CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Jijik, Ibu Paksa Anak Buat Hubungan Seks Bersama

14-2-2019 11:19 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 28839| Komen: 31|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang wanita tergamak memaksa anaknya melakukan hubungan seks dengan suaminya.
Seorang wanita tergamak memaksa anaknya melakukan hubungan seks dengan suaminya.

Alasannya untuk membantu menghangatkan lagi 'permainan' tersebut.


Daily Mail melaporkan, wanita Jakarta itu dipercayai melakukan penderaan seksual terhadap mangsa yang baru berusia 16 tahun sejak Oktober tahun lepas.

Menurut sumber, pada mulanya mereka cuba memperdaya remaja terbabit dengan menawarkan wang tunai berjumlah 200,000 rupiah (RM57) dan telefon bimbit.

Foto: Daily Mail
Bagaimanapun mangsa menolak. Perbuatan jijik ibunya terbongkar selepas mangsa mengadu dengan bapa kandungnya yang kemudiannya bertindak membuat laporan polis.

Ketua Pesuruhjaya Polis, Andi Sinjaya menyatakan idea tersebut dicetuskan oleh bapa tirinya dan kemudian dipersetujui oleh si ibu.


Mereka ditahan di rumahnya di Pancoran dan bakal berdepan dengan hukuman penjara sehingga 15 tahun jika disabitkan bersalah.

Mangsa turut diberikan sesi kaunseling. -CARI
11

Bagus
31

Marah
11

Terkejut
12

Sedih
13

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (92 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote bangcak 14-2-2019 08:50 AM
sayang betul emak pada somi barunya
Quote kakyungpilah85 14-2-2019 09:00 AM
laki bini gila seks sampai jadi babi..anak pon nak dilibat sama
Quote Bedah.Cun 14-2-2019 09:08 AM
Kau gangbang ker, ndon? Bedeonye mana?
Quote EvieWanKenobi 14-2-2019 09:14 AM
Masya Allah.. semoga tidak ditimpa
bencana lagi..
Quote Remyda 14-2-2019 09:18 AM
Bedah.Cun replied at 14-2-2019 09:08 AM
Kau gangbang ker, ndon? Bedeonye mana?

Bideo tadak bedah. Gambo mak dia ada.
Quote AbukRokok 14-2-2019 09:34 AM
nak ajar pendidikan seks le tu
Quote baghal_bortuqal 14-2-2019 09:39 AM
Jujurnya I kenot brain. Mana naluri seorang ibu?

Akal tahap cacing nematod. Bajingan sialan.
Quote mieymiey 14-2-2019 09:45 AM
Gagal total sebagai ibu!
Quote kenarikelabu 14-2-2019 09:58 AM
Janda bila dapat laki baru, mesti taksub giler kat lakinya. Ikut je ckap jantan tak guna tuh...biarpun si anak jd mangsa, dia tak peduli.
Quote greantea 14-2-2019 10:10 AM
lahanat punya mak bapak. ko nak main 3some pon ajak le pelacur mana2. y nak rosakkan anak sendiri wat ape. celaka
Quote abangadek 14-2-2019 10:11 AM
babinyalah mak cemni
Quote precious_chicas 14-2-2019 10:13 AM
Rasanya lakibini tu mmg dah terbiasa sangat wat kerja 3some gitu. Jadahnya nafsu sampai anak sendiri pun nak dirosakkan.
Quote prettyuglybabe 14-2-2019 10:25 AM
bodoh punya mak.. ni mesti jenis asal berlaki..
mujur la anaknya bijak..
Quote duri_durians 14-2-2019 11:39 AM
nasib baik anaknya tak menurun kebodohan ibu..
Quote munchkin 14-2-2019 11:43 AM
Wanita jakarta endon? Txxxna yg ngaku endon hebat layan suami wanita endon bla bla bla
Bla tu mana? Bangsa ngko lah ni txxxna
Quote chicozinn 14-2-2019 11:51 AM
nasib baik anak xbangang melantun-lantun cm mak kandung n apak tiri dia..bangang abadi mereput la ko dlm penjara..
Quote CharlesDera 14-2-2019 12:11 PM
jakarta? confirm ponganut kuil tak pun ponjubor etis macam abangbikerz aka abangberukz dan juo dwdrum aka dwdumbass...wakakakakakakakakakakak
Quote Artemesiaa 14-2-2019 12:14 PM
Jenis mental jer sanggup buat anak sendiri sebegitu
Quote None68 14-2-2019 12:34 PM
Indon mmg terbaik, mcm2 ada..

Lihat semua komen(31)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:28 AM GMT+8 , Processed in 0.903329 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top