidak pernah menghadapi sebarang masalah dan bermasam muka dengan Juliana, malah mereka memahami antara satu sama lain.



Kredit foto: IG Liyana Jasmay

"Saya tidak pernah cari pasal dengan kawan-kawan saya. Bukan dalam filem sahaja, realitinya pun saya tak pernah tikam belakang," ujarnya. - CARI
5

Bagus
5

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
6

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote None68 14-2-2019 12:42 PM
Press dah xde benda nak tanya.
Quote Themilo 14-2-2019 12:47 PM
ainul aishah pun bff sheols khuenzzzz??.. pernah jumpa kat Z**k dulu kala..
Quote shernazz 14-2-2019 01:37 PM
Tu jelah yg boleh ditanya pung
Sebav reporter dh xtau nak tanya apa dh..
Quote apedehal 14-2-2019 01:38 PM
shernazz replied at 14-2-2019 01:37 PM
Tu jelah yg boleh ditanya pung
Sebav reporter dh xtau nak tanya apa dh..

hahha..uve made my day
Quote mixed 14-2-2019 01:39 PM
makin kepams sheol sjk bertudung
npk berminyak je muka nya
Quote MadameOnion 14-2-2019 01:56 PM
so kepams liyana jasmay..kepam dan berwajah pprt
Quote katibism 14-2-2019 02:02 PM
Film pun flop.. surndoo xtau punca
Quote Orkidgold 14-2-2019 02:06 PM
Cantiknya liyana jasmay..xpernah x cantik
Quote pavlovachoc 14-2-2019 02:14 PM
x boleh ke pakai tudung elok2 sikt .. rimas tgk dia pakai tdg
Quote Cleocatra 14-2-2019 02:15 PM
Berwajah desa sungguh lj ni
Quote mieymiey 14-2-2019 02:26 PM
Yang cover majalah tu, kain apa ko pakai kat kepala tu LJ?
Quote keds 14-2-2019 03:40 PM
Reporter pun agaknya dah taktahu nak Tanya apalagi....heheheheheheh
Quote kaklong32 14-2-2019 05:32 PM
mieymiey replied at 14-2-2019 02:26 PM
Yang cover majalah tu, kain apa ko pakai kat kepala tu LJ?

alas meja kat rumah dia kot
Quote vlada 15-2-2019 05:56 AM
LS dah x comolot ngn Pajurah kan
Quote royaldanish 16-2-2019 09:34 AM
cerah nya LJ sekarang dulu bukan malap ke?
Quote caprut 16-2-2019 10:35 AM
bkn bff jue ni kaka ke
Quote belilies 17-2-2019 12:58 PM
Pernah dengar sheols salam assalamualaikum kat show hijabis dunia tu? Kemahen slanga nya sbb show speaking ingles.
Quote kisahkeaku 17-2-2019 02:00 PM
x penah tau dorg ni bespren.sbb kawen kerabat alih2 kawan baekkk...
tau jue ni pnh baik dgn kaka je
Quote Nham22 17-2-2019 02:26 PM
Berlakon pon jarang2x aleh2 ade bff...bff sbb ke kelab same2 kot..hahaha

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.080486 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top