CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berpesta Arak, Gelaran Juara Dewi Remaja Haneesya Hanee Dilucutkan

17-1-2019 04:17 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6204| Komen: 21|Original author: Oleh: Saiful

Description: Gelaran juara Dewi Remaja 2018/209 ditarik balik dari Haneesya Hanee susulan penyebaran video pesta arak yang melibatkan dirinya.
Gelaran juara Dewi Remaja 2018/209 ditarik balik dari Haneesya Hanee susulan penyebaran video pesta arak yang melibatkan dirinya.

Pengumuman penarikan gelaran itu diumumkan oleh Pengarang Majalah Remaja, Faiz Aiman selepas pihaknya kesal apabila Haneesya melanggar syarat penyertaan dan kontrak pertandingan tersebut.

mStar Online melaporkan, Haneesya atau nama sebenarnya Sharifah Haneesya Sayed Sahlan,18 berharap agar semua pihak berhenti menyalahkan ibunya.


"Saya nak minta maaf sangat-sangat. Ia sesuatu kesilapan yang tidak sepatutnya berlaku. Saya mengaku itu salah.


"Saya tak tahu kenapa dan tidak menjangka akan jadi macam ini. Saya sendiri terima keputusan pihak penganjur menarik balik gelaran tersebut.

Kredit foto: FB
"Ini semua atas perbuatan saya. Pilihan saya. Mak saya tiada kaitan. Kalau boleh, biarkan mak saya sendirian."

Sementara itu pihak penganjur memberitahu, walaupun gelaran tersebut telah ditarik namun tiada peserta lain yang akan diangkat sebagai juara.

Kredit foto: FB
Pemenang lain akan kekal pada kedudukan masing-masing.

"Keputusan ini dibuat kerana kami ingin menjaga krediabiliti jenama kami dan mengekalkan tiada pemenang untuk edisi kali ini."-CARI
9

Bagus
8

Marah
12

Terkejut
11

Sedih
11

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (63 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote riyadhK 17-1-2019 04:27 PM
Berapa byk benang nak buka ni
Quote MadameOnion 17-1-2019 04:32 PM
hanya mampu berhuhuhu
Quote awexgaban7 17-1-2019 04:37 PM
stop jelah dewi remaja semua ni.... dah tak best... ka sbb meolz makin tua
Quote sepiITUindah 17-1-2019 04:39 PM
banyak air...arak yg ko minum
sedap sangat ker?
Quote teen_angelJB 17-1-2019 04:44 PM
Br nak glam...
Pasrah la ko dekkkk
Quote dubuk 17-1-2019 04:47 PM
kepala sedap
Quote Sharifah180175 17-1-2019 05:01 PM
Haiihhh....  Nama sharifah tu...
Quote suduseno 17-1-2019 05:17 PM
banyak sgt thread psl dia ni. Check lah dulu before post
Quote prettyuglybabe 17-1-2019 05:40 PM
semalam masa tengok tv tak nampak pun gelap..
pelik juga apasal tak habis-habis nak minta simpati guna colors..
masa pulang crown ni baru nampak gelap muka estate sebenar dia..
Quote Miss.Rara 17-1-2019 06:01 PM
dua org lagi mana gambaq nya?

dgr salah sorang bertudung masa dalam dewi remaja..

rupanya masuk club teguk arak jugekk...

hmmm mana satu gambaq dia masa dalam club?
Quote RatuDunia94 17-1-2019 06:26 PM
Masuk Dewi Remaja pon sbb nk glamour kan.. nasib la dik. Zaman skrg semua cepat viral..
Quote husie91 17-1-2019 06:29 PM
Aku selalu konfius dia dgn insta fames nama iman tu {:question
Quote armin 17-1-2019 06:42 PM
Cash lah. Maknya pun tak payah lah over buat statement. Mak budak2 dewi remaja lain takde pun nak poyo macam ni. Mana orang tak kecam
Quote hanie_z 17-1-2019 06:56 PM
Bagus la..
Quote buapakperut 17-1-2019 09:00 PM
pprt sangat rupa sheols bila tak mekap. tak sangka perangai pun auta macam scammer niggaah. tapi lagi auta yang pakai hijab tapi bila gi clubbing pakai macam kuin tupis
Quote Victorioussss 17-1-2019 10:52 PM
Sharifah Sayed ni dorg claim keturunan baik2 rite?
Bukti nyata
Quote mbhcsf 18-1-2019 03:52 AM
tak perlu menjadi dewi...

nusaibah  dikenali

f;orencenightingale dikenali

tan[a perlu menjadi dewi

nama nama mereka terpahat di tinta sekarang atas  manfaat mereka kepada masyarakat secara  tulsu ikhlas...

itu nilai  seorang wanita

...
Quote azwanaliori 18-1-2019 05:59 AM
mbhcsf replied at 17-1-2019 07:52 PM
tak perlu menjadi dewi...

nusaibah  dikenali

Apo teruk nau typo ni
Quote beautifulorchid 18-1-2019 10:15 AM
setaua aku keturunan seripah ni sume lawa lawa putih putih mcm arab..tapi dia ni pelik itam legam nak kata tempias arab pun takdooo....betol ke keturunan seripah?

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.078125 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top