CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tular Gambar Sufian Suhaimi 'Tidur' Dengan Wanita, Netizen Tuduh Kerja Keluarga Loy

6-2-2019 12:19 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 48700| Komen: 341|Original author: Oleh: LilRose

Description: Selepas merangkul Anugerah Persembahan Terbaik menerusi lagu Di Matamu, muncul pula cerita tidak enak mengenai Sufian Suhaimi apabila tular sekeping gambar miripnya tidur di samping seorang wanita.
Selepas merangkul Anugerah Persembahan Terbaik menerusi lagu Di Matamu, muncul pula cerita tidak enak mengenai Sufian Suhaimi apabila tular sekeping gambar miripnya tidur di samping seorang wanita.



Kredit foto: IG Sufian Suhaimi

Memetik Harian Metro, Sufian tampil menjelaskan bahawa ia mungkin satu serangan untuk menjatuhkan imejnya yang semakin mendapat nama sejak kemenangannya di AJL baru-baru ini.

"Sebelum ini, ada pengawal keselamatan, macam-macamlah. Gambar terbaru, saya pun tak pasti.


Kredit foto: Twitter


"Saya tak tahulah kenapa ada banyak muka Sufian Suhaimi di Malaysia ini.

"Mungkin itu satu serangan. Isu itu saya rasa tak perlu diperbesarkan. ???I think its just another troll by netizen.

"Saya tak suka apabila kenyataan saya disalahgunakan atau diputar belit, jadi saya rasa biarlah benda itu terhenti di situ saja," katanya.

Isu ini mencetuskan pelbagai reaksi di kalangan netizen, malah ada yang menuduh ia sebagai satu serangan balas daripada pihak bekas tunangnya, Elfira Loy. 







Kredit foto: Twitter

Aduhai, lepas satu-satu kontroversi melanda Sufian Suhaimi. Apapun, siapa agaknya lelaki persis Sufian dan wanita dalam gambar itu ya? - CARI
2

Bagus
4

Marah
4

Terkejut
6

Sedih
7

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • bobo_beck


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Spicymami 6-2-2019 12:36 PM
Edited by Spicymami at 7-2-2019 03:15 PM

Fitnah si loy xpe
Fitnah pak guard xpe

Fitnah pian? Astaghfirullah astaghfirullah
Quote MatDeghem 6-2-2019 12:40 PM
Bala tentera Pian Vs bala tentera Pira
Quote onexox97 6-2-2019 12:45 PM
Kan dah ada
Quote weezerfan 6-2-2019 12:46 PM
Haha.. Ada gak pompuan nk bg pussy free kat pian ni? Xkan nk kata pitnah lg kot pian... Byk betul gmbr pitnah hang..
Quote de_ikea 6-2-2019 12:47 PM
Banyaknya thread pian vs loy. Udah2 lah tu. Merge ake semua pls.
Quote matbad 6-2-2019 12:53 PM
Alahaiii donia doniaaa
Quote anaktoyol 6-2-2019 12:54 PM
pian mmg bad boy...
Quote tikusmontok 6-2-2019 01:02 PM
pian yg sedap, jangan bangla sekuriti pulak disalahkan.
Quote Spicymami 6-2-2019 01:12 PM
Napa dia x nafikan sekeras kerasnya je.

Ni jawab pun pusing2.. Xpasti xpasti..
Quote harkktuih 6-2-2019 01:12 PM
Smlm ada bukak tread sama.. Xde sambutan.. Ari ni bukak lagi..
Quote ohnoLia 6-2-2019 01:46 PM
matbad: Alahaiii donia doniaaa

Sorry i langsung tak percaya. Mungkin pelanduk 2 serupa je.


Sufian dia highly educated.. jenis genius ai  fikir. Lagu pun jenis yg charming n good2..  ai x nmpk langsung dia ni jenis bad boy....  padahal mamat ni innocent sgt2. Baik.. gentleman and educated..
Maksudnya kalau nak cari calon jodoh utk anak2 kita..inilah dia antara paling afdhal...

Selain itu ai anggap mitos ajha...
Quote Nham22 6-2-2019 01:49 PM
Aku xpuashati sebab gmbr pompuan yu ditutup..aprhal pulakkkkkkkkkk aib pian nak bukak..aib pompuannn tuuu...ni namenye balas dendamm
Quote ira_229 6-2-2019 01:56 PM
Senangnya korang percaya...!zaman sekarang nk fitnah senang dik non..
Quote stania83 6-2-2019 02:01 PM
Laaa jam kelabu tu pian mmg pakai.
Quote sharlenetexas 6-2-2019 02:02 PM
The other side of you.
Quote cknoriz 6-2-2019 02:23 PM
uiii baby pian ang hati2 takut vid keluar ala2 si ariel noah
Quote RatuDunia94 6-2-2019 02:26 PM
Kalau Pian pon apadehal??

Emma Maembong kantoi buka tudung duk celah kelengkang jantan pon ummah kata "Jangan buka aib org, dia dah minta maaf. Kita maafkan je lah"... belum lg buka buku dewi remaja.. sapik blkg sikit.. zul ripin.. and so on...

Kat malaysia ni ko nk beromen tgh2 jaln raya pon xpe.. ujung2 ko minta maaf je.. org akan jaga aib ko..
Quote Spicymami 6-2-2019 02:32 PM
RatuDunia94 replied at 6-2-2019 02:26 PM
Kalau Pian pon apadehal??

Emma Maembong kantoi buka tudung duk celah kelengkang jantan pon ummah  ...

Menurut fanatik baby pian, beliau adalah seorang maksum yg suci murni bebas dari potensi bad boy.  

Iols bukan apa, sanjung tinggi sgt ni nnt keluar gambar video leaked takut kene sawan babi je masing2 xleh terima hakikat.

Kah
Quote kiah_mai_pulak 6-2-2019 02:34 PM
Boleh jadi gak yg viralkn gmbr ni dari kerabat loy.. mana tahu kan, deyolss dpt gmbr ni dari some1, tu yg jadi punca putus tunang.. kottttt lahh

Lihat semua komen(341)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.142445 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top