CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Go Fu#K Yourself!" - Setepek Kena Dengan Nazim Othman Lepas Tinggal Komen Biadab

12-2-2019 05:55 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 11154| Komen: 43|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Go fu#k yourself!"
"Go fu#k yourself!"

Alamak, kasarnya bahasa Nazim Othman. Marahkan siapa pula tu?



Dalam kemas kini terbarunya, pelakon itu sekali lagi mengimbas detik hitamnya ketika menghidap tumor otak.

Menerusi entri itu, Nazim mengenang kembali bagaimana dia menjalani rawatan dan pembedahan pada Mac empat tahun lalu.



Namun, entah bagaimana boleh tersesat beberapa komen liar di ruangan komennya.

Komen panas itu mendapat perhatian Nazim yang turut membuat komen balas terhadap kata-kata biadab mereka.



Ramai juga pengikut Nazim turut sama mengecam tindakan biadab individu terbabit.


Kredit foto: IG Nazim Othman

Dahlah masuk rumah orang tak bagi salam, tiba-tiba buat onar pula. Nak bagi nasihat konon. Adab mana? - CARI
12

Bagus
6

Marah
12

Terkejut
12

Sedih
15

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (68 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MsKathryn 12-2-2019 06:46 PM
Edited by MsKathryn at 12-2-2019 06:52 PM

Nazimah marah ada org komen berubah la jgn main bontot je
Quote Atata 12-2-2019 06:49 PM
MsKathryn replied at 12-2-2019 06:46 PM
Nazimah marah ada org komen sdh2 la main bontot

Hahahahah bengong gila komen tu...
Quote matbad 12-2-2019 06:55 PM
Marah betoi nampak hahaha
Quote MadameOnion 12-2-2019 07:09 PM
Kaka nazimah sentap..kalau i pun sentap..haha
Quote Rapz 12-2-2019 07:18 PM
Amboi!marah npk
Quote kiah_mai_pulak 12-2-2019 07:54 PM
Ayat marah tu pun dh ayat gegayahhh sgtt
Quote shoyuna 12-2-2019 07:56 PM
Tak sesuai lah nazimah kaler rambut macam tu..
Quote umbut 12-2-2019 08:00 PM
Memang biadap netizen.. Main sembur je
Quote 7doors 12-2-2019 08:00 PM
Mostly yg komen tu pun msti kunyit tumeric jua...
Quote haruslah 12-2-2019 08:04 PM
Betul ke yg operate tu? Skeri nengok jahitan tu
Quote salmon-suki 12-2-2019 08:16 PM
3hours op for brain tumor? @dr_ipes2 betul ke ni?ke setelah dimomokkan oleh drama2 medical y op tumor amek masa lama giler,aiolzs tertipu?{:run

Baidewei,nk nasihat kan dia ni,gune laa cara elok,xyah laa kasar sgt..dia umah closet haruslah cpt sentap..netizen nihhhh
Quote truesonic 12-2-2019 08:39 PM
Tak habis2 zimah ni nak citer dia bukak otak
Setahun sekali mcm hari raya
Quote Sugatae 12-2-2019 08:45 PM
salmon-suki replied at 12-2-2019 08:16 PM
3hours op for brain tumor? @dr_ipes2 betul ke ni?ke setelah dimomokkan oleh drama2 medical y op tumo ...

Kan? I pon tak sangka. I mmg tak pandai bab bab medical ni. Bukan budak science. Tapi tgk drama, movie etc brain tumor nye surgery lama sebab kt otak kan? Hahaha. Adik i op polips kat usus pon lebih dr 3 hours tak salah i. Tgk parut nazimah tu, mcm serious je kes dia. Ngeri. Alhamdulillah survive.
Quote mrseller 12-2-2019 08:53 PM
Dah pondan mesti la syentapppp
Quote aleesyasofia 12-2-2019 08:59 PM
mse sakit dlu iolss kcian jgk kat heolss.. tp, skrg nie.. hmmmm... ntah ler..
Quote RatuDunia94 12-2-2019 09:33 PM
Jn main bontot ke jangan membontot?
Quote delia3003 12-2-2019 09:34 PM
Dia memang nampak  cuba berubah jadi lebih baik lepas operate tu kejap tapi lepas tu hmmmm....
Quote whitePoison 13-2-2019 01:14 AM
Hahahaha..sentap nazimah.
Quote rainbowrainz 13-2-2019 03:18 AM
Nasib lah kau labuuu

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:44 AM GMT+8 , Processed in 0.074324 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top