CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Buat Video Acah-Acah Cakap Dengan Boyfriend, Janna Nick Kurang Cerdik"

24-1-2019 05:18 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9507| Komen: 51|Original author: Oleh: Saiful

Description: Video yang dimuat naik Janna Nick di Instagram telah mendapat kritikan hebat dari netizen.


Video yang dimuat naik Janna Nick di Instagram telah mendapat kritikan hebat dari netizen.

Dalam video tersebut, Janna konon-konnonnya sedang berbual dengan kekasih.

Dia meminta agar 'kekasihnya' itu berhenti merokok.


Bagaimanapun niatnya untuk mendidik masayarakat bertukar sebaliknya kerana dianggap kurang cerdik dan hanya mahukan perhatian sahaja.

Susulan itu, Janna melalui Twitter membalas balik kritikan yang dilemparkan kepadanya.

Kredit foto: Twitter
Sabarlah Janna, bukan mudah nak ajak orang buat baik.

Tapi kalau dah terima kecaman sebegini, boleh juga pertimbangkan untuk meneruskan membuat video atau pun tidak.

Tak begitu? -CARI
7

Bagus
8

Marah
6

Terkejut
7

Sedih
12

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (53 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kirana_22 24-1-2019 05:17 PM
Sheols comel.. gedik2 pun x annoying bagi aku..
Quote LautBiru52 24-1-2019 05:18 PM
Kalau dah benci. Semua serba tak kena. Tak suka jangan tengok
Quote tikusmontok 24-1-2019 05:34 PM
Pesanan rokok tu utk bapa angkat ke? Sejarah mungkin berulang
Quote itis.azilah 24-1-2019 05:51 PM
syg janna nick. dia kat luar peramah gila...cuma suka tepuk org kuat kuat. gaya kasar sikit....tapi dia baik, kelakar dan ha pening
Quote matkpop 24-1-2019 05:52 PM
mungkin yang benci tu kaki rokok
Quote meow_tompok 24-1-2019 05:56 PM
kalau aku jadik lelaki
aku tinggalkan je gf macam
ckp kurang ajar kasar sgt
Quote Atata 24-1-2019 05:56 PM
Cari Saiful ni lagi kurang cerdik. Ntah apa2. Bangang
Quote WajibulGhunah 24-1-2019 05:59 PM
Annoying seperti biasa?? Sheols try hard sangat ya nak buat video andy kelempuk versi perempuan iaitu jadi imaginary bf/gf
Quote Cari-Saiful 24-1-2019 06:56 PM
Atata replied at 24-1-2019 05:56 PM
Cari Saiful ni lagi kurang cerdik. Ntah apa2. Bangang

Kesiannya. who hurt u nok?
Quote kucen_miang 24-1-2019 07:12 PM
Cari-Saiful replied at 24-1-2019 06:56 PM
Kesiannya. who hurt u nok?

first time tgk reputs cari menjawab :lol
Quote fadz84 24-1-2019 07:31 PM
Edited by fadz84 at 24-1-2019 07:33 PM
kucen_miang replied at 24-1-2019 07:12 PM
first time tgk reputs cari menjawab :lol


kann.. @atata berjaya mencabar reputz cari utk bersuara.. taniya buat @atata
Quote clarizsa 24-1-2019 07:38 PM
I dah lama unfollow sheols
Bosan
Tapi cute
Quote kucen_miang 24-1-2019 08:07 PM
fadz84 replied at 24-1-2019 07:31 PM
kann.. @atata berjaya mencabar reputz cari utk bersuara.. taniya buat @atata

jgn2 auto reply
Quote ChildrenOfBodom 24-1-2019 08:26 PM
Busuk la sundal ni
Quote Atata 24-1-2019 08:42 PM
Cari-Saiful replied at 24-1-2019 06:56 PM
Kesiannya. who hurt u nok?

punyalah banyak komen kat post dia ni on IG tu sampai 2 ribu lebih, semua chill2 gelak2 terhibur, komen seketul dua ketul kat twiter ni yg diambik utk bukak thread. dgn tajuk yg misleading gila
Quote Atata 24-1-2019 08:43 PM
fadz84 replied at 24-1-2019 07:31 PM
kann.. @atata berjaya mencabar reputz cari utk bersuara.. taniya buat @atata

haha dia period kot arini... triggered
Quote Dragonkings 24-1-2019 08:50 PM
Xkisahla apepun...janji paha die besar...hurmm.......
Quote msdummy.2018 24-1-2019 09:32 PM
Aku xtaulah knp.. Tp sma video yg dia buat tuh aku rasa mcm memnyampah. ..so aku xforwad or viral kan.. Jd janna.. I xmasuk dlm group yg u ckp bodo tuh.. Kalo i xsuka.. I biar jer... Xkoser mak nk layan
Quote whitePoison 24-1-2019 11:45 PM
Bingit la dia ni..

Lihat semua komen(51)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 06:33 AM GMT+8 , Processed in 0.079386 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top