CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Kanak-Kanak Tercomel Di Instagram, Wajah Macam Patung Barbie!

18-1-2019 12:56 PM| Diterbitkan: taniabecks92| Dilihat: 10310| Komen: 32|Original author: Oleh: Nia M

Description: Bidang permodelan sememangnya bukan suatu pekerjaan yang mudah. Ia mungkin tampak senang, tetapi hanya orang tertentu sahaja yang mampu memenuhi kriteria seorang model.Kenali model cilik berusia 5 tah ...
Bidang peragaan sememangnya bukan suatu pekerjaan yang mudah. Ia mungkin tampak senang, tetapi hanya orang tertentu sahaja yang mampu memenuhi kriteria seorang model.

Kenali model cilik berusia 5 tahun bernama Violetta yang berasal dari Rusia. Violetta lebih mesra dengan nama panggilannya Viola. Viola merupakan seorang model kanak-kanak yang berjaya. 


Kredit foto: Instagram Viola Dima

Wajah Viola yang comel, bermata biru dan berambut perang, membuatkan dia kelihatan seperti patung barbie kanak-kanak.


Kredit foto: Instagram Viola Dima
Walaupun usianya masih muda, Viola sangat berbakat dan amat gemar bergaya di hadapan kamera serta tidak kekok. 
 
Viola mempunyai seorang abang iaitu Dima yang turut aktif dalam bidang permodelan. Dima baru berusia 10 tahun. Ibunya, Catherine, menyokong penglibatan Viola dan Dima sebagai model kanak-kanak.

Kredit foto: Instagram Viola Dima
Viola dan Dima juga mempunyai seramai 200 ribu pengikut di laman instagram mereka.

Comel sungguh adik Viola ini. Rasa-rasa bagaimanalah wajahnya bila dah besar nanti? -CARI
6

Bagus
8

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
6

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote moonbug 18-1-2019 01:10 PM
Emaknya pun model material
Quote Beribear 18-1-2019 01:47 PM
Cantik anak beranak ni
Quote Orix 18-1-2019 02:08 PM
Comel lg Ecah di mata iols
Quote rain2169 18-1-2019 02:11 PM
cantiknyaaaaa....
Quote buragazz 18-1-2019 02:25 PM
Yang dengan itik tu.. gerammmm...
Quote VespaSilbe 18-1-2019 02:37 PM
Baju viola pakai auntie suka naw...sesuwhy ngan umo..
Quote RatuDunia94 18-1-2019 02:54 PM
Abang nya biasa2 jah..
Anyway sbb ape wajah mcm barbie? Sbb sheols kokosen bermata biru rambut blonde kah?
So typical..
Quote Artemesiaa 18-1-2019 02:57 PM
Belah2 sana menang ramai je rupa sebegini
Quote makton 18-1-2019 03:06 PM
lawa.. emaknya pun cantik
Quote Kurex 18-1-2019 03:17 PM
Masa kecik kurex main tiang, konda kondi, cap bola, rebut tiang. Tak terfikir nak jadi model.
Quote whadda 18-1-2019 03:58 PM
comeynye.. mak nye pon cantek.. just wondering.. yang pompuan2 cantek korea under the knife tu boleh ke dapat anak cantek jugak.. huhuu
Quote eizarz 18-1-2019 04:01 PM
dah besa nanti sama mcm tipikal russian je..
Quote abangadek 18-1-2019 04:07 PM
mak pun cantik sngat
Quote armin 18-1-2019 05:08 PM
Ini baru betul comel. Maknya pun cantik. Bukan perasan2 punya haha
Quote Nurza 18-1-2019 07:18 PM
Actually biasa je Rupa budak ni.. Kelebihannya cuma warna mata dye je..
Quote melinda_kerr 18-1-2019 07:40 PM
Perempuan rusia mmg lawa2.. tpi bila dah masuk 40an hancur. Terus mcm nenek2
Quote arm_band 18-1-2019 08:05 PM
comeiii.... living babydoll
Quote Jorja 18-1-2019 08:19 PM
Tercomel Kejamnya statement kanak kanak lain semua comel juga lah
Quote gummiebear 18-1-2019 10:06 PM
Comelll

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 06:34 PM GMT+8 , Processed in 0.074655 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top