CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Cakap Duit Dah Tak Ada, Ada Hati Nak Dapat Balik F1" - KJ

13-2-2019 03:48 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7504| Komen: 77

Description: "Tidak untuk F1."
"Tidak untuk F1."


Kredit foto: IG KJ

Ahli Parlimen Rembau Khairy Jamaluddin menolak cadangan kerajaan untuk menganjurkan semula perlumbaan F1 di Malaysia.

Dalam kenyataannya di laman Twitter, mantan Menteri Belia dan Sukan itu tidak bersetuju acara antarabangsa itu dianjurkan kembali memandangkan ia menelan kos perbelanjaan yang tinggi.


Kredit foto: Twitter KJ


Khairy berkata demikian bagi mengulas kenyataan Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad yang berharap F1 akan kembali ke Malaysia suatu hari nanti. - CARI
9

Bagus
6

Marah
8

Terkejut
7

Sedih
10

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DollahRepek 13-2-2019 03:51 PM
Jangan pulak pakcik kes ko tu tak settle lagi
Quote MissVixen 13-2-2019 03:53 PM
Kadang2 lalu situ, litar tu terang benderang malam2.
Dia buka untuk event apa? Tengok kosong je.
Quote Rogue98 13-2-2019 03:54 PM
Malaysia ni panas terik. Tak sesuai anjur F1. Ramai peminat tengok kat TV jer.
Quote harisbee 13-2-2019 03:55 PM
katanya mohzani dah dpt balik litar sepang n F1?
Quote melnanzz 13-2-2019 03:59 PM
RM 200 juta untuk anjurkan F1? Pergh.... lebih baik lah guna duit tu untuk buat local races jer... hari tu Toyota buat Vios Gazoo Racing - nampak macam ada sambutan. Aku cadangkan kementerian anjurkan local F3 untuk asah bakal pelumba2 tempatan. Boleh promote Sepang, Batu TIga, Pasir Gudang dan apa2 lagi circuit kat Malaysia. Nak buat street circuit pun best jugak. Local F3 ni will be batu loncatan pemandu tempatan graduate ke F1.
Quote matbad 13-2-2019 04:00 PM
Rogue98: Malaysia ni panas terik. Tak sesuai anjur F1. Ramai peminat tengok kat TV jer.


Betul oiiii..tak pasal2 kereta mewah semua tu tebakar meletup..kuikuikui
Quote relaxjek 13-2-2019 04:01 PM
suh diaorg pakai duit tabung harapan KJ.. cukup dah tu..
Quote matbad 13-2-2019 04:02 PM
melnanzz: RM 200 juta untuk anjurkan F1? Pergh.... lebih baik lah guna duit tu untuk buat local races jer... hari tu Toyota buat Vios Gazoo Racing - nampak maca ...

Ko lupa ke Malaysia ni tak ada duit..buat event mcm2 nanti kena lancarkan pulak tabung derma utk bayar hutang negara..
Quote seri_mawr 13-2-2019 04:11 PM
bape umur KJ ni...

nmpk tua lak dlm gmbar ni...
Quote kucingitam 13-2-2019 04:11 PM
iol sokong kj tapi plis la bah, jaga penampilan diri tu balik...kalah kat tun kau punya rupa ketuaan tu.
Quote nuralisa 13-2-2019 04:27 PM
seri_mawr replied at 13-2-2019 04:11 PM
bape umur KJ ni...

nmpk tua lak dlm gmbar ni...

baru 43 ...
Quote MadameOnion 13-2-2019 04:42 PM
kucingitam replied at 13-2-2019 04:11 PM
iol sokong kj tapi plis la bah, jaga penampilan diri tu balik...kalah kat tun kau punya rupa ketuaan ...

tu lah..masa beliau jadi menteri di KBS tu mmg helok..taste..merembes i
Quote jalfa 13-2-2019 04:44 PM
Marhein sangat ko skrg abah oi...
Quote najib888 13-2-2019 04:45 PM
MissVixen replied at 13-2-2019 03:53 PM
Kadang2 lalu situ, litar tu terang benderang malam2.
Dia buka untuk event apa? Tengok kosong je.

Litar sepang tu ada mcm2 event. Tambah2 hujung minggu.. group2, kelab2  supercar, superbike slalu je buat race.. sunday cup..race upih pinang
Quote cmf_shalom 13-2-2019 04:53 PM

Duit dari mana? Kompom duit Petronas kan?

Isu hak-siapa yg berhak ke atas duit petronas dah selesai ke belum?

Sekiranya ada org Islam yg happy dengan apa atok buat utk F1 ni...balik rumah baik korg semak kiblat..mbe selama ini salah arah.
Quote tikusmontok 13-2-2019 04:53 PM
ada la suku sakat kroni yang masyukk
Quote cmf_shalom 13-2-2019 04:55 PM

Bagi BBNU yg baru nak up..time ni la korg leh skodeng...duit petronas yg digunakan utk F1 ni akan pergi kemana..
Quote mizruncing 13-2-2019 04:57 PM
why u look so bad now. nk KJ yg dulu. plz jgn la npk down sgt
Quote kucingitam 13-2-2019 04:57 PM
MadameOnion replied at 13-2-2019 04:42 PM
tu lah..masa beliau jadi menteri di KBS tu mmg helok..taste..merembes i

kan..masa tu nampak wangi je

Lihat semua komen(77)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.070712 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top