CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Susah Senang Sama-sama! Allah Tengah Duga Kau" - Nasihat Tunku Hanis Buat Fathia Latiff

6-2-2019 01:22 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14256| Komen: 44|Original author: Oleh: LilRose

Description: Beruntung Fathia Latiff kerana memiliki seorang sahabat yang tetap berdiri di belakang ketika diperlukan.
Beruntung Fathia Latiff kerana memiliki seorang sahabat yang tetap berdiri di belakang ketika diperlukan.


Kredit foto: IG Fathia Latiff

Sahabat kepada aktres itu, Tunku Hanis memuat naik sebuah posting di laman Instagramnya berserta kata-kata semangat dan nasihat buat Fathia.

"Susah senang sama-sama! No matter what happen i got your back! Allah tengah duga kau supaya kau supaya kau tahu DIA sayangkan kau.


Kredit foto: IG Tunku Hanis


"Bila manusia tegur sebab sayang, tetapi dihina dicaci diumpat digosip dan diperli, tak apa! DIA akan datangkan teguran daripada DIA! Macam aku selalu tak dengar cakap orang, sekali DIA nak tegur, DIA betul tegur habis! Hahaha!" tulis pelakon itu.





Ramai pengikutnya terharu dengan kesetiaan ditunjukkan Tunku Hanis sebagai seorang sahabat terutama ketika Fathia dibelenggu pelbagai kontroversi panas.


Kredit foto: IG Tunku Hanis

Dalam masa sama, ramai juga meminta Tunku Hanis untuk memberi nasihat kepada Fathia agar lebih berhati-hati dalam setiap perbuatan dam tindakan selain berhati-hati dalam memilih kawan. - CARI
9

Bagus
13

Marah
10

Terkejut
8

Sedih
8

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (55 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 6-2-2019 02:08 PM
Kawan begini la patutnya ngko melekat. Yang boleh pi melekat pulok kat kawan2 negatif macam Anjoulie tu mengapa?
Quote dua_chzy 6-2-2019 02:10 PM
Btw, if you have a best friend, that means you're doing okay as a person. Hargai la kawan yang benar2 kawan tak takot huntok hambur ko dengan kebenaran bila dia tak suka tengok pangai bodoh ngko.
Quote RatuDunia94 6-2-2019 02:19 PM
Jauhi Dadah.. tu je!
Quote fealefea 6-2-2019 02:26 PM
Mende camni berlaku kalau dipermulaan hidup dia bermula dgn dulang emas. Semua mende mudah dapat. X pernah x dpt. Even die yg putuskan dgn Aiman kan. Rasa dia paling cantik, pangai buruk org sabarkan je. Tetiba dia kena tinggal laki kaye dan kene dump tanpa isyarat. Terus ngengg.
Quote idakamaruddin 6-2-2019 02:39 PM
sheols mmg sakit..tlg la patiya.. sambung la treatment ko ngn saiketeri tu.. x rugi pn..nak sihat kene berubat. ada bc kt tmpt lain patiya ada tanda biopolar
Quote robinmosby 6-2-2019 03:49 PM
Sape laki kaya yang tinggal dia uols?
Quote byz_87 6-2-2019 03:55 PM
kawan yg baik akan nasihat yg baik dan bawa ke jalan yg baik juga.. saling menasihati
Quote munchkin 6-2-2019 04:25 PM
Dia ni tak yah lah nak ber bf bagai. Stick je dengan family sendiri.
Quote kakasotong2 6-2-2019 04:31 PM
Tekya ni dah ada simptom2 mcm farid kamil. Dua org ni ada persamaan, berperangai pelik lately. Meols mmg dah lama syak farid tu ada bipolar, sejak kes dia pukul org aritu. Mmg berkemungkinan la tekya ni ada bipolar jgk.

Ni semua kesan kt otak bila dah lama sgt ambik dadah.  

Btw, tunku hanis ni dah lama jgk kn bertudung. I mean masuk berbulan jugakla dia dh start bertudung. Tp xde media buat coverage pn. Sendu sgt dia ni.
Quote armin 6-2-2019 06:29 PM
Tunku hanis ni sapa? Artis jgk ke? Sbb dadah je kan fatiya ni..
Quote melnanzz 6-2-2019 06:35 PM
armin replied at 6-2-2019 06:29 PM
Tunku hanis ni sapa? Artis jgk ke? Sbb dadah je kan fatiya ni..

Tunku hanis ni last aku tengok dalam drama Villa Ghazara. Dalam drama tu dia jadi bini Aidil Aziz (tunang Fasha Sandha sekarang)
Quote melnanzz 6-2-2019 06:42 PM
Edited by melnanzz at 6-2-2019 06:46 PM
robinmosby replied at 6-2-2019 03:49 PM
Sape laki kaya yang tinggal dia uols?

Gosip dua tahun lepas. Kononnya Fathia couple dengan Ariff Munajat, seorang orka bernama yang diberi gelaran "abang botak". Link di sini.  Benang di sini
Quote armin 6-2-2019 07:04 PM
melnanzz replied at 6-2-2019 06:35 PM
Tunku hanis ni last aku tengok dalam drama Villa Ghazara. Dalam drama tu dia jadi bini Aidil Aziz  ...

Oh artis ke.. baru tau tunang fasha pun artis.
Quote salmon-suki 6-2-2019 07:49 PM
dua_chzy: Btw, if you have a best friend, that means you're doing okay as a person. Hargai la kawan yang benar2 kawan tak takot huntok hambur ko dengan kebenara ...

tetibe rasa setuju ngn komen sis..kwn y baik kena jaga,kwn y mcm taik kena buang jauh2..
Quote MatDeghem 6-2-2019 08:03 PM
Ujung2 blame Allah .....Allah lagi menduga  

Quote Zeatyisaac 6-2-2019 08:13 PM
Tunku Hanis ni memang the real kerabat kan. Kerabat negeri mana yer? Personally, dia takde gosip yang tak menyenangkan.
Quote lee_sakura 6-2-2019 09:17 PM
aku rasa tiya ni amik dadah la...perangi berubah seklip mata
Quote ALDRIN 6-2-2019 09:20 PM
Zeatyisaac replied at 6-2-2019 08:13 PM
Tunku Hanis ni memang the real kerabat kan. Kerabat negeri mana yer? Personally, dia takde gosip yan ...

Sheols kerabat Nismilan. Bapak sheols ada kena mengena dgn YDP NS.
Dulu Kakya yg buang dia..gaduh teruk..mcm2 dituduh TH nih....iols tgh tggu kakya announce bukak tudung officially...
Quote intanumbrella 6-2-2019 11:33 PM
armin replied at 6-2-2019 06:29 PM
Tunku hanis ni sapa? Artis jgk ke? Sbb dadah je kan fatiya ni..

Ghetis..ada royal blood n.9..dia ni xde pun berlagak nak matteyyyy

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-3-2023 10:16 AM GMT+8 , Processed in 0.094519 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top